- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #26853 üzenetére
hát lett melóm ,igaz csak 4 órában de ez is több mint a semmi
leghamarabb 2 hónap múlva veszek boxot, addigra jön össze a lóvé. használtat nem akarok, csakis új jaspereset veszek majd.vagy visszavásárolom Samu-tól a régi drágaszágomat
habár sztem mérges rám mert eladtam, úgyhogy nemigen jönne vissza
-
Djuree
félisten
válasz
,,no name" #26752 üzenetére
ahhoz vezetékeset adnak.
a vezetéknélküli 2db ceruzaelemmel műxik. adnak hozzá 2-őt, de érdemes venni tölthetős akksikat. kb. 4k-ba kerül 4 db akksi + töltő. -
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21 #26665 üzenetére
hát az előzőekben sem volt egyszerű
de meg lehet szokni, csak játszani kell vele... -
Djuree
félisten
"de waw-ot még véletlenül sem jutott eszembe megvenni."
öreg hiba, nagyon öreg
((én cod1-ezek a mai napig, a 2 is jó de már nem ugyanaz, a többi meg már csak szimplán egy jó játék de semmi több. még a cod4-el multiztam nagyon sokat box-on, a modern és újdonságként ható környezettel, ami nagyon tetszett is, vagy 300 óra multit beletettem, a modern warfare2-őt várom még nagyon
))
-
Djuree
félisten
válasz
laragirl83 #26561 üzenetére
háááát nem rossz kontrollerrel sem, de sztem gitár az elengedhetetlen, teljesen más élmény
(én pc-n tolom, a bill.-t használva gitárként, nem is olyan rossz ahogy az hangzik)
most keresgélek valami jó példát a való életben erre, de nem jut eszembe semmi
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #26322 üzenetére
még anno mikor megjelent ez az achievement rendszer, említették (hivatalos fórumokon, MS alkalmazottak is) hogy majd be lehet őket váltani különböző dolgokra.
de hát ki tudja hogy mi lesz ebből? meg ha lesz is ilyen, akkor is sztem egy játék kb. 50.000 pont lesz. szóval nekem ebből nem lesz semmim -
Djuree
félisten
válasz
laragirl83 #26085 üzenetére
fektetve jobb elvileg.
de sztem oly mind1. ha el akar romlani el is fog akárhogy álljon is
-
-
Djuree
félisten
a konzol az egy igénytelen szar volt, wcpapír lapokkal meg ritka szar minőségű képekkel, semmitmondó cikkekkel. az új csak jobb lett. persze olyan biztos nincs mint a 10+ éves számok. itt pihen majdnem az összes régi 576 szám az elejétől, tudom miről beszélek
Mr.Grincs: hát 93 környékén megnéztem volna hogy olvasod el online
amúgy papíron én jobb szeretek olvasni, sokkal kényelmesebb az ágyból olvasgatni, nem bassza szét a szemed a monitor, meg nem előtte görnyedsz
könyveket sem olvasok el gépről soha hanem kinyomtatom... -
Djuree
félisten
semennyire nem stabil. amit házilag javítanak meg az jóesetben ugyanúgy 3ledes lesz megint, rosszabb esetben nagyobb baja lesz (ha egyáltalán megy egy ideig jól, de ezt is kétlem).
én tuti nem vennék 3ledes boxot...az új boxokkal is millió baj lehet (a régi szériákkal ugyebár), nemhogy egy eleve 3ledessel
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #25076 üzenetére
hát akkor ennyit erről. nálam elásta magát
az ace6-nál egyszerűbb repülős gammát sztem nem kéne már csinálni. ott nekem csak annyi problámám volt hogy túl hosszúak és ezáltal unalmasak a missziók. az első pályán nem kevesebb mint 30! ellenséges repcsit a halálba küldtem (amit a társak írtottak azt nem is számolom bele, azzal együtt vagy 100). ennyi repcsije a világon nincs senkinek amit itt az első pályán kinyírtunkráadásul 1 repülő mikor a fenébe szed ki 30 másikat? nem a 2. vh-ban vagyunk, már nincsenek klasszikus légicsaták...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #24672 üzenetére
ez tuti. egérrel sokkal gyorsabban lehet forogni meg célozni. lassabb fps-eknél, pl. cod és társai ott joy-yal is lehet majdnem úgy nyomni mint egérrel, de pl. egy counter-strike-ban esély sem lenne joy-yal, ezért bukott meg anno a xbox-os cs, mert nem tudták eredményesen irányítani joy-yal
-
Djuree
félisten
a szoftverekből szerzi a bevételeket
amúgymeg amit bevallanak az sztem nagy kamu. én sem vallanék be egy nagy nyereséget, spekulációkra adna okot amit senki nem szeretne. ugyebár ne szólj szám nem fáj fejem
nem véletlen adják olyan áron a ps3-at amilyen áron adják. gondolod ha veszteséges lenne az üzlet nem csökkentenének árat? gondolkozz el rajta...ithomas: nem vennének több játékot akkor sem ha 7-8k lenne. a használt akkor meg 4-5k lenne, megint csak használtat vennénk inkább
a pc játékok hiába kerülnek annyiba, nem sok fogy el ahhoz képest hogy mennyien játszanak egy-egy játékkal...konzolos játékból még így is több fogy el...de csak azért mert konzolra bonyolultabb a warez...
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #24623 üzenetére
sony több közleményben említett hogy NEM fog csökkenteni. így is jól fogy a ps3, minek csökkentenének? szvsz én csökkentenék a helyükben, sokkal több ps3 fogyna, nagyobb lenne a nyereségük, de hát nem vagyok a sony.
x360 árcsökkentés tuti nem lesz még egy jó darabig...
h.adam.92: az hogy 2006-os az semmit nem jelent, a modik szokták modosítgatni mindig, tudod ők bele tudnak szerkeszteni bármikor
de ha visszaolvasnál egy picit csak, pár oldalt, akkor megtalálnád a választ a kérdésedre... -
Djuree
félisten
válasz
csigafej #24592 üzenetére
nem csak 2 usb van
nem lehet rádugni. ill. rá lehet csak nem fogja felismerni. talán a pendrive-ot felismeri...
ha régi plazmád van akkor kb. 15 perc állókép alatt beégnek a dolgok, újabb plazmáknál már nem jellemző. de ha játszol úgysincs megállás hosszabb időre szóval ebből sztem nincs próbléma.
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #24515 üzenetére
"Eszméletlen jó, teljesen alád dolgozik a játék, nem tudsz meghalni, csak elájulsz, és 3mp múlva teljes erővel ébredsz fel." nekem éppen ezért nem tetszik, nincs benne kihívás
-kdM-: és miért baj az hogy virágbolti? nekem pc-re a játékaim 90%-a az
az meg hogy magyarul fog kijönni egy dolog, angolul már rég megjelent, játsz akkor azzal, de ha nem tudsz jól angulol kezedbe se vedd (habár az oblihoz is kellett a jó anglikán).
az meg hogy nagyobb a tv meg csak attól függ hogy honnan nézed. a fotelből a tv sem nagyobb mint a gép előtt ülve a monitorhabár kényelmes fotelből jóval kényelmesebb játszani az igaz mint a gép előtt görnyedni
-
Djuree
félisten
sztem fallout3 legyen. fable2 is jó, de túl könnyű és egyszerű, sztem kicsit gyerekes, egy interaktív mese lényegében, de annak tökéletes.
fallout3 jóval komolyabb hangvételű, összetettebb játék. annyira nem mint az obli de sztem az már túlzás volt.de ha próbáltad pc-n akkor miért nem ott nyomod? még egy hónap és jön a magyarított verzió pc-re, én azt megvárom és majd pc-n nyomom
-
Djuree
félisten
válasz
p_milan #24399 üzenetére
magyar verzió csak pc-re van tudtommal, éppne ezért én pc-n nyomtam, de nekem nem jött be a játék, túl van bonyolítva sztem sok hülyeséggel ami nem kéne
anno a kotorok jobbak voltak sztem. persze nem rossz ez sem, pl. a graf az odabasz
fallout3-at is pc-n nyomom majd mert nemsoká kijön a magyar verzió
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest