- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
roberto211
őstag
válasz
molnarpeter #12854 üzenetére
Okés, majd visszajelöllek csak egy ideje nem voltam Liveon de holnap ránézek majd..
-
roberto211
őstag
válasz
Napfénysüti #12350 üzenetére
Hát Zsolthy88HUN-al játszottunk mi ketten, mert senki nem jött. Se algo,se prof,se senki.
Csak mi. De szoktam fennt lenni liveon hétköznap is (szerintem más is) ,forzázhatunk majd.
-
roberto211
őstag
válasz
Zsolthy88 #12153 üzenetére
Nekem is kb akkor jó. Ha tudsz akk majd vegyél fel livera mert én mindig elfelejtem
robertino211 de vasárnapig is tolhatjuk ha gondolod. Csak vasárnap többen leszünk. Ufc undisputed 2010 megvan neked egyébként? Mert látom a 3 megvan, ha a 2010 meg lenne akkor tudnánk ezzel is liveozni, mert nekem a 2010 van meg.
(#12129) Prof01: Nem is baj. Azért 2013-ba jussunk már el arra a szintre,hogy felejtsük el a 5000éves av-t és térjünk át a HDMI-re. Aki av-n használja még,biztos lesz valami átalakító amivel meglehet oldani, de nem baj,hogy nincs benne av.
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Off topicba szervezkedünk egy forza 4 "partyra". Elvileg vasárnap este lenne de a változás jogát fenntartjuk.
Lenne valakinek még kedve csatlakozni? Eddig úgy néz ki 2+1(én)-en vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest