- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepair
csendes tag
Szerintem arra gondol, hogy ez a aliexpress/temu/stb pár ezer ftos toll csak arra jó, hogy bekapcsolod a toll végén lévő érintőgomb segítségével, majd a toll mindenféle bt kapcsolat nélkül CSAKIS arra jó, hogy (ahogy én vettem észre) áram alá helyezi a hegyét, amivel úgy viselkedik, mint egy kapacitív nagyonegyszerű toll. Ez nem fog tudni sem dőlésérzékelést, sem saját gombokkal kommunikálni a tablettel...
Ezzel szemben a Smart Pen 2 egy kvázi teljesértékű okostoll: dőlésérzékelés, több szintű nyomásérzékelés, gombokhoz rendelt funkciók, palm rejection, stb...Ergó ezt az olcsó tollat nem is kell párosítani a telefonhoz, mert ilyen funkciókra sajnos nem alkalmas.
-
krepair
csendes tag
Halihó,
Tegnap vettem használtan egy ilyen tabletet és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Célirányosan vettem, tudtam mik a határai.
Node... tervezek venni hozzá egy tollat. Ahogy elnézem a kínálatot neten, már nem igazán lehet hozzájutni a smart pen 2-höz, vagy csak horribilis áron.
Viszont nemsokára érkezik a pad 7 és hozzá a toll, arra érdemes lenne várni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest