- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
-
szepi23
tag
Nekem otthon 2 ax3600 van és egy AX1800, simán megy mesh-ben. Mindegyik itthoni hivatalos beszerzés (MM, Euronics), így global fw van rajta. Nem kínaiasítottam (egyelőre)
Tapasztalatom az volt, hogy ha beállítottam az ax3600-at fő routernek, ahhoz simán hozzáment mesh-be az 1800-as. Amikor a másik 3600-ast akartam hozzáadni, azt nem látta (hiába a hazai beszerzés és global fw), de a scripttel simán hozzáadta. Vezeték nélkül állítottam be őket, de utána simán ment vezetékesen is a mesh. -
Rick4
félisten
Ott van pedig. [link] Nem is egyszer, nem is egyféle módon, és mind működik. Jól írtad, ugyanez megy nálam is 2 db ax3600-assal, hogy most neked kábellel lesz összedugv,a vagy wwifivel, az elsőre mindegy, de nem tudom, az a xiaomi féle mesh ami itt vezeték nélküliséggel sokkal több szabadságot eredményez, megy-e kábellel is, mivel a két router között gyorsabb a vezeték nálküli kapcsolat, mint a kábeleden keresztül, valójában felesleges kábellel csinálni. Ha azzal nem akarná a saját xiaomi- féle mesh-t műödtetni, még mindig teheted AP módba a fő routerre kötött második- harmadik routert, a végeredmény közel ugyanaz, mindenhol erős jel és jó sebesség lesz, ami persze nyilvn függ a nálad mérhető- tapasztalható csillapító tényezőktől (falak száma és anyaga, vastagsága, elhelyezkedése)( és a zavaró tényezőktől (szomszéd routerek azonos vagy szomszádos frekin sugározva), ezeket csak egyedileg nálad megtapasztalva lehet megismerni, iránymutatást lehet max adni látatlanban....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest