Hirdetés
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- iPhone topik
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
icemad #56784 üzenetére
Mondjuk abban is igazad van. Bátyám például már egy szimpla FPS játéktól is 5 perc után beszédül, igaz, nem is egy nagy játékos.
Én is fokozatosan próbálom majd felépíteni a szórakozást, de látom, hogy pont most van az év végi leárazás. Még annyira nem néztem körül, meg nem is tervezek egyelőre venni semmit, hiszen gondolom bőven van ingyenes tartalom is, de ha a két Star Wars játék esetleg megvan, azokról mondhatnál ezt-azt.Steamen is bőven lapul szerintem néhány cím a könyvtárban, onnan az Alyx biztos, hogy be fog csúszni, azzal legalább le is tudom majd tesztelni, hogy mennyire bírja a gép, de ez a cucc aztán tényleg szinte mindenre jó, a lehetőségek majdhogynem végtelenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest