- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
StLui
veterán
Melyik konzolt karira , szerintem korrekt, rövid leírás
-
StLui
veterán
profil-t nem kell meneteni, a helyre állítással (talán gamertag recover a menüpont? )minden visszajön, kivéve a mentések, ahoz MS memóriakártya kell, vagy az MS adatmentő kábele, programja de ez talán csak 20-as HDDről nagyobbra működik, de lehet, megy pl 60-120 között is de arról nem olvastam
-
-
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #40497 üzenetére
Milyen gépet szeretnél?
super elit forza 79990, super elit mw2 84990 az 576-ban, meggondolandó szerintem,
ja és halo wars játék 10eFt-ért adnak egy joy töltő szettet is -
StLui
veterán
Hess innen ps3 fanok
-
StLui
veterán
válasz
breetai #40398 üzenetére
A türelem az milyen szép erény, nekem ennyi nincs, mikor 20 beírást kellett volna visszaolvasni valakinek, én mindíg elolvasok 2-300 beírást egy topikban mielőtt kérdeznék, és még így is szégyenlem magam, hogy nem többet, amióta pedig a keresővel is megismerkedtem, az már a csoda
-
StLui
veterán
BREAKING: 576-ban 84990 lett a MW 2 Super Elite angol játékkal, meg is vettem, újra játékba kerültem
-
StLui
veterán
válasz
OddMan #40358 üzenetére
jogos, hogy nem olyanok, pontosabban nem mind olyan, a barátom LG 42"-os 1éves plazmája fél év alatt beégett a tv karikáktól, emblémáktól sajnos, szóval utánna kell olvasni, ő későn olvasott erről a hibájáról a tv-jének. Ja és fogyasztást is lehet kalkulálni ami költség oldalon jelentkezik, súly, vastagság nem költségtényező.
Az igazi a led-es lenne de majd 1,5 árszorzó a hagyományos lcd-hez képest.
Én az 50-es plazma után vettem inkább kisebb 40-es de jobb minőségű lcd-t full hd samu-t, nem bántam meg, nem dőlt össze a világ 10" mínusztól
Szóval mindenki olyat vegyen és annyiért amit még nem sajnál szórakozásra, és nem esik kétségbe, hogy fél év múlva mennyivel olcsóbb. Egy csomószor a konyhában nézzük a 22-esen a tv-tszerk: ja és a pana úgy tudom az egyik legjobb, saját a paneljük is talán?
-
StLui
veterán
válasz
HagaNRG #40319 üzenetére
nehogy már rosszabb legyen, gondolom direkt a rosszítás miatt konvertálnak felfele a tv-k dvd-k.
A méret a lényeg az biztos, pontosabban tud hangulatot csinálni, de láttam már fél éves plazmába sarkokba jeleket masszívan beégve (persze van olyan amelyik kevésbé érzékeny rá). Szóval szvsz az a fontos, hogy lcd legyen, ne plazma. És ahogy én is gondolom, nem a több képpontot látjuk szebbnek, hanem az újabb technika miatt a jobb kontrasztot, képminőséget. -
StLui
veterán
válasz
baliii #40309 üzenetére
3 órát keresgéltema menüben mire rájöttem, de nincs előttem, meg nem mondom, sajna így csak annyi, hogy keresd és ott lesz valahol
Gebriel tényleg lehet ilyenekre keresni, eszembe sem jutott volnabeírtam profil törlés, és az a hozzászólás jött egyből be, ezt máskor próbálgatom én is
-
StLui
veterán
elemet adnak hozzá, a kit amit vehetsz azt hiszem azért érdekes mert töltés pözben is játszhatsz, de én pl vettem egy normál aksitöltőt a 4 db hozzáadott ceruza aksival, 4-5eFt, az való bele, és mindíg feltöltöm egyből a lemerült aksit, így ha a joy-ban lemerül, erre kb 1 órával előtte figyelmeztet a led, akkor egyből cserélhetsz is, és ne vegyél nagyon nagy kapacitású aksit mert azok jobban merülnek állás közben !!! szerintem 2000mAh körüli bőven elég
-
StLui
veterán
válasz
gyuri00 #40278 üzenetére
Okosíthatnád utólag is de szerintem ne tedd és mielőtt döntesz nézz körül pl a itt a gamer365-nél , vagy itt a PH apróban, és fogsz találni, jó áron, 1000Ft-tól játékot, legújabb játék is meglehet 8-9eFt-ért, és ne feledd az okosjáték sem ingyen van ha nem te csinálod
-
StLui
veterán
biztos hogy van a xbox kábelén , az alpcsomaghoz is jár, egy piros és egy fehér RCA az a sztereo kimenet, a drága kábal a HD kép miatt kell a képeden a bal oldalról piros kék zöld való a hd képhez, a következő sárga a sima video képjel, utánna jön a fehér és piros sztereo hangkimenet, majd a végén van a szintén csak videora jó S-video. Ezekből neked a sárga fehér piros biztos van, ezt kéne a scart átalakítóba is bedugni
-
StLui
veterán
Még egy utolsó ötlet, keress olyan átalakítót, hihetetlen milyen átalkítók vannak hátha ilyen is van, aminek van két db rca bemenete és egy db fejhallgatóhoz való kimete. ha elég a jel amit lead a box egy fejhallgató meghajtásához és kibirja, hogy direktbe kötöd rá akkor működnie kell, de így olyan füles kell amin van hangerőszabályzó, nekem ilyen a skype-hoz használt 2eFt-os fülesem is
-
StLui
veterán
Ott csak az analóg és digitális kimenet van az erősítő számára, ezek szerint azt az analóg jelet használtad a monitor hangszóró, illetve fejhallgatókimenet meghajtására, de ha nincs erősítő egy minimális sem a monitorba, akkor direktbe is dughatod a fülest oda ahonan a monitornak adtad a jelet, hacsak nem problémát jelentene az ohm érték, de ezt nem tudom. Egyébként ezek alapján a legegyszerűbb lenne egy RCA bemenetes akármilyen 2.1 vagy 5.1-es hangfalszett, az erősít is, főleg ha van rajta esetleg füles kimenet, sőt ez fontos is Neked, és optikai bemenet is jó lenne mert így már fullos hangod lenne.
-
StLui
veterán
ha ez az amit a joy-ba kell bedugni, akkor pont nemrég volt itt róla szó, hogy a "joy-ból" jövő-menő hanggal csak a partnerekkel tudsz beszélgetni, játékhang csak a box hátuljából, de honnan kapta a monitorod a hangot? mert oda dugd a fülesed, ha kell hosszabbítóval, pár száz Ft, és kész
-
StLui
veterán
Most szerintem csak a sima 120GB-os elitet szabad megvenni, a Super elitnél már kezdik h..lyének nézni mindenhol az embereket, Ebay is tele van eladóval a 250GBP-s cuccot próbálják 300-400GBP-ért eladni (az a dühítő, hogy valószínűleg CSAK ezért vették, nem mindha 250-ért érdemes lenne onnan ideszállíttatni, a postaköltség miatt), ennyire nem szabad bedőlni a marketingnek.
58-59-ért egy elit és ha kell 8-9-ért egy második joy, ha épp az a játék kell, akkor azt netről 6-10 között, ez összesen 72-78. A 2-es ráfestése meg a nagyobb vinyo nem ér 10-20eFt-ot. Én ki is várok januárig akkor megyek Ausztriába is, ott is körbenézek hátha Ceko segítségével lesz valami jó lehetőség. -
StLui
veterán
válasz
norbitális #39971 üzenetére
pedig mondhatnál többet is, mert én pl nem értem !?
-
StLui
veterán
Nekem nem volt a 2006-os gépemről számla, csak egy garancialevél, de nem emlékszem, hogy azt kérték volna amikor 3led-es lett hanem a gyári szám elég volt, és hozták vitték és neten sem regisztráltam.
Viszont a most vett gépemről kaptam szó nélkül számlát. igaz azóta visszvittem, de semmi gond nem voltEgyébként továbbra sem értem az árkülönbözetet a Forza3 és az MW2 super elitt között, a festés kerül 5-10eFt-ba? Mert hogy annyira azért nem kapós, azóta is van mindenhol, ahol elkezdték árulni.
-
StLui
veterán
válasz
norbitális #39681 üzenetére
ez bizony megfőtt
ne tartsd legközelebb állítva, nem javasolt
ha 3 éven belüli akkor garis, azt hiszem -
StLui
veterán
válasz
norbitális #39606 üzenetére
barátom ponnt a napokban kérdezte, hogy mit csináljon az akadozó notebook bekapcsológombbal, gondolta befújja WD40-el az jó lesz
, esetleg próbáld meg Te is
-
StLui
veterán
válasz
norbitális #39553 üzenetére
Én levezgetek a sráccal, csak nem merem megvenni utánvéttel (akkor még nem tudom, hogy valóban nem banolt, hibátlan gépet kapok-e, és Mr Grincs pont így járt, banolt volt a gép amit vett), amúgy minden ok lenne, de messze lakunk egymástól
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39459 üzenetére
5000-ért kapsz vezetékest, 4 db aksi áráért
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39452 üzenetére
Kontrollerbe? én sima energizer és duracell ceruza méretű aksikat használok, nagyon rég, évekkel ezelőtt, vettem 2 garnitúrát
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39449 üzenetére
mint a box
-
StLui
veterán
már azt hittem rossz helyen járok, annyi a hirdetés, dehát az újak még nem tudják biztos hova kell írni
-
StLui
veterán
Ennek az okát érti és el tudja mondani, hogy Magyarország miért van kizárva bizonyos EU-ban elérhető szolgáltatásokból, mert technikai akadálya nincs azt ugye tudjuk, mwert használjuk a Live-ot?
-
StLui
veterán
válasz
szergely001 #39299 üzenetére
próbálj feltenni egy képet mennyire csúnya
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39277 üzenetére
na ez bitang lenne tv tunerral együtt van:[link]
-
StLui
veterán
válasz
szergely001 #39275 üzenetére
én ettől függetlenül azt mondom a bemenet miatt van
-
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39271 üzenetére
-
StLui
veterán
válasz
szaszlaci #39262 üzenetére
Igy van, igazatok van mindkettőtöknek, még is határozottan emlékszem, hogy azt olvastam egy tesztben a benq 22hda kapcsán, hogy értelmetlen a felbontás a csak analóg bemenet miatt de nem találom pedig keresem, csak olyat találtam ahol ezen sajnálkoznak, hogy csak analog, de nem írják , hogy értelmetlen így a felbontás.
Szóval lehet vaklárma volt amit kiabálok -
StLui
veterán
válasz
szergely001 #39255 üzenetére
nem, akkor beszívtad, megvetted az értelmetlen felbontású monitort, mert nincs rajta hd felbontást átvinni tudó bemenet, ez néhány tesztben láthattuk leírva a benq belépő szintű hd felbontású 22"-os monitoránál ! ez a marketing győzelme sajnos
-
StLui
veterán
válasz
szergely001 #39247 üzenetére
"VGA és 2 RCA kimenet van a cabelen"
szerintem ez nem viszi át se a hd-t se a hd ready felbontást!!! ehez a 6db rca végű xbox kábel kell, vagy hdmi, ha van rajta már olyan kimenet, box hátulján a nagy csatlakozó mellett -
StLui
veterán
válasz
SFONarayan #39221 üzenetére
újfajta gépre fölösleges zajkeltő szerintem
-
StLui
veterán
válasz
Atomgeszi #39219 üzenetére
"Sajnos nem tudjuk szállítani megbízások súlya több mint 1kg (például a legtöbb hardver) tengerentúli - kérem válasszon Egyesült Királyság vagy a szállítást, vagy törölje el a hardvert a kosárba, hogy tengerentúli szállítás. "
igazad van nekem is ezt írja guglival fordítva -
-
StLui
veterán
Na ezt nézzétek, ma 302Ft 1angol font és 2,95 font az ide posta, (UK-ba ingyenes):
MW2pack Angliából
lehet én leszek a kisérleti nyúl összesen nincs 77eFt !
Egyszer rendeltem angoloktól egy íjjat, és semmi gond nem volt 48óra múlva vettem át !
olcsó a font ez most nagy előny -
StLui
veterán
Felhívtam őket telefonon, hogy megjött-e az MW2pack, azt modta igen, de csak német. Kérdeztem és akkor annyi amennyi a honlapon (tegnap) szerepel: 79900. Nagyon bizonytalan hangon azt felelte igen, mondtam megyek akkor valószínű. Odamentem, de már akkor sejtettem, hogy potyára, de úgyis arra volt dolgom, közelben voltam. Várnom kellett 10percet, rögtön jövök miatt, addig a kutya sem jött oda, nemhogy vevő, de amikopr visszajött a srác azt mondta, hogy azóta pont elvitték egyszerre mind a két darabot, de holnapra megint érkezik a szállítmány! Mire hazaértem már ki volt írva a 84990-es ár.
Meg is mondtam ott a srácnak, hogy szerintem kamu a dolog. -
StLui
veterán
Multiformatot nem is írtam, na azokat el kell felejteni, nagyon vicces cég
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz
Mr.Grincs #39196 üzenetére
visszavittem az MW2packot, azt mondták rajtam kívül senki nem vitte vissza azért mert németnyelvű, lehet mert tegnap már újra és mégjobban megemelték az árát, érdekes hogy csak ha a részletekbe belépsz akkor látszik az árváltozás
Viszont találtam egy forza packot 70-ért itt a PH-n, de a Te esetedből tanulva nem merném csak kipróbálva személyesen átvenni, de debreceni az illető én meg Pest környéki -
StLui
veterán
válasz
csaba1203 #39135 üzenetére
mentésekhez elég a mem.kártya, persze betelhet egy idő után, silver, ingyenes live-ra azért érdemes menni néha upgrade-ért (játék és gép is) viszont pl Forza 3 hogy teljesértékű legyen ahoz a 2. dvd-ről másol a vinyo-ra, illetve a dvd olvasónak kicsit kiméletesebb a vinyo-ra telepített játék üzemmód
-
StLui
veterán
válasz
Crazyman33 #39132 üzenetére
"Nagyon pénzszaga van a dolognak"
Miért, még mi más is lehetne? -
StLui
veterán
Na holnap vihetem vissza az MW2 packot, sajna ez a senkinek nem jó megoldás, tőlem ugyan visszaveszik, de bebuktam 5000Ft utiköltséget, mert mind a kétszer csak ezért megyek pestre, és a legnagyobb baj, hogy továbbra sincs így boxom, nekik meg ott lesz egy bontott konzol, németnyelvű játékkal. Kezd elmenni a kedvem is az egész hercehurcától, benyeltem a hisztit, hogy lemaradok az egyszeri lehetőségről, lehet nem is veszek másikat.
(adhatom el a forza-t is meg a kormányt is akkor) -
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz
Mr.Grincs #38904 üzenetére
kösz a telefon tippet, hétfőn lesz főnök és állítólag legrosszabb esetben visszaveszik, sokan döbbentek rá otthon és telefonáltak nekik, én németnyelvűvel biztos nem tartom meg, mert így már sokkal drágább mint egy sima elitt plussz a cuccok
most pont végeztem a gamertag helyreállítással meg mindennel, forza, mw2 is rajta (azt hittem majd nyelvet váltok) Witchert telepítettem(eredeti) pc-re legalább 10 nyelv volt rajta köztük magyar szinkron ÉS felirat ( a többi nyelvre is) -
StLui
veterán
válasz
Barney1981 #38889 üzenetére
Egyértelműen kell a jobb oldalán a szabad hely a szellőzéshez, oda semmiképp ne rakd be!
hacsak nem kivágható az állvány oldala azon a felén -
StLui
veterán
Mindjárt szétb.sz az ideg, megint rámsózták a rohadék németnyevű MW2-t a csomagban a Konzolvilágba, kidobtam egy 10-est az ablakon, soha többet be nem megyek ahoz a bandához
, ugyanolyan idióta módon nem néztem meg mit adnak mint 4éve akkor megvetettek velem 2 németnyelvűt, 5Ft-ért nem kell senkinek azóta sem.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest