Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

válasz Kvelstadt #426 üzenetére

Add el őket nyugodtan arra valók. :)

Igazából adhatna kapásból pénzt a játék, de ennek ilyen zsákmányszerző feelingje van. Ami zöld szöveggel van írva, hogy nincs kutatási értéke el lehet őket adni, azok is mind mehetnek. UFO-nál is sztázistartályok, sérült berendezések stb. Túl sok hullát se szoktam megtartani, 8-10-et ha kell valami, de a felett szórom őket kifelé.

Mennyi országot sikerült lefedned? Ha van esély arra, hogy lefedd az összeset akkor azt lépd meg, onnantól kezdve kényelmesebb a dolog (persze légi fedezettel). Már csak az UFO-k lelövésével és felszámolásával néha pár terrorral kell foglalkozni.

Igen nyugodtan fejlessz ki mindent, amit lehet. Próbálj mindent elfogni. Persze a gépeket nem lehet, kivéve azt a kis szar javító izét, ami a Cyberdisc-kel szokott megjelenni.

(#427) dying_star: Jaja, pedig én azt hittem még először, hogy versenyt kell velük futni, nehogy túl fejlett legyen az EXALT is. Meg azt hittem nekik is lesz MEC-jük. Csak esztétikában szebbek a fegyvereik, értékre ugyan azok. Azért is szebb mert kicsit reálisabb, nem olyan baltával faragott, mint ami nekünk van sima lőfegyvernél. :)

Új hozzászólás Aktív témák