- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Sziasztok AX6000 hez is vannak ilyen megoldások, mint amit az összefoglalóban írtok?
Merrefelé keressem, sajnos ehhez a verzióhoz nem találtam külön topicot.
Miért érdemes patchelt gyári firmware-t használni?
Ahogy a fenti link alatt is olvasható a gyári firmware irdatlan mennyiségű adatot küldözget haza, a webes felületen minden egyes kattintás logolva van és állandóan pingelgeti a kínai szervereket, emellett a logokat plaintext formában (titkosítatlanul) küldi haza. Aki kicsit is odafigyel az adatai védelmére érdemes elgondolkoznia ezen.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
nekem a hasonló kínai csodából 5 ből 3 elfüstölt, nem volt látványos égés, csak pukk-füst, örültem, hogy nem vitte magával az eszközöket.
JA nálam fordított állapot, EU-NZ adapter volt általában ki is csúsztak belőlük...kínai fos vackok.
Utána vettünk valami normálisat azzal végig bírta az utazást.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz konigjanos #252 üzenetére
-
L4mie
veterán
Köszönöm MINDENKINEK a válaszokat,
át kellett pakolnom a gépem, egyenlőre nem akarok kábelezni, így maradt a dongle....upc-s gyári fos elég tré, bár annyira nem lassú, de ledobál, ezért lett volna érdekes, de várok egy picit, hátha csillapodik a készlethiány.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
ha most szeretnétek rendelni, ti honnan rendelnétek, hogy renben, gyorsan megkapjátok, ne nagyon túlárazva ?
-
L4mie
veterán
válasz konigjanos #182 üzenetére
Itthon vettem a lurdyban a 360-as kamerát babaőrnek, szóval mennie is kell, párhuzamosan vettem a mop-prot, meg már volt egy csomó vackom, vízforralótól kezdve az hőmérőkig... /próbálok minél több cuccot itthonról beszerezni, ráadásul van, hogy olcsóbb mint mondjuk GB vagy BG-ről rendelve/
Itthonra majd aug. végére ígértek egy sok antennás, szuper, olcsó AC routert, de azt mondták, hogy mostanában nem is lesz AX....ezért érdekes lesz ez a régió kérdés.[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz konigjanos #178 üzenetére
Jól értelmezem?
Ha nekem /12 eszközzel, lámpák, kamera, porszívó etc./ mi homeban: region - hungary van belőve akkor a mi-home hoz nem tudom majd hozzácsapni a routert, esetleg problémáim lesznek az IoT eszközeimmel?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Szupergyorsan reagáltak, de sajnos így:
"Jelenlegi információink szerint a Mi AIoT Router AC2350 routert fogjuk
forgalmazni, ami 1-2 héten belül be is érkezik az üzletbe."
100x inkább tőlük venném, már csak a gari miatt is, na meg van, hogy a termék olcsóbb tőlük mint gearbest-bangood-ali háromszögből rendelveDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Rékérdeztem a lurdyban, hogy várható-e a router itthon, mivel Zsolt,/legend/ anno azt írta júli 15-től ennyi meg ennyiért kapható lesz
Hátha https://xiaomilife.hu/airdots-pro-2-ax3600-mi-tv-4s-europa/ [link][ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Reptéri adapterből, jobbfélét tudtunk anno venni, az intersportban, de szerintem decatlonban is van hasonló, ezek minőségibb darabok mint amit a kis barátunk mellédob a dobozban. Én külföldi utazás előtt aliról rendeltem 5 darabot, 2 kiégett 1 hónapon belül....
-
L4mie
veterán
hehe, ha ennyi akkor megfelel a mainland-i is
Gearbest fordított leírásoknak nem kell hinni, robotpórszívóra ráírták anno, hogy intelligensen ledarálja a függönyt.... elképzeltem és vinnyogtam 1 napig, már némileg javítottak rajta, de még mindig van pár kincs [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest