- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#96241664 #92 üzenetére
Új telefon vásárlása sosem volt ésszerű döntés pénzügyileg.
Élhetőbb a havi spórolás? Számomra az. Áll a pénz a dobozban? Ha a számlámon áll, mennyivel járok jobban?
Részletre tarifacsomag mellé? Ha úgy nézzük most is részletre veszem, már három éve fizetem a részleteit. És így előre spórolva már tuti ott van a pénz. Ha részletre veszem most, és közben bármi történik (pl munkahelyvesztés), hogy fizetem?
Nézzünk egy példát: S23 8/256-os Telekomnál 440 ezer. 22 havi részletre kereken 20 ezer/hó.
Ha ugyanezt másodkézből venném, bontatlan 3 év garisokat 300-320 ezer körül bármikor találni, de volt itt a hardveraprón már 280 ezerért is. Ha 300 ezerért veszek egy ilyet, a telekomos árhoz képest máris nyertem 140 ezret. És még csak másfél hónapja jelent meg. Mennyi lesz az ára fél évesen? Oké, az már biztos nem bontatlan lesz, de nekem ez lényegtelen. A Xiaomi 13-mal is ugyanez lesz. Pár hét és több tízezerrel olcsóbban lesznek itt az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest