- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Te pedig kultúrálatlan...de ezt már megszoktam itt...
Tehát:
Valóban nincs ilyen monitorom, sőt nem is láttam ilyet...
Ezért is írtam így:Tudtommal az XA7-17i is rendelkezik mindkét bemenettel...
A következőkből indultam ki:
- amit pl. te is írtál: mégpedig hogy menüből lehet/tudsz váltani az analóg és a digitális bemenet között...váltogatni pedig csak létező dolgok között lehet, ergo analóg és digitális bemenettel is rendelkezik a monitor...
- a neten fellelhető összes forrás a következőket írja ehhez a monitorhoz (Features Analog / Dual Digital Interface...Video Output Analog & DVI...stb.)
Ez teljes összhangban van a gyakorlattal, nem sok olyan monitor van jelenleg a piacon, ami csak és kizárólag DVI bemenettel rendelkezik...nemsokára lesznek ilyenek is, de ez már más tészta...
- a két bemenet tehát megvan a monitorban, a kivezetés mikéntje azonban (két csati, egy csati-egy benőtt farok, csak egy benőtt farok) nem volt egyértelmű a számomra, már csak azért sem, mert a fellelhető források vagy nem említik, vagy pedig mint ez [link], a következőt mondják: Includes both Analogue & Digital Cables...ez pedig elég egyértelmű...
Ráadásul számomra teljesen illogikus is, hogy csak egyszerre egyetlen bemenet legyen fizikailag elérhető...persze kis hazánkban minden elképzelhető...még az is, hogy ezek a monitorok mégsem XA7-17i tipusok...
Tehát a monitorban van analóg és digitális bemenet is, ekkor pedig csakis csatlakozók (pl. nekem is van DVI > DVI-DSUB Y-kábelem), kábelek...gondolkodás kérdése az, hogy egyszerre két gép legyen rákötve és a menüből lehessen váltogatni a két PC képe között...
P.S.:
A stílusodon meg változtatni kellene sürge-sürge módon...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OTP Bank topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Filmgyűjtés
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest