- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
engusz
veterán
Azért azt tényleg ne felejtsük el, hogy driver szinten tényleg nem állnak a toppon! Se tapasztalat, se idő (relatív) nem állt a rendelkezésükre. Lesz itt még csata. Személy szerint várom a 4. versenyzőt, az S3-at is! De mostanában a Kyro körül is keringenek a pletykák.
-
Azért lehet látni, hogy van ebben a megoldásban kakaó, és erről engem is az Aquamark3 nagy felbontású tesztje győzött meg. Már az is szép az XGI-től, hogy egyáltalán odaért a nagyok sarkába. Ha jól tudom, mi is ezt vártuk tőlük, nem pedig azt, hogy egyből lenyomja az nVidiát és az ATi-t. Balga az, ki ilyen csodákban hisz...
Nekem ez az előzetes teszt bizonyította, hogy van fantázia az XGI termékeiben, habár ez egyenlőre a legerősebb kártyája. Meglátjuk.
Ha viszont a Volari V8 Ultra (szimpla) ott lesz a R9600PRO/XT szintjén, akkor azt fogom mondani, ez valóban jó, megéri megvenni, mert az ára valszeg nem lesz csillagászati. Nem teheti meg az XGI, hogy drágán adja a termékeit ebben a versenyben. -
e-biza
őstag
gondolom midnenki a 3dmarkra alapozza a véleményét. hát kellemes játszadozást vele. szerintem nincs annyira lemaradva a csucs kártyáktol, s mindezt teszi ugy,hogy a driver teamjük még csak most kezdte. az nvidia és z ati már régóta ismerik a 3dmark rejtelmeit :) no meg a driver készitést is. szerintem kiváló kártya. q3-1024- mindössze 9fps a lemaradás a 9800xt-töl. utána van egy ugrás, de azt hiszem mind1 hogy 211 fps vagy 280fps, kérdés a megjelenö játékokban hogy teljesit. AM3 - 1600x1200 - 1.3fps a lemaradása a 9800 XT-hez. Nem tudom de ha a 9800XT ennyivel gyorsabb csak a 9700pro-hoz képest akkor nem szoltam. Szerintem a 9800xt egy 15-20%al gyorsabb a 9700pronál. Ha jol gondolom akkor bizony mégsem olyan rossz kártya. Jah hogy 3dmarkban nem teljesit jol? hát aki igy vásárol kártyát megérdemli. egy TRAoD teszt jol jönne, kiváncsi lennék rá.
-
Johnny
senior tag
Hát igen az ára a kérdéses. De ha tényleg komolyan gondolják a dolgot, akkor csak egy esélyük van: olcsón adni a cuccot. Nem mellékesen hogy a nevüket is megismerjék.
-
HiperG
addikt
[L]http://www.tecchannel.de/hardware/1271/2.html[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest