Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Semmit nem veszítetek, Telekomosok. :D
    Ma átnéztem egy kicsit, a beállításokat, szebbek az ikonok, jobban látható, de hiába új Android, és HyperOS, semmi olyat nem találtam, ami miatt bármi csalódás érne, ha a régi rendszeren maradok.
    Mivel nem használok olyan alkalmazásokat, ezt a szigetes dolgot nem is láttam, lehet nem is fogom. Pedig talán ez a legnagyobb újítás.
    Legtöbbünknek úgyis a megszokott alkalmazások a lényeg, azt használjuk, a többi csak egy keret.
    Voltam windows phone mobil rendszeren is, ott elég nagy volt a különbség a két rendszer közt, de Androidnál egyel újabb rendszer...Szinte észrevehetetlen. :U
    Amúgy meg, ha kijavítanak egy hibát, egy másikat meg lehet csinálnak.
    Én is vártam kicsit az új rendszert, semmi másért, egy kicsit az üzemidővel vagyok elégedetlen, a másik a kamera.
    Átnéztem a beállításokat, állandó 60 Hz-re visszavettem a képernyőfrissítést, hátha ez is növeli a készenléti időt. Nem videózok, nem zavar, nem is veszem igazából észre mikor mennyin ment.
    Jó lett, de eddig is jó volt. Kicsit szebb lett a felület, szebbek az ikonok, de aki akarta, témákkal ezzel-azzal eddig is testre szabhatta. :)

Új hozzászólás Aktív témák