- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
-
alevan
őstag
Az XBOX360 mennyire támogatja a 16:10 arányú monitorokat? Valakinek tapasztalat?
Mivel új TVre nincs lóvém, de olcsón tudnék szerezni egy 1440x900 felbontású monitort. Viszont a neten kutakodva arra bukantam, hogy a játékok 16:9 és 4:3-ra vannak optimalizálva és így kicsit nyújtott illetve homályos lessz a kép. Megint mások azzal dicsekednek, hogy meg lehet oldani hogy HD felbontásban üzemeljen (fekete csíkokkal), de torzítás nélkül.
Valakinek valami tapasztalat?
-
alevan
őstag
válasz
#59816064 #14130 üzenetére
Megnyugtatlak, nekem használtan vett Zephyr boxom van (jasper előtti, ha jól tudom). Nagyon használt volt, elvittem szervízbe, ott megnyugtattak, hogy nagyon jó állapotban van belül (nemrég azért megfogadtam tanácsukat, és elvittem egy kis moddingra (valamit csináltak, zúgnak a ventik, mint a traktor, de fülhallgató alatt nem hallom, és nem melegszik annyira, és elvileg megnöveli az élettartamát, továbbá garantálták, hogy ha lessz RRODja, egyszer garantáltan meg tudják javítani).
De azért ha lehet, inkább vegyél Slim-et. Tudtommal az strapabíróbb.
-
alevan
őstag
válasz
orion1025 #15643 üzenetére
Az LCD TV-m tönkrement, és jelenleg egy CRT TV-t kell használnom. Amihez nem volt jó az LCD TV asztala, de nincs másmire tegyem egyenlőre, mint egy kis szekrényre. Viszont így is nagyon távol áll a box a TV-től (rövid a compozit kábel), így könyvekkel emelem meg. De mind1, már megoldódott: a CRT TV sem megy már....
-
alevan
őstag
Nos nekem régi, PHAT boxom van. Mostanában észrevettem, hogy nem hül le. Este toltam egy kis Sleeping Dogs-ot, kikapcsoltam, és reggel még meleg volt az alja. (Passziv hütésként könyvet szoktam allá tenni, és cserélgetem 10-20 percenként.)
-
alevan
őstag
Nah, megvettem a Deadpool-t, végig is toltam tegnap kétültemben a pincében (mert a szobákban vasat lehetne kovácsolni), és számomra az utóbbi időkben vett játékokat nézve:
The Best. Game. Ever.
Kicsit furi volt az irányítás, és néha fél órán át szerencsétlenkedtem, mert nem tudtam merre kell menni, de a hangulata mindent vitt.
Az lenne a kérdésem, hogy most CRT-TVn vagyok pár hónapig, a plazmát elintézte az áramszolgáltatóm (és sajna félnormán dolgozó frissen végzett tapasztalan nélküli egyetemista vagyok - így nem bővelkedek munkahelyben
) Viszont a Dishonoredben a szövegek alig látszanak és olvashatatlanok. Ezen nem tudok javítani? (Próbáltam a beállítások között, de ott csak PAL-50ről PAL-60ra tudtam váltani (ami szükséges volt a game elindításához).
-
alevan
őstag
Szereztem két régebbi jtagolt boxot ifi szervezetünk pinceklubjába, amin kikapcsolódásképp délutánonként lehet szórakozni. De ez üzemi felhasználást jelent. Engem az a hőmérséklet érdekelne celsiusban, aminél már olvad a box, és hogy hosszanti használat melett hogyan tudnám minnél olcsóbban, lehetőleg belső mod nélkül megoldani a hűtésüket. Nézegettem külföldi oldalakat, de emlékeim szerint ott is láttam pár jó megoldást.
És a hőmérsékletre mindenhol mást írnak.
Illetve off: nem JTAG boxon meg lehet nézni a hőmérsékletet? Mert az otthonimat eléggé kímélem, de kíváncsi lennék azért
-
alevan
őstag
Sziasztok. Volt a fórumon egy téma az Xbox hűtésével kapcsolatban, de nem találom. Valaki aki tudja miről beszélek, tudna adni egy linket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest