Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Def26 #217396 üzenetére
Ha valaki tényleg hátra akar dőlni, és komolyan gondolja ezt a témát, akkor szünetmentes tápegységet kell használnia, azután meg már kb. mindegy milyet köt. Persze mindenhova nem lehet egy ilyen kockát betervezni, de pl. nagyTV + HTPC + konzol + router + egyebek halma alá majd én is ezt veszek.
-
Bogyi007
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Def26 #217396 üzenetére
Én az ilyen nagy megszakértésekben mindig vélek némi
a.) ellenérdekeltséget – ha azt mondaná, hogy az 5 ezer forintos túlfeszvédő megvéd, akkor ki fizetne ki évente tízezreket a biztosításra?
avagy
b.) okoskodást ("énmindenhezértek").Esetleg a kettő valamilyen arányú kombinációját.
De én alapvetően ilyen cinikus alak vagyok.
-
persil
nagyúr
válasz
Def26 #217396 üzenetére
Ártani nem fog.
Ha meg épp megóvott egy bármilyen kártól, akkor már nyertél. Olyan sokba nem kerül és nagy helyet sem foglal. De nyilván a biztosítás a legbiztosabb(no pun intended)az ilyen esetekben, az tény.
A kárfelmérést viszont az esetek döntő többségében nem villamosmérnök végzi, szóval az, hogy szerinte nem ér semmit, nem biztos, hogy mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Yettel topik
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest