Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fogtunder
üzenetére
Egy rangerrel mentem oda, ahol mutatta a zöld kockában a csillagokat, erre a hack szimbólum az szürke lett. Volt még action pontja az emberemnek, felteszem nem kellett volna várnom még egy kört. A rákövetkezőben úgy is lejárt volna az időzítő.
Amúgy +4 körös turn expander modot használok, és szerintem kell is ehhez a játékhoz. Ezen a pályán olyan mennyiségű ellenség volt, hogy a megadott 8 körben egyszerűen nem lehet odaérni. A Steam fórumában van pár arc akik szerint totál rendben van a 8 körös limit, de én ezzel szkeptikus vagyok. Az első pár küldetést mod nélkül toltam, de rohadt nehéz volt odaérni időben a célponthoz, legalább is úgy hogy nem kívánok veszteségeket szenvedni, az nekem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest