- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
watchfun
tag
Üdv!
Mióta a HyperOs frissült 2.0.2.0-ra, a telefon nem adja át az okosórának az értesítéseket rendesen, ha például email vagy sms érkezik akkor az órán az jelenik meg hogy "bizalmas értesítéstartalom elrejtve". Na ezzel pont a funkció lényegét ölték meg, eddig az volt hogy ha jött valami üzenet, megnéztem az órán és eldöntöttem, válaszolok -e azonnal, vagy nem fontos, majd később... Hogyan lehet ezt a nagy titkolózást kikapcsolni? Amit a Google írt általános Androidra azt átállítottam, de a HyperOs legyőzi a beállításokat...
-
watchfun
tag
Valahogy ki lehet rakni a telefon képét monitorra? Ilyen USB-C/HDMI dologra gondoltam...
-
watchfun
tag
Én tokból ezt vettem. A pereme túlér a kijelzőn, valódi bőr, nem csúszik még nedvesen sem. A kamerasziget szélén is túlér, ha leteszem valahová, a tok peremén támaszkodik. Minőségi, úgy 5-6 éve minden telefonomra ilyent veszek, 1 évet simán kibír a széle, addigra el is koszolódik főleg a világosabb színek.
A kijelzőre a védőüveg ma jött meg, fel is raktam, adtak hozzá egy kis fiola folyadékot, amivel a felrakott védőüveg szélét körbefolyattam és a felesleget letöröltem, tökéletesen eltüntette a fehér szélet-légrést ami a kijelző szélének minimális íveltsége és a teljesen sík védőüveg miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest