Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Sziasztok!

Még a next gen konzolok előtt szeretnék egy xbox360at is beszerezni. Korábban már érdeklődtem sok mindenben itt nálatok, sok választ is kaptam, ezt utólag is köszönöm. Azóta sajna a vásárlás még várat magára anyagi okok miatt, de most jó vagy nem jártam jól az E3 óta tudjuk, jön egy utolsó változata a 360-nak és én erre szeretnék lecsapni.

Tudtok már boltot BP-en ahol meglehet már venni vagy legalább közölnek róla vmi infót mikortól és mennyiért kapható?

• Brian_GT

őstag

válasz dilipok #4549 üzenetére

Aaaa ez kár. Nem akartam volna külön venni egy webcamot pchez. Keresztlányomat akartam volna így nézni meg ő is engem, mert még kicsi és tudja mihez tenni a hangot :) Pedig milyen kényelmes is lett volna szép nagy látószögű kinecttel. Nah mindegy.

• Brian_GT

őstag

válasz dilipok #4546 üzenetére

Ahaaa...köszi így ok. Én azt hittem hogy mikor helyére van kattintva a töltő nem lehet hozzáférni se alul se felül. Ezek szerint tévedtem. Akkor hozzálehet :D

Am más féle kérdés. Lőjjetek le ha sok a duma, de hát...nah :)

Kinectem lesz azt láttam rendes webkameraként működik ugyebár hisz engem modellez le és rendes kamera alap esetben. Én valakivel webcamozni csak akkor tudok ha más is xboxos és kinectes vagy valahogy megoldható hogy egy skypeossal dumáljak??? Vagy msn-en.

• Brian_GT

őstag

válasz oriic #4536 üzenetére

Köszi neked is meg dilipóknak is a segítséget.
    Ez a töltő hogy működik, mármint vágom rá kell dugni a joyra és úgy, de nézegettem és videón nem látszik pontosan hogy megy rá anélkül hogy ki kellene szedni az aksit. Gondolom valahogy mint egy usb-t rá kell dugni nem??Amúgy igen, ez miatt nézegettem én is, hogy még véletlenül se lenne az hogy nekem ki kellene szedegetnem mindig az aksit.
    Bár runner megnyugtatott ezzel is, hogy a rugó akkor is rugó marad és tartani fogja.
    Viszont így meg olyan lenne mint egy ps3 joy, azt is akkor csak rádugom tölteni és had szóljon. Gondolom kb 2 óra alatt feltölti mint a ps joy-t.

Igen lényegében csak 1 joy lenne mert ps3hoz van 2 joyom.... ide nem tervezek most 2t mert ha párom játszana az úgy is kinectre kattana rá. Ha meg haverom ráérne végre kis gamere neki van, azért a pár alkalomért nem adok ki 10.000Ft +-t.

Szóval azt mondjátok akkor jobban járok a kábeles+aksis megoldással. Mondjuk max később ha úgy lesz pénzem veszek egy olyat is és akkor megvan a második aksim pótnak + a ,,nagy" töltő egyből.

• Brian_GT

őstag

válasz runner 125 #4520 üzenetére

Wertigo köszi neked is a segítséget és neked is runner.
    Csak 1 joystick lesz, mert egyedül játszok most, haveromnak van joy és majd hozza ha éppen ráér és átugrik, szóval arra nem költök.

Egy ilyet néztem ki: Töltő

Ez nekem szerintem teljesen jó lesz. Néztem még ezt is :Töltő 2 , de szerintem a töltőssel jobban járok nem?
    Nekem teljesen jó az ha látom lemerül megállok és feltöltöm, nem vagyok én annyira game mániás, hogy jajj lemerül lemerül nem tudok játszani.
    Egy ilyen ha jól olvastam 2400 vagy 2700mah-s szóval ez kb mennyit bír ki, én sem játszom napi 800 órát, szóval szerintem kitart addig mint egy elem nem?

Amúgy 2 közül ti melyiket vennétek vagy ha van valakinek vélemény? Én az állvány töltőst mondanám, de cáfoljatok meg.

Amúgy anyaghasználat milyen a joy aksi csatijánál? Gondolok itt arra, hogy nyilván nem napi szinten kell kikattintani az aksit a helyéről töltésre, de azért jó pár kiszedés/berakás lesz mögötte. Nem lazul ki vagy kezd el egy idő után lötyögni az aksitartó rész?

Bocsi, ha hülye kérdéseim vannak, csak szeretnék jól bevásárolni :) Köszönöm a helpet még1x!

Master: Az nekem teljesen jó...európán kívül akar vásárolni a halál :)

• Brian_GT

őstag

válasz MasterMark #4505 üzenetére

Köszönöm, akkor ez jó hír. Ugye ps3 esetén psnre is úgymond pénzt kell előbb rátenni az accomra de ott pénzért is vásárolok. Ez jó hogy itt akkor ha jól értem ms pontot veszek x összegért és így vásárolok...ami egyetemes szóval ha egy játékért kérnek 1500 pontot, azt nálunk is 1500ért kérik meg us ukban is stb helyeken. Ez így korrekt akkor köszi.

A kinectes témában is okés a dolog, köszönöm, akkor pakolok majd kicsit mire érkezik :)

A joy témában viszont kis segítséget kérnék akkor. Gyárilag 2 sima elemet kapok hozzá....ez így elég gyér.
    Lehetőségeim mik itt hogy értelmes áramforrást nézzek neki?
    Vagy veszek 2 tölthető elemaksit vagy nézek hozzá ezt a charger kites vackot ami aksit ad?? Ti hogyan használjátok?
    Ha aksi elemmel akkor mekkora ma/h-s elemekkel megy és mennyit szokott bírni.

Azért lenne jó ez az aksis megoldás esetleg mert nekem elemaksi töltőm sincs. Szóval beruházás mindegy melyik oldalra viszem el.

• Brian_GT

őstag

Sziasztok!

Xbox360at fogok venni úgy néz ki a közeljövőben. Meg is van milyen csomagot veszek csak lenne 1-2 kérdésem.

1. A gold előfizetés és vele, az acc lehetséges itt magyart használni vagy itt is, mint ps3 esetén érdemesebb más országot pl UK választani? PS3-am van ott a magyar és angol árak között digitális tartalomban is nagy a különbség, reménykednék, hogy xbox esetén ezen a területen jobb a helyzet.
    Pl ha szeretném a Trial Evolution-t megvenni az jó lenne ha a magyar accon se lenne drágább mint pl UK-n.
    Szóval ti milyen régión vagytok? és gondolom a goldot amin aktiválom azon lesz, mint ps3nál a plus előfizum.

2. Joy számomra nagyon kényelmes, próbáltam már, de nem értem annyira hogy miként van annak a töltése stb.
    Tudom, hogy nem belső aksiról megy mint a ps3 kontrollere. Gyárilag amit kapok az vezeték nélküli....ahhoz mit kapok 2 darab tölthető ceruzaelem aksit??? Ha igen, valami töltőkábelt adnak hozzá hogy ne kelljen kiszednem mindig az aksikat a joyból vagy ezt hogy kell elképzelni? Lényegében olyan kábelre gondolok mint ami ps3hoz is járt, rádugom a joyt tölti de játszhatok alatta. Ilyen itt is létezik?

Láttam oldalakon hogy vannak ilyen charge kittek stb. ami olyan mint egy rendes aksi amit bele lehet rakni, ezt érdemes vagy mit hogy ajánlott hozzá venni....sorry de nem értek ehhez...csak annyi ilyen charger kit super ultra anyám charger packot láttam...fene se tudja melyik mire hogy.

3. Kinectes packom lesz és elég nagy szobám van, de jelenleg a tvvel szembe közvetlenül odatudok állni, de balra annyira nem mert a pc asztalomnak nekimegyek....jobbra kiló hely de balra közvetlen nem. A kérdésem az lenne, hogy a kinect a pontos vele szemben lévő teret állítja be alap szembeni pontnak vagy képes érzékelni hogy kicsit alrébb állok. Lényeg hogy ha nem a tvm elé rakom egyből, hanem kicsit jobbra akkor nyugodtan tudok majd balra is mozogni nem fogok leverni semmit...csak akkor úgymond a tvvel nem szemben fogok ugye állni. Remélem ez nem gond neki.
    + Ő mennyire lát le fel szóval hova ideális rakni magasságot nézni??? TV-m talpára nem szívesen raknám mert állva nem takarja ki a képet, de ha az ágyra lefekszem akkor már belelógni a tvbe.

Előre is köszönöm a segítséget mindenkitől és bocsi ha kicsit sokat kérdezek, de soha nem volt xboxom csak ps3am van meg pc. De szeretnék xboxot is a sok jó kis exkluzív cím végett. Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák