- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsk976
csendes tag
válasz
wwenigma #2714 üzenetére
Valaki kifejtené ezt a jelerősség dolgot, hogy műszakilag hogy is van ez?
Nekem kínai routerem van és nem érzek különbséget a legerősebb és a leggyengébb jelerősség között. (Illetve bizonyos körülmények között még jobb is a kisebb jelerősségen.)Szóval én azt gondolnám, hogy mivel itt két eszköz közti oda-vissza kapcsolatról van szó, ezért ideális esetben mindkét oldalnak egyforma jelerősséggel és hasonlóan jó antennával kellene rendelkeznie. Ha valamelyik oldal gyengébb, akkor az lesz a szűk keresztmetszet és ezt nem kellene befolyásolja, ha másik oldalon jelerősséget emelünk. A mobil eszközök antennája és adóteljesítménye is elmarad a routerétől, ezért hiába kapná az adatokat, ha amit ő küld, az már nem jut el a routerig. Rosszul gondolom? És itt jön be amit írtam, hogy nekem néha még jobbnak is tűnik a routeren beállított kisebb adóteljesítmény: Amikor maximumra van állítva, akkor két szobával arrébb is 5 GHz-en csatlakozik a telefonom és 2-3 Mbitet mérek, ráadásul állandóan szakadozik a hálózat. Az adóteljesítményt kicsire állítva viszont már kénytelen 2,4 GHz-en csatlakozni a telefon, és máris stabil és használható sebességű a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged