- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
e-biza
őstag
gondolom midnenki a 3dmarkra alapozza a véleményét. hát kellemes játszadozást vele. szerintem nincs annyira lemaradva a csucs kártyáktol, s mindezt teszi ugy,hogy a driver teamjük még csak most kezdte. az nvidia és z ati már régóta ismerik a 3dmark rejtelmeit :) no meg a driver készitést is. szerintem kiváló kártya. q3-1024- mindössze 9fps a lemaradás a 9800xt-töl. utána van egy ugrás, de azt hiszem mind1 hogy 211 fps vagy 280fps, kérdés a megjelenö játékokban hogy teljesit. AM3 - 1600x1200 - 1.3fps a lemaradása a 9800 XT-hez. Nem tudom de ha a 9800XT ennyivel gyorsabb csak a 9700pro-hoz képest akkor nem szoltam. Szerintem a 9800xt egy 15-20%al gyorsabb a 9700pronál. Ha jol gondolom akkor bizony mégsem olyan rossz kártya. Jah hogy 3dmarkban nem teljesit jol? hát aki igy vásárol kártyát megérdemli. egy TRAoD teszt jol jönne, kiváncsi lennék rá.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest