Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Semmit nem veszítetek, Telekomosok.
Ma átnéztem egy kicsit, a beállításokat, szebbek az ikonok, jobban látható, de hiába új Android, és HyperOS, semmi olyat nem találtam, ami miatt bármi csalódás érne, ha a régi rendszeren maradok.
Mivel nem használok olyan alkalmazásokat, ezt a szigetes dolgot nem is láttam, lehet nem is fogom. Pedig talán ez a legnagyobb újítás.
Legtöbbünknek úgyis a megszokott alkalmazások a lényeg, azt használjuk, a többi csak egy keret.
Voltam windows phone mobil rendszeren is, ott elég nagy volt a különbség a két rendszer közt, de Androidnál egyel újabb rendszer...Szinte észrevehetetlen.
Amúgy meg, ha kijavítanak egy hibát, egy másikat meg lehet csinálnak.
Én is vártam kicsit az új rendszert, semmi másért, egy kicsit az üzemidővel vagyok elégedetlen, a másik a kamera.
Átnéztem a beállításokat, állandó 60 Hz-re visszavettem a képernyőfrissítést, hátha ez is növeli a készenléti időt. Nem videózok, nem zavar, nem is veszem igazából észre mikor mennyin ment.
Jó lett, de eddig is jó volt. Kicsit szebb lett a felület, szebbek az ikonok, de aki akarta, témákkal ezzel-azzal eddig is testre szabhatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest