Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Hát utoljára miui nyáron volt rajta szinertem úgyhogy ami akkor volt a developeré
Vagy hol tudom megnézni melyik az alapom? Ősszel elkezdte szúrni a szemem az firmware topik, ha innen teszem fel akkor elég csak "dirty flash" szerűen? Vagy "egyszerűbb" fastboottal a legújabb developer miui és utána a treble recovery és így tovább?
A legfrissebb van fent, pont belaktam tegnap mire jött az értesítés hogy van új, mondanom sem kell hogy bootloop lett az ota frissítésből és kezdhettem előről, jól sejtettem hogy nem lesz egyszerű a váltás majd egy év aicp után
Illetve még hívás indításnál van egy toast üzenetem, amit nem tudok mire vélni, erre még van valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest