- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Warton #57934 üzenetére
Microsoft, licensz és az, hogy sikerül-e optimalizálni a játékot más architektúrára.
20. évfordulóra írta a Microsoft, hogy az összes Xbox classic játékot kipróbálták Series-en hogy működik-e és próbálták életre kelteni. Ami nem szerepel a listán azt nem sikerült szükös időkön belül életre kelteni. "És elhihetitek, próbáltuk" -
-
zolee1988
tag
válasz
Warton #57888 üzenetére
hát nekem ilyen gyerekkori emlék, fiatalon sokat játszottam a MW-vel. az újabb 2012-es nekem is megvan eredetiben PC-re, de komolyabban sose játszottam vele. de amúgy igen, ritkaságfaktor miatt szereztem be, nem kerestem konkrétan, szembejött és megvettem. de pl megvan az original első xboxra való Counter-Strike is, nyilván semmire nem jó (bár 360-on megy még) azt is csak "úgy" megvettem.
-
icemad
nagyúr
válasz
Warton #57888 üzenetére
Az, hogy ritka. Ezeket nem azért veszed, hogy játszhass vele. Inkább gyűjteménybe vagy egy emlék miatt. Vagy azért, mert később sokat fog érni. Nekem is van otthon olyan master system 2 játékom, ami már most 150 euró körül van. Meg van olyan képregényem, ami 200 euró körül mozog. Ezek most még nem nagy tételek, de 20-30 év múlva már sokkal többet fognak érni. Régebbi bontatlan Lego szettek árát nézted mostanában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest