Hirdetés
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Egy kis gyűjtemény az elmúlt napos tapasztalatokból:
"...december elején vettem meg a gépet(nem pedig karácsonykor), akkor még telekomos vdsl-ről töltöttem le,és akkor sem volt sokkal gyorsabb, az 500as digis netet decrmber második hetében kértük meg,a régi 100as porton hagyták a kábelt, de 100/100as nettel sem jött max sebességgel,csak 30-40Mbittel,20.-án bővítették a switchet nálunk, így akkor lett meg az 500as net, de ugyan úgy csak 30-40Mbittel jön lefele minden játék. Tehát biztos,hogy nem a netszolgáltató a ludas a lassú letöltés miatt."
"Sajnos igazat kell adnom a kollégának st3v3np3t3r-nek. Ugyanis ameddig panelban upc-m volt az ég világon semmi baj nem volt semmivel. Amióta optikás digi van csak szívok."
"December eleje óta nekem is dettó ilyen (Digi 500), előtte semmi probléma nem volt. Addig átlag 130-150 bőven megvolt (még helyi szolgáltató 150-es netnél is). Mostanában 40-60 között ugrál legtöbbször, de sokszor leáll teljesen és csak áll a letöltés és vár és vár...."
"Nálam is hasonló. Gigás Digi mindenhol megvan a sebesség a box viszont 50-100 között tölt este fele. Reggel jobb akkor a 200-250 is megvan."
Nálam Digi Gigabit, az ég világon semmit nem állítottam, rádugtam a netre. Hol 30-50 között jön folyamatosan, néha megáll, estefelé 250-350 között jön.
...és végül a korona egy user teszthez:
"...pár napja szedtem le egy próba 4K HDR10-es filmet,kb.70GB-os volt... 4nap volt torrenten mire lejött..."
Így gyorsan összegezve, főként a digisek panaszkodtak, de van akinél reggel, van akinél este gyorsabb.
-
sugarforce
addikt
Tetszenek a koltoi megfogalmazasaid, tulzasaid: "topikot fostak tele". Ja volt kb 10 ember.
"Napok ota szar volt mindenkinel" akkor is leirtuk joparan, hogy epp ennyivel es ennyivel tolt, ami nem 20-30 mbit volt akkor sem es most sem, azaz nem mindenkinel szar.
Komolyan kerek abbol amit szivsz
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fűnyíró topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest