Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
patrikf
csendes tag
válasz
lesliemusic
üzenetére
Ha van rá pénz, és fontos az időtállóság akkor mindenképpen a Note Pro-t venném. Én 3 hete használom, a sima Mi Note-al, megegyező hardverű LG G3-ról váltottam több mint egy év után, és nem bántam meg.
Ha a nyers CPU teljesítményt nézzük, a Mi Note Pro-ban lévő Snapdragon 810 egymagos teljesítménye durván 1.4-szerese, többmagos teljesítménye pedig kb. másfélszerese a Mi Note-ban lévő Snapdragon 801-nek.
Ha a GPU-t nézzük, még nagyobb a Snapdragon 810 előnye. A V2.1-es chipben lévő Adreno 430 kb. 80-90%-al gyorsabb az Adreno 330-nál.
Nem mintha a 3GB ram ne lenne elég ma egy Androidos telefonba, de a 4GB meg aztán tényleg bőségesen elég bármire. A Note Pro-ban ráadásul LPDDR4 ram van, ami sokkal gyorsabb a Mi Note-ban lévő LPDDR3-nál.
A felbontásbeli különbséget lehet érzékelni, de szerintem ennek nincs jelentősége ekkora méretű kijelzőknél. Én már az LG G3-nál is durva overkillnek tartottam a QHD kijelzőt. A Note Pro full HD kijelzővel sem lenne rosszabb telefon.
Az aksiideje nem a legjobb sajnos, de ezzel együtt lehet élni, illetve be lehet állítani mindenféle energiagazdálkodási profilt, azokat módosítani lehet, stb.
Ha MT6592-ről jössz akkor a két telefon bármelyike óriási ugrás lesz felhasználói élményben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Honor Magic V2
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest