- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
Canonfan #1171 üzenetére
Együtt élni együtt lehet, de nem érdemes - szerintem tok nélkül használni azért elég parás.
Amikor megkapod a telót, meg fogsz lepődni, hogy kézbe véve mennyire csúszós a legömbölyített fém ház, mint egy szappan. Nem vagyok parás, de amikor megkaptam a telefonomat, égette a zsebemet, annyira védtelennek tűnt. Másnap elmentem az egyik bevásárlóközpontba, és addig keresgéltem, amíg nem találtam egy vékony szilikon tokot, amit legalább lyukasztóval és ollóval rá tudtam alakítani a telefonra...
Pont azért linkelgettem ezeket az olcsó, kompromisszumos, kis olló munkával ráigazítható tokokat, hogy mindenki meg tudja rendelni időben, hogy legyen valami használható védelme, mire megjön a telefonja.
Azután már lehet nyugodtan várakozni hónapokat a "tökéletes" tokra.
Vagy a másik út: rendelni nyócezeré'. -
grafnet
veterán
válasz
Canonfan #1171 üzenetére
Én is ezzel küzdök most éppen.
Ha megleszek vele összeszedem a történéseket, fájlokat.
A MiFlash használata nem bonyolult. Csak, mire eljutsz odáig... hogy felismerje COM xx portnak.
A root a Xiaominál/Eustocknál nem jár gari vesztéssel.
Nekem jó egyenlőre a gyári fólia előre, bár sokat ront a kijelzőn és a közelség érzékelőt is haza vágja, de azt lehet orvosolni. -
Anonymus23
veterán
válasz
Canonfan #1171 üzenetére
Ahogy látom még mindig van készleten, korábban azt írták, hogy több lépcsőben kapnak nagyobb mennyiséget, szerintem lesz náluk ebből.
Van elől hátul is fólia, a hátsót viszont le fogod venni mert az kifejezetten zavaró, az nem is igazán védő fólia.
Az elején meg van egy matt fólia, ami annyiból zavaró csak, hogy nagyobb fényerőt kell használni, meg nem szép a kép rajta, hanem elmegy, mivel kicsit mattítja (kontrasztot hazavágja) az egészet, arra viszont tökéletes, amíg megjön a TG, addig védje.A többire majd a többiek válaszolnak, abban a részében nem vagyok otthon, nekem egyelőre még nem kell a root, a rom még problémát nem csinált, csak össze kell ismerkednünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest