Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
salgocomp #2248 üzenetére
Történetileg a Metal Gear Solid 4 után játszódik, tehát folytatás, de egyben spin-off is, mert egy melléktörténetet mesél el.
Ma épp írtam egy hírt róla, ahol néhány főellenséget lehet látni, a gameplay miatt érdemes megnézni a videót:
Illetve itt egy korábbai gameplay is:
Xboxra jelenleg a Metal Gear Solid HD pakk érhető el, amely tartalmazza a 2. és 3. részt illetve a ha boltbi verziót veszel akkor a Peace Walkert is. Mindet felhúzva HD-re. (én most fejeztem be a 2-3-at)
Amennyiben érdekel a történetük is, de nem akarod végigjátszani őket, esetleg kevésbé megy az angol, úgy az első, második, harmadik, negyedik rész, illetve a PSP-s Portable Ops teljes magyar szövegkönyvét megtalálod a Logout blogomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest