- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
A jatek ugy erzekeli, ha kontrollerrel iranyitod a menut es inditasz el egy szamot, akkor enekelni akarsz, ugyhogy nagy az eselye, hogy nem fog menni kontrollerrel.
A tobbire is igaz, ha dobbal lepek be, akkor automatikusan dobos leszek, ha gitarral navigalom a jatekot, akkor gitaros. -
tiv83us
veterán
En itt meg pont olyan boxot keresek ami nem Jasperes, de mar alig van a "regi" Falcon szeriabol. Nemreg elkoltoztunk es ugy dontottem a 3. felesleges szobat berendezem "Entertainment Center"-nek es kene meg egy box, /a hatmasszirozos lazy boy fotel mar megvan
/, de mar mindenhol csak Jasper van, Elite-bol is.
Valami kiskeredes kene, ahol nem olyan nagy a forgalom es nem visznek naponta 30-40 boxot, hanem meg mindig van a tavalyi raktarbol.
Hat ez van, kulonbozoek vagyunk. -
tiv83us
veterán
Igen valoszinuleg megtorogetett egy-ket helyen, gondolhatod mekkora ko esett le a szivemrol, mikor az uj kabellel a box bekapcsolasanal 5.1-ben meghallottam a jellegzetes suhano-bugo-zugo boot hangot
Igy is 16 dolcsim banja, dehat inkabb 16, mint 300Kasza08: Sajnalom, azert visszavarunk
-
tiv83us
veterán
válasz
p_milan #25606 üzenetére
Jah, nem nyultam hozza, minden beallitas a regi.
Mindegy, elblattyogok a boootba, veszek meg egy optikai kabelt, ha ugy is szar, meg megprobalok egy fultisztitoval korbejarni az erosi optikai bemeneten, ha ugy sem muxik, akkor ismet elblattyogok a boootba es veszek kotelet. -
tiv83us
veterán
Hat, tegnap este kb 2 oran keresztul igazgatt, mozgattam, huztam ki-be /optikai kabelt
/ es egy nagy kuss az eredmeny.
De most megmozgatom megegyszer. Ha az erositom optikai inputja bedoglott, akkor meg felkotom magam, most vettem 4 honapja es ma mar soroztem is, nem tudom visszavinniViszont azt meg mindig nem ertem, hogy a gyari dugasszal ugye nincs hang optikan, de hogy mar kep sincs??
-
tiv83us
veterán
Egy kulon kiegeszitot kell venni hozza /ha MS HDMI kabelt vasarolsz, ahhoz adnak/, amin van egy opitikai kimenet es ket output ha csak stereo-t akarsz hasznalni. Igy nez ki. Az ez alatti dugaszba pedig megy a HDMI kabel.
-
tiv83us
veterán
A nejem befujta valami bogarirto spray-jel, azt is birja?
/Nem nevet, komoly
/
De csak igy feladja a harcot a kimenetem? Erdekes viszont, ha bedugom a kabelt a box optical output-ba, akkor a masik vege a kabelnek vilagit szep pirosan. Ettol meg lehet szar az output?
Nem ertem mit kell cserelnem, nem akarok minden szart megvenni ujra, aztan kilegozni, hogy mi volt a szar. -
tiv83us
veterán
Az optikai kabel mennyire serulekeny/kenyes cucc?
Elkoltoztem harom utcaval arebb, osszeraktam a box-5.1 kombot, osszedugtam oket optikai kabellel es kussol.
/Minden mast megszolaltat, DVD-t, iPod-ot...stb, csak az optikai kabel inputjan baszik kiadni hangot, szoval nem az erositom a ludas./. -
tiv83us
veterán
Az egyik interjuban megkerdeztek Slash-t, hogy a Sweet Child 'O Mine-t konnyebb-e muanyag gitaron eljatszani a videojatekon, mint eloben igazi hangszeren. A valasz termeszetesen az volt, hogy a Guitar Hero-ban sokkal nehezebb. Amit nem is csodalok, mert valojaban a Guitar Hero nem all tul kozel az igazi gitarozashoz.
Ezert szeressuk a dobot RB-en, bar az is tavol all az igazitol, de legalabb az alapmozdulatokat, az uto helyes fogasat megtanit, javitja a ritmus erzekedet.
Es nem utolso sorban igazi jo work-out, egy-ket huzosabb Metallica vagy Megadeth utan experten nem kicsit at szokott azni a polom -
tiv83us
veterán
Biztos en vagyok ancient es sokan nem emlekeznek azokra az idokre, de szvsz akkor volt az 576 a csucson, mikor meg Konzol sem volt, hanem csak egy 576, Zolee volt a foszerkeszto, Martin csinalgatta konzolos cuccokat eleg jo szinvonalon, meg volt a "toltelek", bar oket is csiptem.
Mikor CoVBoy atvette mar nem volt az igazi, de akkoriban vandoroltam ki az orszagbol, ugyhogy utana meg kb fel evig vettem, aztan lemondtam az elofizut. -
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us #25274 üzenetére
Az erem masik oldala ami eleg gaz, hogyha a RB-et valasztjatok, mindenkepp felejtsetek el a RB stock gitarjat, egy rakas kakkancs. Ha valakinek van egy akarmilyen osregi GH-ja, annak a gitarjat kapjatok elo es haverkodtassatok ossze a Rock Band-el.
Mi maig a GH: Legends of Rock gitarjat hasznaljuk a RB2-hoz. /Az mas kerdes, hogy a WT gitarja is a kukaban vegezte egy heten belul.../ -
tiv83us
veterán
Ha mar valasztani kell a RB, RB2 es GH: WT dobok kozul, akkor mindenkepp az RB2 szett a nyero. /Megerositettek a pedalt - mar nem torik szarra ket szam utan -, lasd tavalyi cikkem/, jobb a rebound es halkabb is. /Es szubjektive a RB komolyabb kinalatot vonultat fel zeneileg osszesegeben, mint a GH, foleg, hogy jelenleg a valasztak 500+ zene/.
-
tiv83us
veterán
válasz
taylorp #25270 üzenetére
Pedal termeszetesen mindket szetthez jar, en az utofeluletekrol beszeltem.
RB dob.
4 utofelulet cinek nelkul /a sarga es a kek szimulalja altalaban a cineket ahol helyen valo/3 utofelulet+2 cin = 5 utofelulet.
Es mindkettohoz jar a bass pedal, amit mindket jatek egy visszintes savval jelez, mikor "rugni" kell.
ps: De ha hasznalod a RB kithez opcionalisan hozzakotheto cineket /lasd itt/, akkor sem halando a GH felskalazni neked, mert azt szeretnek, hogy vegyel meg egy f@szom nagy szettet a nappaliba, nehogy jo legyen a mar megvasarolt RB cucc. /Marketing okokbol ertheto, a moralis oldala mar hagy kivetni valot maga utan/
-
tiv83us
veterán
válasz
taylorp #25266 üzenetére
A 2-hoz termeszetesen kompatibilis, a GH: World Tour-hoz is, de nem fogsz teljes jatekelmenyt kapni, leven a RB dobja osszesen 4 utofeluletbol all a GH-e pedig 5-bol, igy a jatek le fogja skalazni a dob savokat 4-re.
Lasd: Guitar Hero: World Tour Rock Band dobbal
Guitar Hero: World Tour: GH dobbalps: es netre sem enged menni, ha RB dob szettet hasznalsz GH-hoz.
-
tiv83us
veterán
Ugy latszik Gyorgy erzekenyebb oldalat ugy megerintettuk, hogy erlohant venni egy pc-t es azota lazadokent a Barbie Fashion Designer-t tolja, hogy bebizonyitsa, neki nincs koze a VP-hoz
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08 #25016 üzenetére
Anyam most ert haza Magyarorszagrol a mostoha apammal, akivel Eszak-Karolinaban elnek, apam pedig 17 emelettel alattam lakik a mostoha anyammal
Szoval kivancsi vagyok kikkel talalkoztal
A dobom azota bovult egy ride cymbal-lal, de jovohonaptol hazba koltozunk es valtok akusztikusra. Persze az elektromosat meghagyom, mert akusztikussal nem megy a Rock Band -
tiv83us
veterán
Nah, bovult a #1hsz, egy-ket feleslegesebb infot kiszedtem, mar igy is mocskosul hosszu az a hsz
-
tiv83us
veterán
Na majd otthon beszerkesztem a gamertag-eket a #1 hsz-be, hogy be tudjuk Live-on egymast azonositani, illetve megtalalni.
-
tiv83us
veterán
Hogy ezentul ne csak az en fejemnek tudjatok orulni, ha meglattok: [link]
Na meg a PS3-sok
-
tiv83us
veterán
Wazze sracok, nem hiszem el, hogy senki nem tolja a Left 4 Dead-et multiban.
Hatalmas jatek, majdnem hogy vetekszik a GoW co-op jatekelmenyevel.
Amikor csak idom van ra tolom, csak mar unom a sok amerikait, szeretnek nehany magyarral is zombit irtani -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #24834 üzenetére
Viszont ha mar tv, akkor talan megeri egy kis extrat racsengetni es akkor mar egy 42"-es. Mar en is banom, hogy csak 32"-esre fektettem be, bar masfel eve meg nagyobb volt a hezag az arak kozott.
-
tiv83us
veterán
Van mar itt olyan elvetemult lelek, aki megcsinalta a GoW2-ben a Seriously 2.0 Achievment-et?
-
tiv83us
veterán
válasz
Peat;) #24693 üzenetére
Na ja, de azert egy alapfokon dadogo angolost megneznek, hogy hogyan ertelmez peldaul elveszett iratokat, leveleket, logokat amiket talalni lehet a Fallout 3-ban. Na meg a leirasok, csirkeveto gyartas manual...stb
Persze a foszalon vegiglehet vonulni, mert "vegigvisz" a jatek, de az RPG-k igazi izet a mellek kuldetesek adjak, mint ahogyan a Mass Effect-ben is. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #24677 üzenetére
Ja, hat angol nelkul ha valami kemeny, akkor az a Fallout 3 lesz
Szerintem a "jatekosabb", konnyedebb nyelvezetu jatekokbol lehet tanulgatni, peldaul a Fable 2 tokeletes ilyesmire jo, csak ne lenne az ocsmany oxfordi brit angol kiejtes benne mindenhol.
De en is azt ajanlom, hogy legalabb kozepkfokra fejlessze fel mindenki az angoljat, aki szereti az RPG-ket. -
tiv83us
veterán
Sracok, mondjatok mar egy jo taktikat, hogy a Gears of War-ban az Act 5 vegen, mi a legjobb taktika, hogy kiiktassam azt a majmot, ami korolul repkednek azok a szarok. Hiaba lovoldozom fejbe nyilpuskaval, meg sorozom a masik pityuval, mindig egyre kozelebb jon es szetver. Ha meg kimegyek a fedezek mogul, akkor meg tizedmasodpercek alatt elintez a fegyverevel.
ps: Ja es ez mar nem meleg fokozat, hanem Hardcore
/Persze a hulye tarsam, Dom, mindig kifekszik, szoval o semmit nem er ezen a reszen.../.
-
tiv83us
veterán
Netrol vasarlod a gepet?
Attol meg, hogy nem volt fent sosem neten a gep, ha bele van piszkalva, akkor teged barmikor tilthatnak egy ban-hullamkor, ha te szeretned a Live-it hasznalni.Egyebkent nem akarlak eltantoritani az eladotol, de jellemzoen azert nem szoktak felvinni egy boxot a netre, mert okositva van es felnek, hogy letiltjak a masinat. Inkabb van 50 Verbatim game, oszt' hadd szoljon, a Live meg nem erdekes.
-
tiv83us
veterán
válasz
Y-POWER #24325 üzenetére
Jah, ezen a forumon valalljak, csak copyzd at a kerdesed a megfelelo topikba.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Nezz szet a platform exclusive jatekok teren. Ha a Boxos nagy nevek bejonnek, pl Gears of War, Fable II, ilyesmi, akkor valaszd a boxot. Ha a PS3 cimek jobban tetszenek, akkor PS3.
Bar a PS3 jobban felszerelt, van benne Blue Ray lejatszo, beepitett Wi-Fi, meg is van az ara, +20k-25-val tobbet kernek erte. Ha neked a fentiek fontosak akkor valaszd a PS3-at.
Ha nem letszukseg a Wi-Fi, mert nem zavar az az egy plusz kabel es nem hemzsegnek nalad a Blue Ray filmek, akkor nyugodtan tedd le a voksod a 360 mellett, nagyon jo is masina, a MS support meglepoen jo. Bar fizetni kell a Live szolgaltatasert, de szerintem ez egy nagyon jelkepes osszeg, kb 800Ft/ho es joval tobben jatszanak vilagszerte Live-on, mint a PS Network-jen.Javaslom nezz be a PS3 topikba is es hallgasd meg azt az oldalt is
ps: Mit ertesz az alatt, hogy a PS3 "gyors"? Semmivel nem lassabb a 360, foleg miota a jatekokat fel tudod masolni a vinyora, sokkal gyorsabb a toltesi ido, sokkal halkabb a konzol es kimeli az olvaso fejet is.
-
tiv83us
veterán
válasz
p_milan #24193 üzenetére
Igen beneztem, mert csak a tapot neztem meg, meg a dugaszt /valami fura oknal fogva az Elite tapjanak a Boxba kapcsolodo dugasza masmilyen mint a Premiume volt. Erre ugy jottem ra, hogy mikor a Premium cucc bedoglott, akkor ugye csak a konzolt kell elkuldeni a MS-nak, tehat szepen lehuztam a kabelekrol es kesz. Aztan megvettem az Elite-et, kivettem a dobozbol es probaltam racsatlakoztatni a mar ottlevo tapkabelhez, de nem ment bele a dugasz, ugyhogy kenytelen voltam elokotorni a dobozbol a sajatjat...
. Ja es 150W-os, de megis Falcon. Es egyaltalan nem sajnos
/.
-
tiv83us
veterán
Ha az uj Dash feluleten felmasolsz valami jatekot a vinyora, akkor miutan a jatek elindult es lecsekkolta a lemezt, utana kiveheto? Ez fontos lenne, mert szeretnek meg egy boxot a masik szobaba es ha epp Live-on akarok mondjuk L4D vagy GoW2 co op-ozni a nejemmel, /tudom, kockak vagyunk mint az allat
/ akkor jo lenne, ha nem kene ket peldanyban megvenni a fentieket pl, csak betennem a lemezt meg elindul es utana ugyanez a masik boxon.
-
tiv83us
veterán
GoW2 coop valaki? /Fent vagyok Live-on, irj ram egy message-t
/
-
tiv83us
veterán
Basszeros palyafutast neztel ki?
/Az jo, abbol ugy is keves van/.
En jelenleg egy ilyen darabbal buszkelkedhetek, bar az arabol kijott volna meg egy vadiuj 360, de ez legalabb tartos, nem kopog mint a nyavaja es hasznalhato kulso, elektromos dobkent is, nem csak RB-hez
ps: Gamertag-em az adatlapomon
-
tiv83us
veterán
"Szerintem nem gáz,ha valaki beszél róla, de nem mindegy,hogy hogyan. Ez csak kultúra kérdése,hogy mennyire képes valaki ezt normálisan megtenn.
No, igen, itt hibadzik a dolog kapasbol. Tul nagy a forum es tul sok a felhasznalo ahhoz, hogy ezt felugyelni tudjuk.
".Bár biztos fárasztó lenne állandóan azokat olvasni,hogy hol mennyiért lehet flesselni, és a hasonszőrű társait is."
De meg mennyire hogy az...
ps: Van ra nagyon sok mas magyar es kulfoldi forum, ahol ezt siman engedik es annyit warezolsz amennyit akarsz, de ezt a forumot epp azert szeretik olyan sokan amennyien es jarnak ide, mert ha valami erdekeset akarsz olvasni, akkor nem kell 500 olyan hsz-en athamozni magad, hogy XY flesselest vallal XY helyen, meg hogy "ha mosme nem megy a torrentrol lehuzott jatek? biztos rossz irot hasznaltam, bazz, elbuktam 250FT-ot
".
Szeretnem, ha igy is maradna
-
tiv83us
veterán
válasz
Roland35 #24016 üzenetére
"de ha nem flashelem akkor meg nemmenek rajta a másolt játékok és akkor mindent eredetibe kell megvenni..."
Nem kell mindent eredetiben megvenni, csak amivel jatszani akarsz
De ha most paraszt lennek /
/, akkor azt mondanam, hogy "vegyel kvarcjatekot bazmeg!", de mivel nem vagyok...
-
tiv83us
veterán
Nos, a fantasztikus parcel service aszondja, hogy ma mar lennie kene GoW2-nek a ladikamban. Varom a bator jelentkezoket, akik ma keso este fele "vegighuznanak" benne coopban
-
tiv83us
veterán
A ketten egy robogon dologrol valahogy mindig ez jut eszembe
En mar eldontottem, iden nyaron megvalositom az almom, a Kentucky Derby utan veszek egy faken nagy Choppert, kituzom az amerikai zaszlot a vegibe, rapattanok es lemotorozok a nyugati partra a 66-os uton, majd onnan le Mexiko es haza.
-
tiv83us
veterán
válasz
aszkeeta #23669 üzenetére
Ha lattal sok RRoD-s boxot, akkor szerinted megeri belebuzgeralni, ha esetleg te is bekapod, akkor meg veletlenul se csereljek neked ingyen es bermentve 3 evig?
A hutesmod meg propaganda, nem fog megvedeni a 3 LED ellen, maximum elvezheted egy Apache helikopter hangjat felszallas kozben eloben.
Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest