- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
A Codemasters egyik vezetője megerősítette a SimRacingWorld értesülését, miszerint egy hónapon belül bemutatják az F1 2010-et a sajtó képviselőinek.
A cikk a hirdetés után folytatódik
A 2010-es Forma 1-es szezon játék adaptációja egész pontosan március 17-én, három nappal a valódi F1 szezon bahreini kezdete után érkezik, és természetesen minden pilóta, csapat, autó és versenypálya megtalálható majd benne. A Codemasters pár éve vette meg az F1 játékok licencét a Sony-tól, és először az F1 2009-el jelentkezett, de az kizárólag PSP-n és Wii-n érhető el. Az idei változat viszont már szerencsére PC-n, Xbox360-on és PS3-on is landolni fog. -
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #43690 üzenetére
Mr.Grincs örülök, hogy tudsz olvasni!
Elöbb írtam le hogy 9 ezer ft lesz kb.! Legalábbis az egyik ellemző aki nagy hírnévvel bír ennyit spekulált!
Más:
A fejlesztővel folytatott partnerkapcsolatról Bernie Ecclestone, a Formula One Management Limited elnöke elmondta: "A Codemastersnek nagy múltja van a versenyszimulátorokban létrehozásában és hírnevük minden felett áll. Szorosan együtt dolgozunk a Formula-1-es játék elkészítésében és nagyon lenyűgözött minket, amit eddig láttunk a munkájuk eredményeiből."
Rod Cousens, a Codemasters vezérigazgatója így nyilatkozott: "A Formula-1 az autósportok csúcsa, ezért olyan játékot szeretnénk elkészíteni, amely visszaadja a szenvedélyt, varázslatot és vidámságot, melyet a rajongók megérdemelnek. Az F1 2009-cel már valami elkezdődött a Codemastersnél és 2010 tavaszán jön az újabb változat."
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #43642 üzenetére
Net az van persze. Servereket kéne üzemeltetnie/bérelnie a Microsoftnak. Jó mert magyar kirendeltségük van és szoktak is ide munkákat kihelyezni. Meg az ELTE végzősei közül párat elvisz a Microsoft. Múltkor volt egy riport az egyik MS-es sráccal , hogy xbox téren miket akarnak még idehaza kihozni. akkor azt mondta mostanában új pack nem lesz elérhető itthon. Mert elég sokat jelentettek be stb. Azt is mondta, hogy magyarországon elég jól fogynak a box játékok és maga a box is. Igazat megvalva ha lenne itthon kicsi hanzánkban LIVE az csak jó lenne, MS-nek mindenféleképpen nyereséges.!
-
Xirtam
veterán
válasz
Godimodi #43576 üzenetére
Szétudod finoman pattintani mert alapból pöckökkel van megoldva az a doboz. Csavarhúzóval szétpattintod és tökéletesen elfér egymás melett!
Csak óvatosan!
(#43584) HollyBoni Szerintem nem éri meg. Vagyis ez attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. Ha játszani akarsz akkor ne cseréld el a boxot a laptopra. Ha viszont már nem használod a boxot csak áll akkor cseréld el. De nemtudom nem egy erős notebook én kihagynám!
-
Xirtam
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #43554 üzenetére
Így van tavaj mikor bemutatta a Microsoft a NATAL-t akkor egy csaj bohockodott vele.
-
Xirtam
veterán
válasz
Barney1981 #43498 üzenetére
Cserélj elemet!
-
Xirtam
veterán
válasz
Barney1981 #43495 üzenetére
Szerintem az elem lesz a ludas. Kevés a szufla és ezért veszíti el mindig a párosítást. Mikor bekapcsolod a LED nem kezd el körbe körbe futkosni?!
-
Xirtam
veterán
Időközben Mr.Grincs frappánsabb hsz-t hozott össze!
bLaCkDoGoNe Ha már forumozok akkor az alap dolgokkal próbálok tisztába lenni. Már nem előszőr fordult elő ilyen kérdés, meg a címben is kivan emelve, h első hsz. Elhiszem hogy téged ez nem dűhit ha havonta látogatod ezt a topicot. De hogy valaki arra lusta legyen hogy rákeres vagy első hsz-t elolvas és csak egyből kérdez. Akkor minek forumozik? De kár is erről vitát nyitni. Nekem ez a véleményem. Ha valaki arra nem képes hogy utána nézzen normálisan akkor normális választ sem érdemel ! Ez van.
-
Xirtam
veterán
válasz
xbox360gamer #43441 üzenetére
Nefoglalkoz vele. Lehet anno nem volt a hdd-re feltelepítve most meg igen aztán lehet ezen buzul...De ez se nem hátrány előnyőd meg annyi hogy nagyobb kocka vagy mert több a kocka bárod(gamescore)
-
Xirtam
veterán
válasz
xbox360gamer #43434 üzenetére
Másik profilal játszól!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Csak Xbox-Live van! Nincs böngészési lehetőség. Mellesleg megkérlek, hogy mint a címben is felvan tüntetve FAQ + 1 hsz. És ha nem nagy kérés írj normálisan. Vagy senki nem fog neked válaszolni, mert mire kibogarászom, hogy mit akarsz leég a hajam!
-
Xirtam
veterán
válasz
LordAxwell #43176 üzenetére
Szerintem csak nem hídkapcsolatot csinált!
De amúgy ha routerrel csatlakoznak egymáshoz muszáj egymás láttniuk!
-
Xirtam
veterán
válasz
LordAxwell #43173 üzenetére
Volt már róla szó. Használd kérlek a keresőt azért van!
-
Xirtam
veterán
Baszus gyerekek mit találtam! Formula 1 2010 lehetséges megjelenési idő?! Release Date: 25/09/2010
És a forrásom: Már fentvan az eladási listán
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43110 üzenetére
Na ja
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43106 üzenetére
Gondolod végig! Ha fekva van rajta van a polcon pl. Akkor alul bentragad a hő mert nem jár a burkolat körül a levegő. De ha állítva van akkor körbejárja a levegő sokkal hüvősebb az oldala. Kapcsold be a géped azt próbáld ki!
-
Xirtam
veterán
válasz
Godimodi #43102 üzenetére
Ha állítva használod mindkét oldalról hül a gép. Ha fekve akkor pont a nyák alja nem tud lehülni mert alulról nem tud hülni. Az meg hogy a HDD fele megy a meleg levegő annak semmi baja nem lesz tőle, mivel tiszta lyuk ott az egész.
Jasperes lapnál már tökmindegy épp hogy langyosodik a box. ez a falcon v2 esekre volt igaz, hogy állítva sokkal megbízhatobbak voltak!
Visza olvastok 1~2 hsz-t ott tárgyaltuk ki ezt a hűtési próbélámkat! De mára már valami 20% viszaesett a 3LED hiba is mióta jasperesek vannak!
-
Xirtam
veterán
válasz
sosperecek18 #43090 üzenetére
Az szép!
-
Xirtam
veterán
válasz
szergely001 #43077 üzenetére
Ezt[link]
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43075 üzenetére
Hadd kötekedjek ez is benne van első hsz-ben!
Mármint, hogy hogyan kell kiírni!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43070 üzenetére
Arcad géphez már 512 belső memória jár
60-as pack et kivonják
120 as elit marad a super elithez meg 250 es a hdd ennyi.Amúgy azon vagyok kiakadva hogy lehet ilyen hülyeséget benyelni? Ott a google a barátod ha valamit nem hiszel el....
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43068 üzenetére
Ez hihetettlen hogy valaki nem képes annyira hogy elolvassa az első hsz-t miután szoltak neki meg nagy hurka betükkel kivan írva! És még vissza is kérdezel hogy igaz e a többmagos hülyeség!
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #43046 üzenetére
Vannak oldalak ahol rátalálsz a demokra, amit cd/dvd-re kitudsz írni. Ezért kár volt megbontani a boxod! De ez első HSZ-ben FAQ-ban levan írva!
-
Xirtam
veterán
válasz
Sickboy25 #43021 üzenetére
Hali!
Törj szét minden vázát, dobozt azok rejtik a legtöbb töltényt pl.(#43020) Def26 válasza Xirtam (#43019) üzenetére Hát Április-Május környékén lenne esedékes. Remélem minél hamarabb sikerül!
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #43017 üzenetére
Nem! De az tényleg nagyon komoly ár !
-
Xirtam
veterán
Esetleg egy olyanban tudtok, segíteni, hogy ha teszem azt innen a game.co.uk ról rendelek egy boxot mert az árak elégé csábítóak. Akkor a tápja az 230V-os? Vagy Angoloknál milyen a hálózat? Ergo kell vennem egy tápot is?! És Def ha teszem azt nem játékot hozatok hanem úgye boxot az is 3 fontos postaköltségbe fáj?!
Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest