- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
tescodr #22468 üzenetére
De azt muszáj megkérdeznem, ha annyira vevő a kisfiú a videojátékra, akkor miért nem engeded neki néha, hogy a PC-n játsszon 1-2 autós játékkal?
(Elárulok egy titkot a gyerekek grafikai igényeiről:
Tanár vagyok, ezért elég komoly tapasztalatom van a gyerekek számítógépezési szokásairól. Az informatika terem meglehetősen elavult gépeire telepítettem pár régi klasszikust. Amik nem igényelnek komoly VGA kártyát, tehát Colin 1, Viper Racing, Midtown Madness, stb. stb. Rég elfeledett klasszikusok. Én is megdöbbentem, de nemhogy a legtöbb, hanem kivétel minden általános iskolás korú gyerek pont letojja, hogy mi most a premier játék, tökéletesen elvannak ezekkel is. Nemhogy elvannak, de abszolút mindegy nekik, hogy épp egy flash oldalt scrollozós motoros játékkal játszik, Super Marioval, vagy épp ezekkel a Colin féle szimulátorokkal játszanak. Ismerik ők mind, hogy mi a GTA V, a Fifa 14, stb. stb. Sőt, én magam, tanár létemre világosítottam föl a legtöbb gyereket arról, hogy most mekkora nagy dolog az XOne, meg a PS4 megjelenése, stb. stb. (sőt, pár órával ezelőtt a konzolok történelméről tartottam szakkört.).
A lényeg, hogy miután fölraktam a Viper Racinget, mentem egy kört vele azzal a régi Thrustmaster kormányommal, amit meguntam és beüzemeltem az info terembe, hogy a gyerekek lássanak ilyet is... A lényeg, amit magam sem hittem el: A Colin 1, a Viper Racing, kb. 13-14 éves játékok, 2 perc után fel sem tűnik a grafikai visszalépés a Forza 4-hez képest, a szimulációról meg ne is beszéljünk. Ebben gyakorlatilag semmit sem lépett előre egy játék sem, olyat tudott a Viper Racing annak idején. De ha már emlegette valaki a WRC4-et, mint jó vételt- én a demot próbáltam. Full árkád, pattogós, irányíthatatlan hülyeség. A Colin McRae Rally első része mérföldeket ver rá fizikában, pedig az 1998-as játék, sosem felejtem el, mikor az és a Need for Speed 3: Hot Pursuit között variáltam, hogy karácsonyra melyiket kérjem. (na, de nem ám a tescoból, hanem a szomszéd Károlytól, akinek volt kapcsolata, és 2500-ért tudott írt játékotSzóval a lényeg: Ha komoly PC van otthon, akkor egyrészt nem kellene, hogy az apukának gond legyen egy 30 ezres konzol beszerzése, ha meg mégis, akkor vehetsz 2500-ért a tescoban egy gamepadot, fölraksz valami autós játékot és a kisfiadnak abszolút nem lesz gond, hogy azzal játszik, nem a Forza 4-gyel.
És ezt tényleg olyan szülői jótanácsként mondom, hogy átélem a problémád, sőt, mióta megláttam a hirdetést, azóta foglalkoztat a dolog, mert tényleg a helyedbe tudom képzelni magam és elhiheted, én is minden követ megmozgatnék, ha a gyermekem boldogságáról lenne szó. -
DonMedve
addikt
válasz
tescodr #22462 üzenetére
"megfogadtam mindent megadok a gyerekemnek"-ezzel nincs is gond. De a legfontosabb, szeretet adj neki,azt megjegyzi egy életre,de az xbox a matchbox, a lego elveszik,tönkremegy, ellopják, de a szeretet nem veheti el senki. Nem az mutatja meg mennyire szereted a gyermeked, hogy milyen cuccokat veszel neki.
Nekem 5 gyermekem van, tudom miről beszélek. A fiam a 17-et tiporja, gimnáziumba jár, és még nincs mobilja, nemhogy 5S. Nem mondom, hogy nem kért,de elmagyaráztam neki, hogy csak azért mert a többinek van én nem veszek, ha mindenképp szüksége lesz rá,akkor én magam fogok elmenni és megvenni neki,pont. Megértette azóta szóba sem hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest