- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
ÁÁÁ Év várományosa lett nálam! 200 km/h nál murván a Mitsubushu Eclipset megse tom fogni ez már nem a Dirt 1
Nagyon komoly, ezekután nem is bánom h a Codamester csinálja az F1-et! Nagyon meggyőzőtt!
-
Xirtam
veterán
Dirt 2 ( Demo ) első benyomás.
Menü: Nagyon Ken Block-ra lett hajazva az egész és az ő fő sponzorára a Subaru-ra és a Monster-re!Az egész menü arról szól, hogy a saját lakokocsidban vagy,ahol animáltan de "mászkálsz" így választva menü pontokat!
Menü : 5/5
Autók: Az autó választási lehetőségeink nagyon sokat bővűltek sokkal több kocsi kapott szerepet a játékban.
Autók: 5/5
Grafika: Valami csodálatosan kidolgozott az autók koszolodásától elkezdve minden de ezzel a Dirt első részénél se volt gond.
Grafika: 5/5
Zenék: Szinte minden stílust próbáltak képvistelteni a játékban ez megint csak egy plusz pont Codamesteréknek!
Zenék: 5/5
Extrák a kocsik belseje is testre szabható néhány példa: Fejmozgató kutya a műszerfalon, Xbox360 profilos avatar logjon a visszapillantoról! Stb.
-
Xirtam
veterán
Most próbálom ki a Dirt 2 demoját aztán leírom az észrevételeimet!
(#32856) mergal checkpointok vannak a játékban!
-
Xirtam
veterán
válasz
Gebriel #32821 üzenetére
Így van nem a boltok szabják meg! Igazából azt se értem, hogy pofátlanul nagy összeget mért tehetnek rá a boltok..oké a kiadót onnantól kezdve nem érdekli a dolog de megszabhatnák egy bizonyos %-ban h az eredeti ár hány %-át dobhatja rá teszem azt egy szerencsétlen Media Markt....
-
Xirtam
veterán
Új Dragon Ball játékról valaki valami + információt tudd??
-
Xirtam
veterán
Srácok elcserélném a 120 gb os hdd-jét az elitemnek egy kisebbre akit érdekel PÜ-ben jelentkezen !
(#31332) alien_ elméletileg igen! Kínai hdd alatt mit értesz?
-
Xirtam
veterán
válasz
Gebriel #31238 üzenetére
Neked is ugyan annyi megkeresni mint nekem! Ha jól emlékszem bwoay írta, hogy fable2 oldalán van egy rövid játék azt kell végigvinni!
Mellesleg jó lenne kicsit visszább venni magadból, mert ez az állandó beleugatás abba amit írok csöppet unalmas! Az meg, hogy azt mondom volt róla szó, és ott van fent a kereső az neked mért fáj? Akkor a kérdésre válaszolj te!És IGEN IS VOLT RÓLA SZÓ! MEG IS KERESEM HA KELL MIND A 30 ezer HSZ-t VÉGIGOLVASOM CSAK H BEFOGD VÉGRE!
-
Xirtam
veterán
Ha valakit érdekelne! Eladó
Totyik lakóknak kedvezmény jár!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Xirtam és a hírek!
Project Natal
Azt mondta a jó öreg Bill, hogy a periféria és a technológia nemcsak játékokhoz, hanem "úgy általánosságban a média fogyasztásához" is alkalmazható. Kijelentette, hogy az Xbox és a Windows divíziók is részt vettek a fejlesztésben - s jelenleg is együtt dolgoznak a technológián. S egyébként is, soha senki sem mondott olyat, hogy a Project Natal csak Xbox 360-hoz lesz elérhető.
Az otthoni média-alkalmazások mellett lesz lehetőség az irodai használatra is - legalábbis Bill ezt vizionálja. Nagyon úgy néz ki, hogy valami hasonló szerepet szánhatnak a Project Natalnak, mint a kezelőfelületnek a Minority report (azaz Különvélemény) című filmben.
-
Xirtam
veterán
válasz
nemesmatee #30823 üzenetére
Media Markt a legdrágább topicban volt róla, szó hol lehet olcsón venni boxot keress vissza sőt FAQ-ban is benne van!
-
Xirtam
veterán
Warez témát lehet msn-en vagy privátban folytatni köszönöm!
bwoay bácsi jöhetnél a nyaralásból mert elszaladt a paci a totyikban!
-
Xirtam
veterán
Am nem mindegy h jasperes vagy sem?!Ha 3LED-es lesz úgyis kicserélik!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
Rabbitf_24 #30704 üzenetére
Join The Dark Side Rabbitf_24
-
Xirtam
veterán
válasz
Rabbitf_24 #30700 üzenetére
500 kill force push-al achi hiányzik még meg az 500 kill force shieldben és megvan fullig!
-
Xirtam
veterán
válasz
Rabbitf_24 #30696 üzenetére
Láttod ez egy jó kérdés! 60-70 órát toltam az SW FU-ba! letöröltem majd most elkezdtem emgint és a mentéseket törölte de az achikat nem! De pl van olyan game ami megtartja a mentéseket!De mikor kiírta, h kezdhetem elölről joy bum a falnak, boxot meg lerugtam!
Hmm örüljenek, h nem kérted el a vásárlói könyvet! Én biztos panaszt emeltem volna !
-
-
Xirtam
veterán
Srácok volt a SZIGET című film!
Project Natal al kapcsolatban kis érdekesség!
[link]majd megértitek mért mondtam a filmet!
-
Xirtam
veterán
Áhh kösz nem is tudtam, akkor a sima vezetékes tökéletes a PC-hez is zsír!
-
Xirtam
veterán
Srácok a vezetékes joy-nak milyen a csatlakozója?!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
-Djuree
-30z.SamuHa P.Ü-ben dobtok egy MSN címet megköszönöm!
-
Xirtam
veterán
Totyik taliban benne vok! Anti Warez pólókat nyomatatok addigra!
PS tábor nem kell! Viszont én válalom a Tárcsázást
Viszek tárcsát meg pácolt húst!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #30594 üzenetére
Semmi, GTA IV ezt csinálja PC-n és néhol Xboxon is pubol a játék utolag tölt ennyi! No para...
-
Xirtam
veterán
Bekaphatjátok!
(#30493) p_milan csak felirat van rajta! De am, ha megkérdezed Tiv-et ő megmondja neked, hogy az övén van-e felirat!Ha igen akk ezen is lesz!
-
Xirtam
veterán
Megjöttem!
Akkora viharok voltak, hogy mentünk és jöttünk!
Ha a Fuel valakinek megvan, meséljen róla!
-
Xirtam
veterán
Nah jöttem elköszönni mert fél óra és nem leszek 1 hétig! Megyek olaszba!Lehet sírni és ujjongani!
Vigyázatok magatokra!
-
Xirtam
veterán
hdman te warez gyurka lettél? Mert azt montad nem veszed meg másrészt én még sehol nem láttam!
(#30304) brownus Elöbb leírtam, örülök, hogy tudnak egyesek olvasni! Routerre rádugod PC egyből kiírja hogy megtalálta a boxot! és csak HD AVI-t játszik le ennyi!
szeretek 50-edjére is válaszolni egy kérdésre!
Keresés mire való?!
mellesleg off brownus az avatarod az nem abból a meséből való amiben egy fehér kutyával mászkált?
És mindig csak azt mondta " JA " ?
-
Xirtam
veterán
F1 hírek:
"Nem lesz szakadás. Megegyeztünk a költségek csökkentésében. Egy Forma-1-es világbajnokság lesz, de a költségeket két éven belül szeretnénk visszaállítani az 1990-es évek szintjére."
A szövetség kiadta a 2010-es hivatalos nevezési listát is, melyen immáron megjegyzés nélkül szerepel a nyolc "lázadó", vagyis a Ferrari, a McLaren-Mercedes, a Renault, a BMW Sauber, a Toyota, a Brawn GP, a Red Bull Racing és a Toro Rosso is. Mellettük természetesen az eddig is biztos indulónak tekinthető Williams és Force India, valamint a három újonc, a US F1, a Manor és a Campos is szerepel a listán.
"Minden jelenleg is versenyző csapat elkötelezett tagja marad az FIA Forma-1 világbajnokságnak"- szól a közlemény legfontosabb mondata.
"Nem lesz másik sorozat vagy bajnokság, a 2010-es szabályokat pedig a 2009-esek váltják fel, amelyeket még 2009. április 29. előtt hoztak meg."Hogy mért is másoltam be?!Mert így az F1-es game elkészülhet OLÉ!
-
Xirtam
veterán
Tök jó ezekről az oldlakról én eddig mér nem tudtam?!
-
Xirtam
veterán
Engem a grafja nemérdekel, csak legyen meg az a varázsa ami az F1-el van! Ennyi !
-
Xirtam
veterán
a-a Nem!
Na akkor Xirtam és a hírek!
Befutott két friss screenshot az F1-2010 ről de még nem tudni mi lesz az egészből FIA vs. FOTA végett! De reménykedjünk, hogy marad minden a régiben és akkor Codamesterék kiadhatják a játékot!Más esetben a projectet törlik!
Akkor a képek:
Ahogy a képeken is látszik Nem aprózák el!Ha a grafikát nézzük a sok blur melett valamelyest ki lehet venni hogy nem valami kaksibogyó lesz!Az első képen a telemetriai adatok vannak!Végre lesz animált box stb.! JÓFÉLE
-
Xirtam
veterán
Nem kék szét Offolni a tyotyikot!
Am reggel érettségizek, nemtok aludni!
-
Xirtam
veterán
Közben hoztam híreket!
Assassin's Creed II GT Pop-Block: Venice HD
Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360
Posted: June 20, 2009 @ 09:00 AM
Release Date: November 1, 2009 -
Xirtam
veterán
válasz
almaspece #30137 üzenetére
Google a barátod wiki meg a barátnőd!
(#30139) do3om hát én legnehezebe tolom! De feszt 360-ban forgok!
A hangoktól kész vagyok, mind1! Egy időre letettem nembírom sok ez nekem így egyedül!
Én is szeretem a horrort de amikor már 20.jára ugrasz egyet a fotelben 5 percen belül
az cinkes!
Pl. kijöttem a liftből állt velem szembe egy ember! megnéztem a térképet már nem volt ott és a fények is kialudtak!Ez volt az a pont mikor kinyomtam a box szemét!
-
-
Xirtam
veterán
Drága barátom egybe tisztelt kollégám!
Ezen napestig rágódhatnánk, mondhat mindenki, amit akar elcseszett tervezés, avagy sem összeesküvés, avagy sem, vagy csak Microsoft© marketingje?! Mert, hülye user nem vesződik, vesz másikat ... Erre csak ő maguk tudják a választ!
Na de elteszem az okoskodásomat reggelre! Jó8 mindenkinek! Engedjék meg a modik, hogy kedvenc beszólásommal éljek < CsöCs a szátokba >
-
Xirtam
veterán
Míg az Xbox 360 tulajdonosok többsége továbbra is nagyszerű élményekkel gazdagodik, tudomásunkra jutott, hogy ügyfeleink egy nagyon kis százaléka a képernyőn megjelenő “E74”-es hibaüzenetet jelentette. Miután kivizsgáltuk az esetet, megállapítottuk, hogy az E74 hibaüzenet általános hardware hibát jelezhet, mely kapcsolatban áll a három vörös villogó fény hibakóddal. Következésképpen úgy döntöttünk, hogy az E74 hibakóddal kapcsolatos javítási költségeket mi álljuk, azon a három éves garancia programon belül, melyet 2007 júliusában jelenttettünk be bizonyos általános hardware hibákra. A konzolon már végeztünk fejlesztéseket, melyek csökkentik a jelenség előfordulásának valószínűségét. Részletes információ az Xbox 360 garanciájáról, illetve segítségnyújtás azoknak, akiknek szervízre van szüksége, a következő oldalon található: www.xbox.com/support.
Microsoft kártalanítani fogja azokat a vásárlókat, akik garancián kívüli szervízért fizettek olyan általános hardware hibáért, mely kapcsolatban áll az E74 hibaüzenettel. Ezek az ügyfelek automatikusan megkapják az összeget 4-12 héten belül és a vásárlónak nem szükséges ezen túl intézkedni. Mindamellett, ha a vásárló nem kapta meg az összeget 2009. július 1-ig, látogasson el 2009. november 1. november 1. előtt a www.xbox.com/support oldalra további információért a kártérítési igényt illetően. Minden kártérítési igénynek 2009. November 1-én vagy az előtt kell beérkeznie. A hibajelenség megoldásával kapcsolatos további információkat a következő cikkben találhat: For more information, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
941377 E74 hibaüzenet jelenik meg az Xbox 360 konzolonKöszönjük Microsoft©
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest