Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz lócitrom #3053 üzenetére

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Mi band 3. Én szépen feltelepítettem rá a magyar fw-t és a módosított mi fit appot, S7-en használták. A felhasználója iphone-ra váltott és arra is leszedte a mi fitet az appsotre-ból, az meg szépen lefrissítette kínaira a karkötőt...

    Én ez alapján a leírás alapján most az S7-evél elkezdtem párosítani. Mindent a leírtak szerint csináltam, már 3 karkötőt is ez alapján csináltam meg ismerősöknek és most sem volt semmi gond. Viszont a Mi bandet nem tudom párosítani a Mi fittel. Szepen felment a Mi Band 3 2.3.0.6 FW és RES is egymás után ahogy kell, mikor mindennel végeztem töröltem a párosítást is, még a gadgetbridge app törlését is kipróbáltam, újraraktam a mi fit moddolt appot de nem akar csatlakozni Mi fitben bárhogy próbálkozom.

    Most a https://bit.ly/miband4hu linkről a legutóbbi 4.0.7-es moddolt mi fit appal is próbáltam, de nem csatlakozik ahhoz sem.

    A mi band 3-unk nem NFS-s csak sima kínai verziós mifit. A fenti drive-on két nem NFS-s mappa is van. Mi ezek közt a különbség, honnan tudjam melyik kell nekem? Wuhan vagy Hankou ezt hol lehet megnézni? Arra gondoltam ezekből megpróbálnék feltenni egy frissebb FW-t mert az első linken mutatott FW 2.3.0.6-os..

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák