- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maliszka
csendes tag
Nem vagyok egyszerű eset
Néha kell tudnom, hogy mikor beszéltem valakivel utoljára, és ha az 2000 hívással ezelőtt volt, akkor az pech. Nem tudod esetleg megnézni, hogy neked mi az utolsó tétel dátuma a hívástörténetben? Illetve, hogy mikor vetted a telefonod? Nagyon szépen köszi
-
maliszka
csendes tag
Illetve egy kérdés.
A xiaomi 13-ban, már a Google tárcsázó van?
Meg tudná esetleg nézni valaki, hogy ebben is van híváslista limit?
A MI9 SE - 61000 hívást őriz, de Google tárcsázóban van valami 2000 bejegyzéses limit.
Köszi -
maliszka
csendes tag
Helló, nincs esetleg Xiaomi 13 tulaj Veszprém, Székesfehérvár magasságában, akinek megnézhetném élőben a telefonját?
Lehet, hogy vennék egyet, de szeretném megnézni élőben, és üzletekben nincs, csak webshopban. Azért meg nem rendelném meg, csak, hogy megtapogassam. Köszi -
maliszka
csendes tag
válasz
DroiDMester #2713 üzenetére
Köszi, ebben bízom én is, viszont ha visszaküldöm szervízbe, és ott rádugják valami számítógépre, elvileg az kijelzi nekik, hogy ki volt nyitva. ( állítólag ..
)
Nincs itt a fórumon egy Xiaomi szervizes aki ezt tudhatja ?
-
maliszka
csendes tag
Helló, azt szeretném megkérdezni, hogy a bootloader nyitás tényleg garanciavesztéssel jár?
Hivatalos xiaomi forgalmazónál vettem ( Euronics )Kitől lehet ezt hivatalosan megkérdezni, mert xiaomi.eu- t szeretnék felrakni, ott pedig ezt írják:
Notes:
.Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them!(Of course, officially unlocked BL and no ROOT installed)Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest