- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi23
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy tegnap reggel óta nem mennek itthon a Mobilarena, Prohardver, stb.. oldalak. Van 3 db 3600-as Mesh-ben, pachelt fw-vel. Ha a modemre dugom a gépet közvetlenül, Router nélkül, akkor megy. A Routeren át viszont timeout van minden eszközön. DNS-t már átírtam a routerben, tűzfalat kikapcsoltam, clear cache, reset megvolt. Ha kihúzok mindent csak a fő Router marad akkor is ez van. Minden más oldal, szolgáltatás tökéletesen megy. Tegnap reggelig ez is jó volt, tudtommal semmi nem történt akkor. Van ötletetek? -
szepi23
tag
Nekem otthon 2 ax3600 van és egy AX1800, simán megy mesh-ben. Mindegyik itthoni hivatalos beszerzés (MM, Euronics), így global fw van rajta. Nem kínaiasítottam (egyelőre)
Tapasztalatom az volt, hogy ha beállítottam az ax3600-at fő routernek, ahhoz simán hozzáment mesh-be az 1800-as. Amikor a másik 3600-ast akartam hozzáadni, azt nem látta (hiába a hazai beszerzés és global fw), de a scripttel simán hozzáadta. Vezeték nélkül állítottam be őket, de utána simán ment vezetékesen is a mesh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest