Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• patrikf

újonc

válasz lesliemusic #670 üzenetére

Ha van rá pénz, és fontos az időtállóság akkor mindenképpen a Note Pro-t venném. Én 3 hete használom, a sima Mi Note-al, megegyező hardverű LG G3-ról váltottam több mint egy év után, és nem bántam meg.
    Ha a nyers CPU teljesítményt nézzük, a Mi Note Pro-ban lévő Snapdragon 810 egymagos teljesítménye durván 1.4-szerese, többmagos teljesítménye pedig kb. másfélszerese a Mi Note-ban lévő Snapdragon 801-nek.
    Ha a GPU-t nézzük, még nagyobb a Snapdragon 810 előnye. A V2.1-es chipben lévő Adreno 430 kb. 80-90%-al gyorsabb az Adreno 330-nál.
    Nem mintha a 3GB ram ne lenne elég ma egy Androidos telefonba, de a 4GB meg aztán tényleg bőségesen elég bármire. A Note Pro-ban ráadásul LPDDR4 ram van, ami sokkal gyorsabb a Mi Note-ban lévő LPDDR3-nál.
    A felbontásbeli különbséget lehet érzékelni, de szerintem ennek nincs jelentősége ekkora méretű kijelzőknél. Én már az LG G3-nál is durva overkillnek tartottam a QHD kijelzőt. A Note Pro full HD kijelzővel sem lenne rosszabb telefon.
    Az aksiideje nem a legjobb sajnos, de ezzel együtt lehet élni, illetve be lehet állítani mindenféle energiagazdálkodási profilt, azokat módosítani lehet, stb.
    Ha MT6592-ről jössz akkor a két telefon bármelyike óriási ugrás lesz felhasználói élményben.

Új hozzászólás Aktív témák