- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, hát második nekifutásra nem sikerült elég sokáig elkerülni a vadász ufót, még a pszíkerek előtt meg kellett csinálni a védekező küldetést. óriási szenvedések árán eljutottam a rangerrel concealben a beaconig, ez volt vagy 7 kör, mert az első 4-ben meg sem tudtam mozdulni, csak overwatch, két kör alatt sikerült szétlőni, majd vonulok szépen vissza, folyamatosan ömlik az utánpótlás az égből, már majdnem mindenki helyben volt, hogy fel tudjak szállni, mikor az utolsó körben egy advent trooper valahogy átjutott a 7 overwatcholó katonán és rádobott egy gránátot 4 emberre.

aztán 4 nap múlva adótorony megsemmisítés, szintén 3 sebesült, mert persze ki kell hagyni egy 75 és egy 83%-os lövést
most kellene mennem egy UFO-hoz, de nem tudom, össze tudok-e rakni egy épkézláb csapatot, annyi a sebesültem. mindezt úgy, hogy advanced warfare center van, benne egy gremlinnel. természetesen pont, amikor már kezdtem úgy érezni, hogy megy ez, a blacksite vial küldetést is megoldottam sebesültek nélkül, mentést is csak misclick miatt töltöttem vissza párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M / 16GB RAM - 3600MHz / 1TB SSD / 600W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest