Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fityusz
tag
válasz
gianni85
üzenetére
Hm. Cseréltem kábelt , átdugtam másik portba a max sebesség 90 mbps . A router menüjében az eszköz link speed-nél 1 Gb /sec ír , de van egy kérdésem. Ha a routeremben bejövő kábel megsérűl az okozhat ilyet vagy akkor abszolút nem lenne net? Ja és még valami , másik eszközzel nézem vezetéknélkül telefonon szintén hasonló gyenge sebességet mérek, ezért gyanakodom a routerbe jövő kapcsolatra, vezetékre.
-
Fityusz
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben már egy ideje nem jó a letöltési sebességem max 100 mbps . Korábban soha nem volt vele problémám 700-800 Mbps volt. Semmi a konzol mögött lévő dolog nem változott kábelezés router semmi. Ti tapasztaltok ilyet vagy csak nálam nem jó valami??? -
-
beyruth82
veterán
válasz
üzenetére
Igen nagyon megérte!!!
Olyan örömujjongásban törtem ki ma este mikor végeztem Laxasiaval, mint amikor felvettek a Wesleyre államilag támogatott szakra . Kirohantam a konyhába és a gyanútlan feleségem ölelgettem, miközben azt hajtogattam
- Megcsináltam! Megöltem Laxasiat!
Csak nézett meredt szemekkel
Most játszuk a It takes two-t negyedszer egyébként...
A kövi soulslike a Lords of the Fallen lesz.
Egészen más egy soulslike játékot végigvinni, mint egy AC,FC vagy bármilyen very easyn játszható játékot.
Még annyit, hogy szerintedmegküzdjek NP-vel vagy első nekifutásra nem baj ha kihagyom, majd NG+-ban könnyebb ellenfél lesz? Nem akarom életem első végigjátszható soulslikját egy számomra legyőzhetetlen főboss miatt bukni. #135690gianni85
Nálam a rangsor eddig nehézségben:
1. King's Flame Fuocco
2. Door Guardian
3. Laxasia The Complete
Mindenki más csak utána. -
törölt tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Nameless nehezebb, de csak azért, mert azt nem szétdobálva, Specter segítségével győztem le, hanem meg kellett tanulni. Innentől a játék neked sima liba, vállon is veregetheted magad, hogy végigvitted.
Nehéz szülés volt, de azért ha jól sejtem, te is úgy érzed hogy megérte, nem?
-
gianni85
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Kérdés mi alapján rangsorolnak, bármi belefér, vagy talán egyedül spectre nélkül? Szerintem egyénfüggő. Nem akarlak lelombozni, de nekem első végigjátszásnál Romeo után NP-ig gyorsan lement mind. Fuoco volt szívás, mert akkor még nem mertem nagyon segítőt behívni, tartalékoltam a cuccot, aztán Romeo, mert addig voltak hiányosságok a játékmechanikai ismereteimben. Ng-ben swamp monster szivatott, meg kicsit a boxos, manus meg elég rendesen (az jön most neked). NP meg mindig szívás volt
-
beyruth82
veterán
Végre sikerült! Legyőztem Laxasiat. Kb 25 próbálkozás után.
[link]
Néztem külföldi fórumokat és ranking videókat youtubeon és sokan Laxasiat a játék legnehezebb bossának sorolják. Nem tudom mi igaz ebből, de Nameless Puppetshez képest Laxasia milyen? -
beyruth82
veterán
Oksi, köszi srácok!
-
-
beyruth82
veterán
Megjött a dream vapor konti a bandit töltőállomással. Azt tudja valaki, hogy ha ikeás ladda elemeket rakok a kontikba és rárakom a töltő állomásra, akkor ugyan úgy tölti mint az aksit? Ha igen akkor honnan tudom, hogy a 2500mahos elemeket mikor tölti fel? Úgy mint a hozzá kapott aksiknál?
-
törölt tag
Ha valaki esetleg mwgvette a Metaphor: ReFantazio alap kiadását, akkor 1310ft-ért lehet upgradelni Deluxe-ra. 30$€-s upgrade, csak nálunk elárazták.
A(z) Metaphor: ReFantazio Atlus 35th Digital Anniversary Edition Upgrade megvásárlása | Xbox
Metaphor: ReFantazio Atlus 35th Digital Anniversary Edition Upgrade includes:
・Digital Artbook
・Digital Soundtrack
・Atlus 35th Digital History Book
・Atlus 35th Digital All-Time Best Soundtrack
・Costume & Battle BGM Set Bundle -
Szilofon
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene 🫢
Egyik szobában xbox one S van, másikban xbox xeries S van. A 2 xbox 1 profillal megy, most olyan hiba jött elő hogy egyik gépen sem lehet bejelentkezni, először upnp hibát írt, most nem írja, de így sem lehet belepni. Net aktív mind kettőn.Mi a teendő?
-
Peat76
őstag
Please HELP

Sony Oled tv Series X, nem tudok rájönni mitől csúszik pár tized másodpercet a hang?? Szájmozgásnál nagyon látni..
Tv game mode-ba...
mi lehet a megoldás?? -
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
Ó hogy ba$znák meg, megvettem korábban a Dark Souls Remastered Xbox-ra, de mivel jelenleg nincs hardver, így megvettem Steam-re is. Nesze neked...
Persze ettől függetlenül örülök a hírnek. Az én boldogságomhoz egyébként már csak az kéne hogy ne Series S profillal játszhassunk. 
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fragpunk
Annyire nem is rossz cucc, szerintem pár órát bele lehet ölni, a kártyás rendszer is simán vállalható, egyelőre tetszik.
-
mucsácsó
tag
Sziasztok!
Próbáltam utánanézni keresőben/FAQ-ban, de nem találtam infót annak kapcsán, hogy Xbox controller szervizelése már nem érvényes garival hogyan lehetséges?
Megadta magát totál az egyik analog kar, ezzel lehetne valamit kezdeni az Aliexpressről rendelt tartozékok kókányolásán kívül, vagy érdemesebb/olcsóbb egy új controller ilyen esetben..?
Van esetleg valakinek ebben tapasztalata?
Köszi!
-
xhege
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Sajnos ettől tartottunk. Kis kölyök volt még elkezdte, és ez eszünkbe sem jutott.
Akkor ez bizony így marad
-
l.skywalker
Topikgazda
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Engedjetek meg egy láma kérdést, mert én eléggé fogalmatlan vagyok. A fiam Xbox-a eddig az én Microsoft fiókomhoz volt rendelve. Azóta lett neki is saját fiókja. Meglehet azt csinálni, hogy az övéhez tartozzon innentől az Xbox, úgy hogy az eddigi játékai, mentései, vásárlásai megmaradjanak?
Remélhetőleg sikerült érthetően leírnom a kérdést, és előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Roland18x
üzenetére
Ha a vezetékes is játszik, akkor valaki korábban ajánlotta a Turtle Beach React-R szériát is, illetve szintén vezetékesből a Gamesir kontrollerek (G7 SE, Kaleid, Kaleid Flux) arattak nagy sikert a Hall Effect analógok miatt. Azt hiszem, hogy a két Kaleid az, ahol még a triggerek is tudják, a simának membránosak, a Fluxnak pedig talán mikrokapcsolósak a gombjai. Gyáriból a Beyruth82 által linkelteknél olcsóbban most nincs (máshol vannak ugyanennyiért), gondolom majd talán Black Friday akciókban lesznek talán 16-18 között.
-
beyruth82
veterán
válasz
Roland18x
üzenetére
Én most vettem egy dream vapor kontit. A game.shop.hu-n most 25-30%-os akciók vannak a natúr és a special edition kontikra. Nem tudom ezek mennyire számítanak jó akcióknak. Ráadasul ha veszel egy kontit akkor féláron 4 ezerért tudsz hozzá venni egy konti töltő állomást két 1500mah aksival. Én úgy vettem.
[link] -
GEIL
addikt
Sziasztok !
Van ugye ez a "gyors folytatás" lehetőségünk a konzolokon.
Van ennél valami korlát, hogy pl hány db játéknál lehetséges ezt használni ?
Mert ahogy észrevettem az sem mindegy, hogy milyen játékról van szó...Annyit csinálok, hogy a controller Xbox gombját egyszer megnyomom és aztán home....utána játszok más játékokkal és újra vissza az elsőhöz akkor visszakapom azt az állást ahol abbahagytam........viszont volt olyan, hogy az utána következő játéknál teljesen ujraindult a játék és nem jött be a gyors folytatás menü, de még amit előtte csináltam látszólag az is eltűnt, mintha még el sem inditottam volna az adott játékot. Picit kusza még ez nekem, de hát ki kell tapasztalnom ezek szerint.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Passz... de ahogy írják, itt play & purchase lesz majd a plusz opció. Vagyis ez alapján lehet, hogy ezzel együtt jön majd az is, hogy az Xbox-on megvett játékaidat tudod majd felhőből is játszani (nem csak a Cloud Gaming-ben lévő dolgokat). Pluszban amit már írtak, hogy az Androidra megjelent játékaikat is ezen keresztül lehet majd játszani. Mert ugye a Play store-ban lévő MS tartalmak után, az MS-nek fizetni kell a Google-nek (és a Google fizetési rendszerét kell használni).
-
Roland18x
tag
Mikor szokott lenni xbox kontrollerekre akció így év vége felé? Illetve mennyi szokott lenni? Hátha emlákszik valaki a tavalyi árakra. Már nagyon driftel a bal stick kontimon.
3 évet kibírt majdnem ami elég jó. 360as kontrollerek előbb adták meg magukat. -
SaGa59
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Lehet, bár jó marketingesként ennek semmiféle jelét nem adták, mert általában egyike voltam azoknak, akik szakmai alapon kiválaszthatta, mi legyen az aktuálisan bevezetendő rendszer.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok! Megvettem az új DLC-t a Diablo 4 -hez, amihez jár egy hónap+ gamepass, viszont azt nem kaptam meg. Ilyenkor mit tudok tenni? Köszönöm szépen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
üzenetére
Lehetett volna eddig is. Mert most is van például a Sony -nak is.
Ez az alkalmazásáruházakra vonatkozik. Tehát november 1 -től a Microsoft -nak lehetősége nyílik arra, hogy egy alkalmazás alá szépen bepakoljon mindent. A mobiljátékokat is. Plusz más partnerekkel is szerződést köthet, akinek elérhető az alkalmazása a Google Play -en keresztül.
Mindezt úgy, hogy ez az alkalmazásbolt elérhető lesz a Google Play -en keresztül.
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Tegnap vásárolni szerettem volna a kisfiamnak egy játékot és elutasított a rendszer írván, hogy elérte a vásárlási korlátot. Nem volt semmi vásárolva már régóta, nem értem ezt a korlát elérést. Curve kártyával próbáltam kétszer, nem engedte, majd Mbh bankkáryával, azzal sem működött. Mit lehet ilyen esetben tenni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
negyven2
nagyúr

-
homerhamm
veterán
-
batai15
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
megszólalt bennem a gyerek is , akárhyánszor látok egy kétéltű sárga piros gépet a vaskacsa jut eszembe róla
-
batai15
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Gamepass lesz, csak aza fránya repülő
-
batai15
félisten
Egyébként valaki fog játszani a flysim 2024-el?
Soha nem játszottam vele de érdekel a repülés ill ha be jönne lehet hosszú távon le kötne majd.
Gondolkodom tűzoltó ként hogy élő rendeljem a repülő miatt de nah
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szláv akció-RPG
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki jelentkezett rajtam kívül Fragpunk bétára?

-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
"(Xbox console only available with wired connection)"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
frankdelgado
üzenetére
Jól néz ki, kár hogy wired...

-
Döglött Róka
veterán
-
frankdelgado
őstag
-
SaGa59
őstag
válasz
üzenetére
Hmm… Az én, több mint harminc éves tapasztalatom az, hogy az MS által jegyzett hardverek igencsak tartósak tudnak lenni. Sokszor rákérdeztem a különféle MS marketingeseknél, miért nem gyártanak szoftver helyett inkább hardvert, azok sokkal jobbak szoktak lenni, mint a szoftvereik. Az egerek, billentyűzetek, fejhallgatók hosszú évkeig bírják napi használatban. Mondjuk a fejhallgatók „bőre” hajlamos leválni néhány év után, de azon kívül általában semmi bajuk. A kontroller az egyetlen, amire sok panasz van, bár nálam még azzal sincs semmi gond.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem is rossz.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
üzenetére
Nálam ez a favorit: https://eu.turtlebeach.com/products/stealth-700-gen-2-max-headset
-
törölt tag
Xbox is reportedly launching a new, more expensive wireless headset this month | VGC
Csak 10$€£-tal lesz állítólag drágább, mint a 21-es fejhallgató.
-
AMD Power
titán
Olyan is ritkán fordul elő,hogy nincs mivel játszanom a GP-ban. Így most marad a WOT.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudnám megmondani, hogy ebben a topikban olvastam-e tegnap a Smurfsről és hogy van demoja, de én nem találtam csak előrendelhető verziót ami október 24 körül jön ki.
Félreértettem volna? -
batai15
félisten
De fel volt.
Az az érdekes hogy a rendelési dátum, meg a szám is más.
Egyiket 09.26 vettem meg, meg , hogy azt írta nincs meg vásárolva 10.08al a másikat, ugyan az a standard edition, tehát még az sem lehet hogy másik verziót vettem.
Látszik a a storeban is a vásárlási előzményekben, email bizonylat is van, meg a knh és revolut appban az adott tranzakció.
Úgy jártam már hogy azt irta egy pillanatra hogy nincs meg véve valami de akkor oldal frissítése vagy ha rá nyomtam az xboxba hogy vásárlás és ki irta hogy neked ez már meg van .A pár nappal ezelőtti vásárlást refundoltam, holnapra elvileg fognak válaszolni. -
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
Ha pre-order volt a DLC, akkor előfordul hogy megjelenés után meg nem vásároltnak mutatja a store a játékot.
Nekem az Infinite Wealth Ultimate Edition lett pre-orderelve még februárban, de most ha rámegyek storeban akkor azt írja hogy vegyem meg.
Meg még sok más pre-order játéknál is volt ugyanez.
Gondolom a pre-order meg a megjelent játék külön számon fut a storeban.
Nem lehet hogy csak nem lett feltelepítve a DLC, és ezért nem működött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Windows 10
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ettől függetlenül örülök a hírnek. Az én boldogságomhoz egyébként már csak az kéne hogy ne Series S profillal játszhassunk. 
Akkor ez bizony így marad

)
Crash Bandicoot kb 10 percet ha ment nálam.
IntelKiller7