- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több telón is néztem Gurut és AccuBatteryt és dobozból kivételkor sem (persze mérés és kalibráció is alig van ekkor még), de azóta sem láttam sehol 95% feletti értéket. Fenntartásokkal kell kezelni az ilyen 3rd party appokat, ahogy lehet a gyárit is. Ha jó színben akarja magát feltűntetni egy gyártó, akkor felfelé fog kerekíteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fdisk
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
A gyári szerint 98%, guru szerint 90%.(~4500 mAh)
ggeleven : Igen tudom. Ezért kérdeztem. Hátha volt már valaki itt aki ennek okán cseréltetett akkut.
Viktor0610 : Majd felhívom a szervizt.
Legfeljebb nemet mondanak.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a szerviz műszeresen méri a kapacitás, vagy ők is a gyári adatok alapján döntenek. 🤔 -
-
fdisk
őstag
Nekem március óta van meg a teló.
Érzetre csökkent az üzemidő,és a battery guru szerint is kevesebb a kapacitás.
Nyilván e két tényező nem bizonyíték, hogy valóban kevesebbet birna.
De szerintetek ha bejelentem ezt a szerviznek, kicserélnék az akksit? -
Hausr48
lelkes újonc
Sziasztok! Tudnátok olyanba segíteni hogy vettem egy xiaomi 14T okostelefont! Ez a sima, nem a pro. Az az egyetlen bajom vele hogy magas hangerőn nagyon zajos a hang. Állitgattam már mindenhogy illetve kikapcsoltam a dolby atmost de ugyanaz a jelenség! A samsungnál meg pont hogy jó volt. Ott szép, tiszta hangzás van még a legmagasabb hangerőn is! A 14T pro-nál a mobilaréna írja is ezt a problémát a hangszóróval! Nincs rá semmi megoldás? Nem lehet valahogy beállítani esetleg? Mást ez nem zavar? Köszönöm ha valaki segít!
-
-
kreg
aktív tag
Én is Redmi Note 13 Pro-t váltottam a 14t-vel, nem bántam meg. Egyértelműen jobb a 14t.
Akksiban kb egyforma nálam,a hangja semmivel sem rosszabb,sőt. A kamera sokkal jobb,a rendszer működése fluidabb,jobban pörög de az tény hogy a Redmi se volt rossz.
A vibramotor ugyanolyan szar ebben is mint abban. -
user01
aktív tag
Van duplakoppos lezárás a kezdőképernyőn!

-
A Xiaomi 15 az egyértelműen az, de egyébként olvasgatások alapján én is sokáig húztam az időt és inkább elmentem egy üzletbe próbálgatni a fotó és böngésző képességeit a 15T-nek, mivel alapból a Xiaomi 15 volt célkeresztben a kis mérete miatt, viszont a 15T meggyőzött, hogy megéri cserélni a 12X-et. A 14T meg 15T között meg nincs érezhető különbség.
-
Azért egyetlen tapasztalat alapján merész dolog ezt átgondolni!
Én most a 15T-re cuppantam rá, mivel pont megjelent és kedvezőbb kondíciókkal lehetett megvenni, mint a 14T-t. Xiaomi 12X után vettem a 15T-t és bizony erősen érezhető a különbség pont fotózásban, de netezésben is jóval pörgősebb minden!
A 12X sem gyengébb a Redmi Note 13 Pronál, a 14T és 15T között meg szinte észrevehetetlen a különbség előbbi két dologban.
Egyszóval még ne vesd el azt a cserét semmiképpen.
-
thozoo
tag
Nekem majdnem ugyanez a kombóm volt (csak nem redmi note 13Pro+, csak sima pro). Amit észrevettem a 14T-re váltáskor:
- a hangja nem olyan jó, mint a 13Pro-nak (abban több a basszus, ebben szinte semmi). Sokszor nem hallom meg pár méterről, hogy csörög a telefon, illetve a zsebemben szinte sosem, a vibramotor meg mintha nem is lenne... egyáltalán nem érzem.- a kamerája jobb, főleg a 4K felvételekben, illetve nekem tetszenek ezek a beintegrált Leica funkciók
- Az akkuja közel nem bír annyit, mint a 13Pro-nak, kb. egy nap után mehet töltőre. Ha sokat fotózok/videózok, még annyit se. De ez észrevehető pl. navigációnál is, két óra navigálás waze-val olyan 40%-ra húzza le 100%-ról, emlékeim szerint a 13Pro-val ez olyan 70% volt mindössze.
- a mérete egy kicsit kompaktabb, minimálisan, de mondjuk ez nekem pont tetszik.
- 90Hz helyett 144Hz a max. frissítési frekvencia.
Szóval ha alapvetően nem fotózol/videózol sokat és nem lényeges a kamera minősége, akkor szerintem teljesen felesleges a váltás. Én a fiamnak adtam a Redmi Note 13Pro-t, néha a kezembe kerül, ugyanolyan jó használni még most is, szépen megy, nem döcög és akksiban is többet bír (így két éves kora környékén is).
Más nem jut eszembe. Én csak a kamera miatt váltottam, abból a szempontból jó váltás volt. -
HF77
őstag
sziasztok
épp szemezgetek egy ilyen telefonnal.
jelenleg ami van az egy redmi note 13 pro+ , ezt cserélném 14T-re.
szerintetek fogok érezni érdemi változást (pl fotóknál vagy netezésnél) vagy felesleges a váltás.
amúgy teljesen általános felhasználásra lenne (pl no game)
Köszi -
dobdan1
csendes tag
válasz
cintula187
üzenetére
A Samsung Watch 6 árkategóriájában hasonló órák közül a huawei watch fit 4 pro órát tudom ajánlani. Nekem watch fit 3 van és gond nélkül működik minden funkció a telefonnal. Milyen funkciót kell, hogy tudjon mindenképpen az óra? Gondolok itt pl. az NFC-re, sokan használják fizetésre az órát, na sajna a huawei fit3-4 ilyet nem tud.
-
kreg
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Szerintem a Xiaomi Watch 2 kb hasonló csak olcsóbb...veszek is majd egyet a jövő hónapban.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Tervezek (ismét) xiaomi-ra váltani samsungrol és ez a modell áll most legközelebb hozzám. Viszont samsung watch6 classicom nem tud teljesen mókolás nélkül együttműködni vele. Ha offtopic bocsi de avval az órával most xiaomi oldalon milyen modellek vannak tudásban pariban?
-
konrada
tag
Nekem is most jön le magyar régióval. Mi lehet a változás?
-
dokee78
félisten
Elvileg novemberben érkezik az Android 16 és HyperOS 3 a készülékre?
-
-
kreg
aktív tag
Vagy egy hónapig használtam a cégtől kapott Galaxy A56-ot, közben v.mikor felraktam a legutóbbi frissitést. Most hogy újra használatba vettem (a Samsung már ment is a lecsóba),azt vettem észre hogy igencsak visszaesett az üzemido. Ugyanazzal az alkalmazással nézve (Battery Guru),korábban 1,6-1,7 százalékot mutatott készenléti fogyasztásnak most 3,5-4 között. Nem is nagyon bírja egy napnál tovább. Ugyanazokat az alkalmazásokat használom (sőt párat még le is szedtem),ugyanúgy. Mi lehet a gond?
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
USB-C headsetet használ valaki? Olyat, ami működik hiba nélkül.
Érdekelne a márka.
/Átalakító + jack headset (Samsung) nekem nem működik./
Köszönöm előre is. -
tutis
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
eredeti pro-ra, de próbáltam kb minden szinsémát mar. ahol a zöld jó, ott a többi szín romlik
-
fdisk
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Az is szürke. Nem aktív.
Viktor0610: Csak jó lenne tudni, mi lenne az. 😁
Szerk. Be volt kapcsolva az olvasómód, azért volt inaktív a funkció. 😀
-
-
fdisk
őstag
Hmmm...
Én nem tudom állítani a színsémát.
[kép] -
tutis
addikt
ne haragudj, de nyilván nem objektív véleményed van, és ezen csak mosolygok.százasával van fent videó youtube-on az ai kép törlések összehasonlításába, 100-ból 100x a samsung nyer, pedig összehasonlítják az apple,, xiaomi, honor, samsung, és google ait is több videóban.
például:
például
például
példáulpéldául
de több száz videó mellett rengeteg saját képet is ide tudok tenni.
Párom a xiaomi telefonjáról mindig nekem küldi át a képeket hogy töröljek valamit mert az övé elhasal (nekem samsungom van)
Szóval nehari, de se egy tesztvideó, se az életbeli felhazsnálás nem igazolja sajnos a kijelentésed az AI-ra. De nézd meg neves tesztelők, telefon portálok véleményét is. A Samsung élen jár a telefon AI-ban, ezt nem én mondom, ez tény. -
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Rengeteg összehasonlító teszt van, akár a youtube-on.
Szerintem nagy vonalakban, ha játékra kell akkor Poco, ha jó kamera kell akkor 14T.
Ha egyik sem lényeges, akkor a hosszabb támogatás, nagyobb akkumulátor miatt talán a Poco.. (Mondom bátran a 14T fórumában)
Reklámokkal ne foglalkozz, rengeteg leírás, videó van hogyan lehet kikapcsolni.
Tökmindegy melyiket veszed, pár hét..hónap múlva úgyis lesz más, ami újabb, színesebb-szagosabb, nagyobb az akkuja.
Én 14T-t vettem, nekem fontos a fotó. Motorolát nem ismerem, de így adatok alapján UFS 2.2 memória, gyengébb chipset....
-
Hurrikánes
lelkes újonc
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy valaki összehasonlította-e már a Poco F7 és a Xiaomi 14T tulajdonságait? Melyik a jobb vétel általános használatra? Most már eléggé lement a 14T ára. Valamint a Redmi Note 14 pro+ is annyira tele van reklámmal mint a Poco? Melyik a legjobb vétel? Vagy hagyjam a Xiaomi vonalat és vegyek egy Motorola Edge 50 Neot általános használatra? Abban talán nincsenek reklámok? Köszi a választ.
-
tutis
addikt
csakhogy a 14T-nek nem az A56 az ellenfele, hanem az S24FE konkrétan.
Azért két nem egyforma kategóriájú telefont nem érdemes összehasonlítani. Viszont azt kijelenteni hogy a 14T-nek színhelyesek a képei, erős túlzás. Nappali tökéletes fényviszonyban talán eltalálja némely színárnyalatot, de konkrétan kb mindent színt vagy túlhúz vividben, vagy túl sötét lesz authenticben.
Fénykép módban, ahol a legtöbben szeretnék használni, olyan szinten nem találja el az optimális beállítást és élességet, hogy azt öröm nézni.. Portré módban tárgyat vagy személyt fényképezve rendben van, de ugye nem mindig ezt a módot szeretnénk használni.Beltéren esélytelen eltalálni az ideális állapotot fénykép módban. Pláne nem természetes fényben. Egy fényes ablakkal szemben elhasal, 10-ből 10x nem tud értékelhető, nem kiégett képet adni, holott portré mód meg képes erre.
Zöld színt nem tudja értelmezni, minden zöldre sárgás beütést tesz bárhogy állítgatod a képet, ami azért fura mert alapból kellene tudnia leképezni a színt. Nem természetes fénynél mégszarabb a helyzet, a meleg fényű világítás miatt mégjobban elmegy sárgába minden.
KB 80 tesztvideót megnéztem már a telefonról, mindenhol ez van.
Konkrétan bementünk mediaba, és fotózgattunk másik készülékkel, plusz samsungokkal, mert nem akartam elhinni hogy ez ilyen, de minden kiállított 14T ezt tudja. Sajnos ennél a szériánál a szoftverben túlzásba vitték a sárga tónust a zöld kárára. Képernyő beállítással se lehet utána menni, mert akkor a több szín romlik el.
Szoftverben meg nevetséges szint pl egy samsunghoz képest. Már az az alap funkció hogy egy menüsort 3 fajta (hyperos 3-ban 2 fajta lesz) felosztásban tudsz csakis kizárólag elrendezni, vicc kategória. Albumok elrendezése szintén. AI képszerkesztés gyerekcipőben jár, egy tárgy eltávolítás is meghaladja a képességet legtöbb esetben.A beállítási lehetőségek, testreszabatóság még nagyon messze van attól amit tudnia kellene 2025-ben. Van itthon redmi, samsung, honor, xiaomi, mindanfajta árkategóia, de ez a 14t eddig csak a csalódás faktort okozta minden téren.
Párom visszasírja a note 10 pro-ját.olcsóbb, és régebbi készülék, de ott a zöld tényleg zöld. nincs rajta sárgás tónus. -
-
fdisk
őstag
Két kérdésem lenne.
Az első, hogy mire való az ufs tárhely? Lehet azt bekapcsoltam?
[kép]A második.
Filmek másolásánál elég lassú , mondhatni nagyon gyér a sebesség.
[kép] [kép]
Tudom hogy csak 2.0 USB van a telón, de az előző telóm (poco f3), legalább stabilan tudta a 30MB/s-ot.
Próbáltam már másik kábellel és pendriveral is, de semmi változás.
Amúgy a mostani pendriver egy Kingstone datatraveler max, 256gb.Tudja valaki, hogy miért ilyen lassú?
-
kreg
aktív tag
Képeket most nem tudok prezentálni de általánosságban elmondhatom hogy a Xiaomi színhelyesebb, szebb,jobb a vonalélesség,a kontraszt, egyszerűen részletesebbek a képek,szerintem. Van zoom kamera (az A56-ban nincs),jobbak a videók is,van 4k/60 FPS stb. Az A56 főkamerájával is lehet egyébként jó képeket lőni,nappal,jó fényviszonyok közt. A széleslátó jóval gyengébb,a makrót meg felejtsük el.
A túltolt színekre (ami szerintem nem áll de ez nyilván erősen szubjektív),van a 14t-ben megoldás,az Autenthic mód,az szerintem teljesen színhelyes képeket csinál. -
kreg
aktív tag
válasz
tisztavíz
üzenetére
Nekem is ez a problémám ezzel a telóval. Ez nálam egynapos telefon lett,tegnap pl. reggel 5-kor százon,este 8-kor 28 százalékon állt,munka közben , minimális használattal,semmi fotozás-videózás,ilyesmi. Egyébként nagyon jó,de ezt nehezen tolerálom,talán majd a 15t pro...
-
szg88
őstag
Szia. Én pont a két teló közt vacillálok. Le tudnád írni ha van kedved, hogy mitől jobb a kamera? Nekem főleg a színhelyesség lenne fontos és ahogy a videót is néztem a tesztekben meg a képeket is eléggé túltolja Xiaomi a színeket. Természetesen nem várom el, de ha esetleg lenne fotód ugyanott mindkettővel, amit össze lehetne hasonlítani, azt nagyon megköszönném. Segítene eldönteni.
-
tisztavíz
junior tag
Fájó szívvel eladtam a telefont, mert sajnos 4 hónapnyi, szinte folyamatos használattal, állandó töltéssel, WiFi hotspotként az akkuja elkezdett gyengülni. Kétszer annyi idő alatt töltődött fel (gyári 67W-os töltővel, kiírta a 67W-os töltést), melegedett töltéskor és látványosan gyorsabban merült. Az akkumulátorállapot 97%-os volt, de 99%-nál is ezr csinálta. Hihetetlen képeket és videókat készítettem vele.Szerintem egy nagyon jól eltalált kamerájú példányt fogtam ki.
-
kreg
aktív tag
A cégtől amolyan hüségjutalomként kaptam egy Galaxy A56-ot,az elmúlt egy hónapban teszt gyanánt azt használtam. Nos,ki merem jelenteni hogy a nyomába se ér a 14t-nek. Überfasza a szálcsiszolt alumínium keret és ezzel ki is fújt amiben jobb mint ez a teló. Van pár szoftveres apróság, konkrétan a rutinok jó lenne ha lenne a Hyper OS-ben is de egy csomó dolog van ami meg a Samsung rendszerében nincs így ez nem releváns. Kamerában meg egyszerűen sokkal jobb a Xiaomi. (A Galaxy megy a levesbe,marad a 14t de nagyon szemezek a 15t próval...)
-
konrada
tag
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Egy USB C - Jack átalakító (Baseus, nem a leggagyibb) esetén hívás közben jelzi a másik fél, hogy nem nem hall, vagy torz lett a hang.
Előtte 10-15 percig minden tökéletes.
A headset (Samsung) biztosan jó, sokat bizonyított darab.
A három hardver szentháromságában lehet valami, vagy szoftveres lenne a baj?
Tapasztalt már más is ilyet?
elvileg sima plug and play cucc, a telefon csak gombok funkcióira szokott rákérdezni, más releváns beállítást nem látok.
Közben rendeltem egy ugyanilyet Ugreen-ben, próba szerencse.
Előre is köszönöm. -
fdisk
őstag
Azok a boltok, amik ilyen olcsón árulják a készülékeket, mind bolt garisak.
Értsd, ha gebasz van, ők javítják meg maguk, és nem a gyártó.
Ha rám hallgatsz, elkerülöd ezeket a boltokat.
Kicsit több pénz, és gyári garit kapsz.
Én egyszer majdnem pórul jártam.
Csak gyári garisat veszek. -
de lehet bárhol veszem 1db budapesti szervíz van?
Megfogtad a lényeget! A szervíz...no az említett üzletekből oda soha nem fog kerülni a hibás készülék, oda csak a hivatalos forgalmazók küldik hiba esetén. A szürke webshopok maguk oldják meg a javítást/garanciát...valahogyan, biztosan nem gyári alkatrészeket használva.

Amúgy ha megnézed a Coolmobil 14T kínálatát, láthatod, hogy van libazöld verzió is náluk, ami EU piacra hivatalosan nem készült, ilyenekből azért lehet következtetni, erősen esélyes, hogy a hivatalos forgalmazóknál kapható csak EU-ba gyártott készülék.
(nekem amúgy az olvasott tapasztalatok alapján a Cool tűnik megbízhatóbbnak, de kb egyformák) Ami nem kerül be Árukeresőbe és nagyon régen működik, az az XXL GSM, ott már majd 10 éve is vásároltam mobilt. Itt például van töltő nélküli és töltővel csomagolt verziója is sok modellnek.
-
ra^ven
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kell valamire figyelni? Gondolok itt arra, hogy honnan szerzi az adott webáruház, pl van ahol ki van írva, hogy régió függő nfc van vagy nincs, ha kell nfc tüntessem fel a megjegyzés rovatba...
Én azt hittem minden készülék global romos, honnan lehet tudni hog EU piacra szánt vagy sem?
BTel garanciális ügyintézésével kapcsolatban nem olvastam jókat, de lehet bárhol veszem 1db budapesti szervíz van?
Köszönöm. -
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Még mindig vadászom a 14t verziót, van ahol 145k, van ahol 180k vagy fölötte, ugyanaz.
Btel és Coolmobile pl. megbízható webáruházak?
Honnan lenne érdemes rendelni?
Köszi. -
thozoo
tag
-
Zoli bácsi
őstag
Szerintem nincs akkora jelentősége ezeknek a dolgoknak.
Az előző telefonom fórumában is leírtam, amit itt is le fogok.
Mentőknél dolgozom, minden kivonulásnál felkapom töltőről a tabletet, meg a hasábrádiót. Mikor bemegyünk a mentőállomásra, mindegyik megy töltőre. Semmiféle odafigyelés nincs, van hogy pár százalék kerül bele az aksikba, van olyan (éjszaka talán) hogy szerencsétlen készülék fel tud töltődni, de akkor is töltőn van. Hogy árnyaljuk a dolgokat, sokszor az autóban is töltőre van dugva a tablet, persze csak pár tíz percre. Tegyük hozzá, hogy nyáron a napon a műszerfalon felejtve sokszor tűzforró a tablet, ki is írja.....
Na, ilyen felhasználással legalább 6 éves tableteket használunk. Gyári akkuval. Nem mondom, hogy nem rosszabb a készenléte mint újkorában, de minden működik, nem látványos az üzemidő csökkenés. Volt már akkucserés tablet, de ritka. Inkább eltörnek (kijelző törik be, amúgy bírják az esést), azért mennek selejtbe.
Amúgy Samsung tabletek, de szerintem nincs jelentősége. Azon van a hangsúly, hogy naponta 10-15 alkalommal töltőre dugott eszköz, esetleg nappalos kocsiknál hétvégén, esetleg 1 hétig (nem megy az autó) fent hagyva a töltőn, semmiféle akkuvédelem....
Működnek. Nem tudom hány éve, de emlékeim szerint minimum 6 éve használjuk ezeket a tableteket, és nem látványos az akku kapacitás romlása.
Következtetésem:
Na akkor, ha valaki 5- 6-7....év múlva még ezt a telefonját akarja használni, az használja az akkuvédelmeket, figyeljen oda. De ha 2-3 év múlva cserélitek....Tök mindegy mit csináltok, nem igazán lesz észrevehető az akku öregedése.
Nem vagyok műszaki végzettségű ember, de higgyétek el, amit leírtam, az így van.
2-3 évre tervezve nincs jelentősége ilyenekkel foglalkozni.
Ez az én véleményem, és nem is kell egyetérteni velem.
Használom az akkukímélőt, néha az extra erőst, de csak hogy ritkábban kelljen töltögetni, amúgy keveset használom. Ha telefonálni akarok, valahogy az asszony telefonját előbb megtalálom úgyis....
-
Tiby_83
tag
Sziasztok!
Mire érdemes beállítani az akkumulátorvédelmet (töltésvédelem) egy ilyen telefonnál?
Van ugye: teljes, akkumulátorvédelem (80%-nál kikapcsolós), vagy okos töltésre?Az utóbbi 2 között mi lehet a különbség, van a két funkció mögött valami érdemi dolog?
-
-
zsolt501
nagyúr
Ezek a hibák eléggé bosszantónak tűnnek, nekem még nincs ilyen telefonom ez kötött és a 15T között vacillálok még a PRO-n is gondolkodom, de ott már azért az ár is döntő nálam, de decemberig el kell döntenem mi is legyen, jó tudni mikre lehet számítani mielőtt végső döntést hozok.
-
Orgi
addikt
A sárgás képernyő beállításhoz hozzá szólva nem lehet az az Android hülyeség, hogy a Google alkalmazások a háttérkép színéhez viszonyulnak? Vmi ilyesmi rémlik, egy próbát megér... de bevallom én nem tapasztalom ezt a dolgot.
A fotókhoz: többször posztoltam a mobil fotós topicba, valóban kritizálható a fotós teljesítmény, de ugyanakkor szerintem egész vállalható képeket lehet vele általában lőni árkategóriájában.
-
tutis
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
ki van kapcsolva az olvasó mód, már mindent átnéztem. igazából ilyen apró bosszantó dolgok vannak hogy menűnél nincs már 5x6 csak 5x9 ami kisebbé teszi az ikonokat, hiába veszem teljes méretűvé, illetve a zárképernyőn az óra méretét nem lehet állítani, oldalsó gombot át kellett állítani hogy ki tudjuk egyáltalán kapcsolni, és még sorolhatnám a bosszantó apróbb dolgokat, ami azért fura, mert egy évekkel ezelőtti telefonban meg jól működnek ezek a dolgok.
A sárgás kép meg botrány, de ezt látom hogy ilyenre van kalibrálva. A zöld növényzetre hajlamos sárgás tónust ráhúzni, de a barna szín se megy neki, a barna padló meg vöröses.
A képek élettelenek, szőkésbarna hajból hajlamos szőkét csinálni, és még sorolhatnám.
Megnéztem pár teszt képet és videót újra, hát kb mindenhol ugyanazt látom. Zöld színt alig tudja eltalálni, de más színekkel is gond van. Vagy túlszaturál a vibrant-al, vagy alulexponál az authetikussal. Mindenesetre aki azt mondja hogy a fű ilyen zöld, na az sajnos téved. Van itt vagy 5 másik telefon, samsung, xiaomi, honor vegyesen, sajnos még az olcsóbbak is színhelyesebb képet készítenek. Az látszik hogy a szoftver van nagyon elkalibrálva, mármint a képfeldolgozó algoritmus..
talán a képernyőt sikerül majd bekalibrálni a színprofil beállítással, arra még majd keresem az opciót, illetve bízok a hyperos 3-ban, hogy talán visszahoz pár régebben megszokott dolgot. Egyébként xiaominál létezik olyasmi megoldás mint a samsungnál a good lock?
-
tutis
addikt
ezt a sárgás képernyő beállítást lehet valamilyen színbeállítással korrigálni? Nincs esetleg egy best színbeállítási érték erre a telefonra? Okádés sárgás rajta kb minden. (igazából ha tehetnénk vissza is vinnénk, de mi hülyék voltunk és media marktba vettük személyesen, ahol nincs visszavétel)
-
-
tutis
addikt
Sziasztok, kérdezek, mert párom telefonjáról van szó, es emiatt nem olvasnék át egy teljes topikot. először is, be lehet állítani 5x6os menüt? 4x6 és 5x9 az.opció most, de netes videóban lattam 5x6os opciót is. selfie kamera tényleg ennyire botrány másnak is? illetve beltéri videó minőség is szerintem nem tükrözi az ár szintet. kijelző szín beállításra van megfelelő melyik opciót érdemes használni? fotó, videó beállításnál milyen lehetőségek vannak a jobb minőségre? jelen pillanatban úgy állunk hogy egy note 10 prot cseréltünk 14t-re, de párom visszasírja a régi telefonját. állítgattam en is a telefont, de hogy őszinte legyek, megneztem sok teszt videót, meg dxomark helyezést, emiatt lett ez a tipus választva, de szerintem nem éri meg az árát.
-
-
ra^ven
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom nem ez a topic de tapasztaltál fagyást , instabilitást az eddigi használat során?
-
-
ra^ven
senior tag
Most a 15t jobb árban jönne ki telekomnál mint a 14t társa, van ilyen összehasonlítás, hogy szoftvernyűgök miatt melyik lehet jobb vétel?
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
MI 9lite -ot cserélném közel 7 év után, megbízható volt fagyás mentes, mai napig gyári akksival.
14t a kiszemelt, stabilnak mondható mára ez a típus?
Köszönöm előre is. -
Toth_Jani
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A 15T szinte ugyanez talán egy kicsit gyorsabb, a 15T pro viszont nem rossz a maga 310 ezres árán +70 ezeres robotporszívóval, gyorstöltővel, powerbankkal.
Ott azért az ötszörös telefotó elég nagy változás.
Mondjuk a 15T 12/256-os változat 180-ért sem olyan veszélyes ár, hiszen a 14T is pont ezen az áron van. -
Zoli bácsi
őstag
Nézegettem a Xiaomi 14T-ről teszteket, mielőtt megvettem.
Nekiállt most bőszen a YT. feldobálni a 15T teszteket a napokban, ami ugye a mi telónk utódja. 1 példa: [link]
Nem a reklám helye, csak annyi gondolat, nem igazán érzem úgy hogy meg kellett volna várni azt a kis időt a vásárlással, hogy megjelenjen az utód. Nincs igazából előrelépés, mármint amit használat közben észrevenne az ember......Szerintem.
-
Ki lehet próbálni a Gcam portokat, de nekem fókusz/fehéregyensúly/színproblémám/összeomlás volt a legtöbb verzióval.

GCam Port: BigKaka apks
GCam Port: BSG apks
GCam Port: Shamim apks
Esetleg AGC9.6
Xiaomi 14T GCamEsetleg valamelyik korábbi verzió a gyári appból:
Xiaomi Camera 6.1.000140.0 APK Download by Xiaomi Inc. APK mirror
HyperOS Camera
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez egy olyan kép ami pont így nézett ki szabadszemmel is.
, de a Xiaomi telefonok nem is erről "híresek".
)