- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Add el őket nyugodtan arra valók.

Igazából adhatna kapásból pénzt a játék, de ennek ilyen zsákmányszerző feelingje van. Ami zöld szöveggel van írva, hogy nincs kutatási értéke el lehet őket adni, azok is mind mehetnek. UFO-nál is sztázistartályok, sérült berendezések stb. Túl sok hullát se szoktam megtartani, 8-10-et ha kell valami, de a felett szórom őket kifelé.
Mennyi országot sikerült lefedned? Ha van esély arra, hogy lefedd az összeset akkor azt lépd meg, onnantól kezdve kényelmesebb a dolog (persze légi fedezettel). Már csak az UFO-k lelövésével és felszámolásával néha pár terrorral kell foglalkozni.
Igen nyugodtan fejlessz ki mindent, amit lehet. Próbálj mindent elfogni. Persze a gépeket nem lehet, kivéve azt a kis szar javító izét, ami a Cyberdisc-kel szokott megjelenni.
(#427) dying_star: Jaja, pedig én azt hittem még először, hogy versenyt kell velük futni, nehogy túl fejlett legyen az EXALT is. Meg azt hittem nekik is lesz MEC-jük. Csak esztétikában szebbek a fegyvereik, értékre ugyan azok. Azért is szebb mert kicsit reálisabb, nem olyan baltával faragott, mint ami nekünk van sima lőfegyvernél.

-
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nagyon zsírul néz ki az EXALT bázis, a hologlobe-juk is csinibb a miénknél.

Illetve én a katonáimat folyamatosan az EXALT fegyvereivel küldtek bevetésre, mert azok is sokkal jobban a sajátoknál.. sima lőfegyverek is, illetve a lézerek.
Sajnos az EXALT nem jut el a plazmáig, pedig tuti az is zsír lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest