- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
woodbear #7944 üzenetére
Azért ez távolról sem egy normális, standalone böngésző, hivatalosan nincs ilyen.
Ha valaki böngésződni akar, arra ott a PS3.MixY: Microsoft pontokat csak venni tudsz, de ha valamit le szeretnél tölteni, és azért kell, akkor előtte érdeklődd meg, hogy az adott cucc nem-e régiózáras, mert akkor nem fog lejönni (mivel hivatalosan LIVE sincs itt. Csoda, hogy box van egyáltalán
).
-
Skynet258
veterán
"remélem az összes box ilyen nem csak az enyém. Szomorú hogy ilyet kell mondanom."
Hát tényleg szomorú, mert elég szar a hozzállásod... ha neked szar, akkor mindenkinek az legyen? Sajnos a mentalitásod elég tipikus ebben a földrajzi régióban... na de hagyjuk is.
Inkább ugratásnak szántam. -
Skynet258
veterán
Akkor jól döntöttem, hogy nem vártam meg a hazai verziót, hanem megrendeltem a play-ről (pár hete megvan, már csak idő kéne rá...
). Nekem is tetszik a tok kivitelezése, igényes darab.
A javítás mennyire igaz az európai verzióra, kevesebb load és képrángatózás (gondolom ezért tartod meg az eu változatot és nem a másikat)?
-
Skynet258
veterán
válasz
eddie17 #7776 üzenetére
Ahogy előttem is szólták: nem baj az ha koppintás, attól még lehet jó. És szavaidból azt veszem ki, hogy nem próbáltad, csak videóról láttad. Vannak hibái, van, amit jobban is meg lehetett volna oldani, de a San Andreas túl rég volt már, a GTA IV pedig még odébb van.
Addig meg pont tökéletes lesz -
Skynet258
veterán
Én meg nem haladva a korral (hisz elég "régi" játék már) most szereztem be a Saints Row nevű cuccot, hát k*rvára bejön, elleszek vele a GTA 4-ig az tuti.
De lassan le kéne állnom a játékvásárlásokkal, csak veszem őket, de idáig a PGR 3 lett kipörgetve egyedül. Lost Odyssey, Forza meg egy halom játék ott áll üresben... -
Skynet258
veterán
válasz
Ticsike #7567 üzenetére
A világ nem dőlt össze, de tényleg nem szereti senki, ha spoiler-be fut... Tudod, sokan úgy játszunk, hogy értjük a történetet, és szeretünk is odafigyelni rá. Magyarul ha valaminek elmondod a végét, lelövöd a poént. Aki nem beszél mondjuk angolul, és csak nyomja mint az őrült (történetből semmit sem értve), annak nem számít annyira. A többség nem ilyen
-
Skynet258
veterán
Valószínüleg írtak egy kereső algoritmust, ami csekkolja a boxod által küldött adatok valamely részét. Ezáltal a flashelt box kódjából "ordít", hogy megváltoztatták a firmware-t. Ezután automatikusan felkerül egy blacklist-re a kód többi részéből (mely nem változik a flash miatt) kiolvasott serial szám. Valószínüleg ilyesmi lehet.
-
Skynet258
veterán
válasz
feka007 #7344 üzenetére
Nekem is azért kell, mert lejárt a goldom, és valami demót akarok leszedni (nem is tudom már mi volt az
), és silverrel meg várhatok, mire feloldják azt az idióta korlátot. Na meg ha hirtelen valaki ki akarja próbálni az online játékot, ahhoz is jó (bár nem mindhez, asszem Halo 3-at nem lehet ezzel tolni online).
proper: pff, az se rossz...
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #7341 üzenetére
Közben meglett, ha valakinek még kéne, itt megtalálja az oldalt.
-
Skynet258
veterán
Köszi, de nem erre gondoltam, hanem egy külföldi oldal volt. Osztogatnak ott két napos gold trial kódokat, amik aztán le is járnak (de lehet megint kérni
).
Egyébként most nézem, Übernél a Lost Odyssey 13.900 pénz, ugyanaz a japó verzió, amit én 9600-ért rendeltem. Nem rossz árréssel dolgoznak...
-
Skynet258
veterán
Emberek, kéne egy kis segítség, annak az oldalnak kellene a címe, ahol lehet szerezni 2 napos gold "előfizut". Voltam már rajta, csak okos voltam, és nem mentettem el...
Köszi előre is!
-
Skynet258
veterán
Megjött végre Hong Kongból a Lost Odyssey, nagyon szép cucc
Elsőre Final Fantasy ugrott be róla, úgyhogy rossz nem lehet
-
Skynet258
veterán
válasz
eddie17 #7104 üzenetére
Ha azt a tévét szeretnéd, én semmiképpen sem szeretnélek eltántorítani semmitől, viszont amit javaslok mindenképpen: keresd fel az Lcd-s topikot, és kérd ki az ott lévők véleményét. Cifu nagyon sokat szokott mindenkinek segíteni, ráadásul keni vágja a témát, technológiai oldalról is... szal érdemes legalább meghallgatni őt.
És valószínüleg nem egy ekkora értékben szereplő full-hd Thomson-t fog neked ajánlani.
-
Skynet258
veterán
válasz
eddie17 #7063 üzenetére
"Nem tudom mennyire fontos, de a Thomson, mint cég, 2008 január elsejétől teljesen KIVONUL a piacról. Nem a hazairól, hanem a teljes európai piacon megszűnik létezni. (Ti. amerikaiak felvásárolták és az új tulaj döntött így). Úgyhogy jövőépítés-téren nem biztos, hogy nyerő dolog Thomson termékbe beruházni, bár az alkatrész utánpótlás - elméletileg - biztos megoldott még egy darabig. (Vagy nem!)
Úgyhogy nem véletlen, hogy hirtelenjében nagyon "akciós" árú termékek jelentek meg bizonyos üzletekben: Készletfelszámolás folyik."Idézet volt egy fórumról. Thomson-t már ne vegyél...
-
Skynet258
veterán
[I] kiváncsi lennék hogy a sok warez "ellenes"-nek mennyi pc-s játék van kiirva
amugy meg teljesen mindegy kinek milyen játéka van mert ez az xbox360 topik nem pedig a vedd meg az eredeti xbox játékot topik[/I]
Első tézisre válaszolva: aki elkezd álszentkedni, az egy gyökér. Legtöbbünknek van illegális forrásból származó bithalmaza, még ha csak arra gondolok, hogy meg akarom nézni a Heroes legújabb epizódját, már akkor is torrentre kell tévednem. Ez van, én nem tagadom.
Viszont van egy kis bökkenő: én nem reklámozom, nem kérek idióta tanácsokat, mert úgy vagyok ezzel: ha már warezolok, elfogadom, hogy az több problémával járhat, mint berakni a lemezt, és nézni az adott cuccot. Ez kell, az kell, erre írom, ezzel az íróval. Ha valaki ehhez is hülye, az ne akarjon warezolni. Ez van.A másik: igen, a topik címe nem az, hogy "vedd meg az eredeti xbox játékot". De ha jól látom, az sem, hogy " hogyan nyavalyogjunk a lemezírás problémáin, mert nem megy a warezről leszedett szarom".
Mondom ismét: nem a warezzel van bajom, kissé nagy probléma ez ahhoz, hogy én világmegváltó módon ezt megoldjam, a követőit pedig bármilyen szinten elítéljem. De ne kelljen már állandóan ebbe botlani. NEKEM mindössze ennyi a bajom mostanság, persze az én problémámat le lehet szarni, hisz csak nekem számít, de ezzel semmi gond.
És a végére egy kis megjegyzés, hogy ne legyen ilyen véresre sikeredett ez a hsz. :
de kiváncsi lennék hogy a sok warez "ellenes"-nek mennyi pc-s játék van kiirvaSemennyi, erre találták ki a Daemon Tools-t ugyebár
Ja és proper, nem veled volt a bajom, csak neked válaszoltam, remélem nem gond
-
Skynet258
veterán
Nekem inkább azzal lett tele a tarisznyám, hogy az elmúlt időszak másról sem szólt, csak "milyen szaroslemezre írjak, milyen íróval írjak, ja, és leszedhető a legújabb sikerjáték torrentről". De biztos inkább velem van a baj. Egyébként csodálkozom, hogy itt lehet ilyet, míg más topikokban keményen törölve szoktak lenni a hasonló hsz-ek...
P.S. : ne vegye senki magára, nem azért mondtam, csak ha már topikromboló hatások kerültek szóba, szerintem ez is az.
-
Skynet258
veterán
válasz
darnellsmith #6496 üzenetére
De srácok, nem is ezzel van a baj. Oké, hogy kevés a lé, meg annyi minden másra is el lehet költeni, nekem is a dvd-gyűjteményem jogdíjai csak az Artisjus címkék miatt léteznek (
), de ha már nem fizettek a játékért, nem fizettek a letöltésért, legalább ne azon menjen a problémázás, hogy miért nem adják még a lemezt is ingyen...
Bár ami azt illeti, vicces is ilyet olvasni, mert: a konzol alsó hangon 50k, mellé sok embernek van HD tévéje (legyen mondjuk arany közép 150k), ez cirka 2 kiló. Aki ennyit költ a szórakozására, az ne mondjon már ilyet, hogy kurvára a földhöz csapja az az 500 Forint....Mod: nem vitaindító témát akarok pedzegetni, úgysincs ennek értelme. Csak egy vélemény olvasható a fenti sorok között
-
Skynet258
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6453 üzenetére
Má hogy ne warezolna, mióta vannak a x360 játékok fekete tokban?
Csak szimplán nyomtatott hozzá borítókat. Ha látnád a dvd gyűjteményem, csodaszép munkák...
-
Skynet258
veterán
Na ez már olyan gányolás, hogy nekem fáj: link, link
és link
Ha nem lenne tiszta: ez egy szerencsétlen premium gép (de lehet arcade, a lényeg, hogy a gyárból még fehéren jött ki), ami erős hűtés moddoláson esett át, illetőleg egy festékszóró áldozatául is esett. Hazánk egy egyik elborult elméjének terméke... -
Skynet258
veterán
A Play-Asia Hong-Kongból küldi a cuccost, a posta 5 dollár körüli volt (kb 850 Ft.). PayPal kártyát mint olyat nem tudsz szerezni, mert nincs. Ez egy online bank, csak regisztrálsz, adatokat adsz meg, és máris tagja vagy. De épp a minap csinált a kolléga egy ilyet, elindulásnak jó lesz
-
Skynet258
veterán
Innen rendeltem, vannak olcsó cuccok
Paypallal fizettem. Azon most épp nincs pénz, de hozzá van rendelve egy American Express kártya, ami meg ugyebár végtelen hitelkerettel rendelkezik
De ha PayPal-ra közvetlenül küldesz pénzt, akkor az is jó, meg ha kártyával vásárolsz közvetlenül, az is jó. Sőt, mintha láttam volna közvetlen banki átutalást is (de ezt meg kell nézni jobban). Szóval erről a helyről elég sok lehetőség van a vásárlásra.
Illetve van még a game.co.uk oldal, ott használt játékok is vannak, potom pénzekért
Sajnos át kell szokni ezekre, mert a magyarok teljesen behülyülnek az áraikkal (akár bolt, akár magánszemély...)A fenti helyeket nézegesd, innen már többen rendeltek, és azt mondják, megbízható.
-
Skynet258
veterán
Ja, tényleg, Playstation-ös időkből rémlik valami (hülyék voltunk akkor még az egészhez, ntsc-vel akartunk játszani, azt nem értettük mi a baj, hogy nincs szín). De ezt már el is felejtettem azóta
A tévém LG 32LC46-os lcd tv, a tököm tudja pal-e vagy hibrid vagy akármi.
Pedig 10k alatt lenne a game, érdemes lenne megrendelni -
Skynet258
veterán
Na akkor már közelebb kerültem, köszi!
Csak azért furcsa a dolog, mert érted: fent japó ntsc, tehát még csak nem is regio free.
Alul viszont ott van, hogy tesztelték Pal-os rendszeren, és ugye pipát kapott.
Tutira ez a verzió kering torrenten?
Mert akkor ha az megy, valóban ennek is kellene. Csak 10k-ért nem merek rizikózni (viszont ha megy, akkor jó ár lenne...).Mod: látom ugyanez a verzió megy a virágboltba is... Akkor asszem megy a rendelés. Ha nem lesz jó, akkor meg felgyújtom egész Ázsiát a rizsföldekkel együtt.
-
Skynet258
veterán
Hátha ez egy könnyebb kérdés lesz:
Szerintetek ez valós, vagy elírás? Mert akkor meg is veszem gyorsba, ha ez tényleg fut pal rendszeren... De fent meg japó ntsc van. Szal nem értem ezt most -
Skynet258
veterán
válasz
woodbear #6347 üzenetére
Miért, még nem hívtad?
A game.co.uk oldalon lévő preowned cuccokkal van valakinek tapasztalata? Agyonkarcolt lemezek ezek, vagy érdemes ilyet venni? Csak mert elég olcsók...
Ezen kívül, ha valakinek van eladó Top Spin 2-je, vagy Virtua Tennis 3-ja (mennyi innováció, minden cím után lassan számot írunk), akkor adja már el nekem legyen szíves, mert asszonnyal szeretnénk tolni a demón kívül is
-
Skynet258
veterán
válasz
darnellsmith #6254 üzenetére
Örülök neki, de mint írtam én meg is szeretném venni
-
Skynet258
veterán
Mi viszont a világos oldallal vagyunk
Na meg nem nem kell rettegnünk a 3 villogó sz*rtól sem
De néha komolyan elgondolkozom: be akarom szerezni a Virtua Tennis-t, meg a Table Tennist, legyen mivel szórakázni ketten, erre tök nehéz rálelni. Bezzeg torrentről rég meglenne...
Valakinek esetleg nincs meg? -
Skynet258
veterán
Nincs olyan, hogy magyar játék, vagy angol. Több nyelv van a lemezen, és azt használja a box, amilyen az aktuális régióbeállításod. Én eleinte angolul toltam, amíg át nem állítottam a régiót magyarra, és legközelebb magyarul fogadott a program
A lényegi kérdésedet viszont még mindíg passzolom, mert nem szoktam neten tolni (bár lehet rávetemedek valamikor a közeljövőben...).
-
-
Skynet258
veterán
Szerencsére saját tapasztalatom még nincs ezügyben, csak amit hall az ember. De annyi információ kering, és mindnek annyi változata van, hogy azt leszögezhetjük: a box nem a legjobban sikerült termék.
Ezért is vétek flasheltetni szvsz.
Ezen kivűl viszont: nem bántam meg a vásárlást, és valószínüleg nem is fogom -
Skynet258
veterán
válasz
spammer #5862 üzenetére
Állítólag a meghajtó élettartama miatt, illetve hogy ne karcolja szét a lemezeket, azért érdemes fektetve tartani. Eszerint meg a melegedés miatt állítva kéne.
Szabadon eldönthető tehát, milyen hibát szeretnél kapni (karcolt lemez, rrod, kerregő meghajtó... van kínálat).Én fektetve használom, mert a lemez épsége (ha valóban igaz, hogy az állítva való használat miatt sérülhet) számít, viszont a box épségét őszintén szólva lexarom. Ha gond van, jön a futár, megy a futár, game pörög tovább. Legalább az MS supportja jó ebben az esetben.
Persze ha valakinél flash van...az szopacs. -
Skynet258
veterán
Tudtam hogy ezt valaki benyögi, de csakazért sem változtattam rajta
Atomgeszi: a mostani nagyobb áresés az EW-s eksön, ezt én se tudom már kihagyni
Remélem nem bánom meg, bár nem hinném. PGR első részével nagyon elvoltam boxon, itt is ki akarom próbálni, szerintem jó lesz
bwoay:köszi, akkor ezt be is szerzem. Az meg hogy nem földi: tőlem a Marsról is származhat, ha ilyen amilyen
-
Skynet258
veterán
Hail emberek!
Holnap (vagyis ma
) veszek egy ilyen dobozt, valahogy rájöttem, hogy kell egy konzol is otthonra... Viszont az asszony elhatározta, hogy vegyük meg felesbe (megfogtam az isten lábát ezzel a nővel, na
), és néha elszórakozhatnánk ketten is rajta.
Tudtok mondani valami jó programot, amivel el lehet lenni két embernek? Kooperatív gyilkolászást hagyjuk, nem hiszem, hogy az bejönne neki, de valami ügyességi, vagy esetleg tenisz stuffra gondoltam. Van valami ilyesmi?Köszönöm előre is!
-
Skynet258
veterán
válasz
Devastator #5491 üzenetére
"Én mondjuk, inkább attól tartok, hogy milyen tartós lenne, ha egy konzolt vennék. Nemnagyon szeretnék, minden évben új típust venni, hogy az épp aktuális játék fusson."
És pont most mondtad el a PC ismérveit...
-
Skynet258
veterán
Pedig sajnálhatod, mert valóban az egyik legnagyszerűbb játék! Ha valamire azt mondanám, hogy eposz, akkor ez a game az volt. Mindkét részt kitoltam, és a mai napig sajnálom, hogy senki sem vállalja be a folytatás elkészítését
Ha egyszer lehetőséged lesz rá, feltétlen próbáld ki (bár lehet ma már nem ütne akkorát, de abban az időben felejthetetlen volt) -
-
Skynet258
veterán
Bocs, hogy beleugatok, de next generation: új generáció... És mi a Wii irányító rendszere, ha nem az? Vagy talán már láttatok ilyet előtte...? Félreértés ne essék, nem védem egyik konzolt sem (soha nem voltam ilyen hülye, ha az is lettem volna, már kinőttem volna), de igaza van a kollégának: nem a grafikai teljesítmény, vagy a dinnyéhez hasonlatos magok száma tesznek egy next gen konzolt next genné
Aktív témák
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest