- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Don47
tag
Két és fél hete van meg a gép, de már négyszer előfordult hogy teljesen lefagyott.
(CoD5 béta, Splinter Cell 4, 720p videó.) Nagyon idegesít. Korábban már írtátok, hogy az újak szoktak fagyni... de mégis, lehet ez egyedi probléma?
Mit javasoltok?
-
Don47
tag
Nem értelek teljesen. HDMI-n is áttolhatod a hangot, de itt a HDMI szerintem inkább a képnek kell, mert képes ugyan átvinni az 5.1-et, de a tévén úgyis csak két hangszóró van.
(Hacsak nincs a tv-n megfelelő kimenet... de akkor meg már egyszerűbb közvetlenül a boxot toslink kábellel az erősítődre kötni.) -
Don47
tag
Köszönöm mindenkinek.
Éppen ezért kérdeztem. A TV-m Samsung 82cm HD-ready, van VGA és HDMI is. És az optikai hangot is szeretném használni. Ha már itt tartok: az optikai (toslink) kábeleknél mindig írják az átmérőjét is, van 2, és van 6 mm-es is... mi a különbség? Kompatibilisek? -
Don47
tag
HDMI kábelt vennék az xboxhoz, de nem vagyok benne igazán a részletekben. Mennyivel lehet másabb a kép egy minőségibb/drágább kábelen? Ha van tapasztalat, pls help.
-
Don47
tag
válasz
Sefter #18973 üzenetére
Külföldi fórumokat olvasgatom nyár óta. Hát elég nagy a bizonytalanság, a LOT number-ek alapján próbálják azonosítani a Jaspert, ami úgy tűnik, egyelőre nem létezik. Rengeteg a találgatás, szinte hetente felbukkan egy-egy infó amit felkapnak, és rendszerint kiderül, hogy vaklárma volt. Kavarta a dolgokat a "Falcon v2" lapos gépek megjelenése is (a Falconhoz képest annyi a változás, hogy áthelyeztek néhány memóriachipet az alaplap másik oldalára - az új 60GB Bundle kiadásúak (Kung Fu Panda+Indiana Jones) már majdnem mind ilyenek - ebből valószínűsíthető, hogy a nem-Bundle Xboxok között biztosan nincs Jasper lapos). Biztos, hogy az új GPU kisebb energiaigénye miatt kisebb tápegységek kerülnek a Jasper lapos gépek dobozaiba. Az új tápegység 150W/12.1A-os lesz. De mivel a Falcon bevezetésekor a legelső gépek dobozaiba az előző széria 203W/16.5A-s tápjai kerültek, valószínűleg az első Jasperek is a Falcon 175W/14.2A-s tápjával érkeznek majd.
Egyelőre egy biztos módszer létezik arra, hogy megmondjuk, egy 360-ról, hogy Jasper-e vagy sem. Meg kell mérni, hány wattot vesz fel ténylegesen. A Falconok a Dashboardban 100W körüli értéket esznek, játék alatt 120W körül. Akkor Jasper, ha ezeknél lényegesen kisebb értéket kaptok.
Még valami. A LOT number mellett van a (Manufacturing) TEAM kódja is: a legtöbb FDOU vagy CSON. A Falconra az FDOU team állt át hamarabb, van esély rá, hogy a Jaspernél is ők lesznek az elsők.
Remélem, tudtam segíteni. -
Don47
tag
Üdv mindenkinek!
5 hónapja rendszeres olvasója vagyok a topiknak, de csak most regisztráltam.
Végre eljutottam odáig, hogy vegyek egy 60GB-s Premiumot, viszont még a reg előtt vagyok. Live-ra az Egyesült Királyságot írnám be, de a gépemen csináltam sebességtesztet egy londoni szerverrel és 100-130 ms körüli pinget kaptam. Mennyi az az érték ami még elfogadható lenne játék szempontjából? Mit javasoltok? (előre is köszi)
Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest