Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
Hali,
én elég érdekesen állok (commander -3.- szinten nyomom, bár megy rendesen a save-reload kombó ha 80-90%-os lövések mennek sorban mellé
), mehetnék már az utolsó küldetésre, viszont még nincs se psi katonám, se semmilyen armorom (experimentalon kívül), fegyverekből még csak a gauss/mag verziók vannak 
(kutatásban még nincs meg nyilván a psionics, meg az armor-os,haladtam a küldetéshez szükségesekkel meg a boncolásokkal)
megcsináltam az utolsó küldetés első(?) felét, aztán látom hogy a 2. részét muszáj utána egyből csinálni, és hát 35 enemynek (van még unknow is benne) nem állnék neki így azért (bár hozzá kell tenni hogy avanger defense-nél 57 killt kellett tolnom, mert/és még nem volt fejlesztett fegyverem se
).
Még jó hogy mentettem előtte, így vissza tudom tölteni, és akkor kicsit techelni. Hozzá kell tenni hogy, doom meter nekem is el kezdett vissza számolni egyszer, de sikerült elérnem egy területet ahol volt blacksite is meg egy kísérlet, aztán azokat felszámolva + avatar megölésével, 7et csökkentettem 2 küldetéssel, szóval most jól állok, katonák is elég képzettek (3 colonel van már, meg rakás major + alatta levők), bázis is ki van építve eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 256GB M.2 NVMe vegyesen 40+db OLVASS! 3720 HUF/db
- MacBook Pro 2015 15 (16GB/256GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mehetnék már az utolsó küldetésre, viszont még nincs se psi katonám, se semmilyen armorom (experimentalon kívül), fegyverekből még csak a gauss/mag verziók vannak