Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
Hali,
én elég érdekesen állok (commander -3.- szinten nyomom, bár megy rendesen a save-reload kombó ha 80-90%-os lövések mennek sorban mellé
), mehetnék már az utolsó küldetésre, viszont még nincs se psi katonám, se semmilyen armorom (experimentalon kívül), fegyverekből még csak a gauss/mag verziók vannak 
(kutatásban még nincs meg nyilván a psionics, meg az armor-os,haladtam a küldetéshez szükségesekkel meg a boncolásokkal)
megcsináltam az utolsó küldetés első(?) felét, aztán látom hogy a 2. részét muszáj utána egyből csinálni, és hát 35 enemynek (van még unknow is benne) nem állnék neki így azért (bár hozzá kell tenni hogy avanger defense-nél 57 killt kellett tolnom, mert/és még nem volt fejlesztett fegyverem se
).
Még jó hogy mentettem előtte, így vissza tudom tölteni, és akkor kicsit techelni. Hozzá kell tenni hogy, doom meter nekem is el kezdett vissza számolni egyszer, de sikerült elérnem egy területet ahol volt blacksite is meg egy kísérlet, aztán azokat felszámolva + avatar megölésével, 7et csökkentettem 2 küldetéssel, szóval most jól állok, katonák is elég képzettek (3 colonel van már, meg rakás major + alatta levők), bázis is ki van építve eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mehetnék már az utolsó küldetésre, viszont még nincs se psi katonám, se semmilyen armorom (experimentalon kívül), fegyverekből még csak a gauss/mag verziók vannak