- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Srácok : Eladó Xbox360™ kiegészítő.
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #20084 üzenetére
Igaz, én a bétát használom, mert problémáim vannak! De nálam a 120-as hdd-n van fent 4 játék, és gyorsabban lép ki,be! Sokkal gyorsabbak a játékok nincs annyi pupol, meg a textúrák is hamarabb töltődnek be!
Mellesleg semmi olyan e-mail-t ami arról szólna, hogy bannoltak nem kaptam, csak olyat, hogy használjam az új dash-t meg nagy csomó reklámot, ezt napi szinten!Szóval nemtudom miért nem updateli magát!
-
Xirtam
veterán
A network-re felmegy ki is írja, de amikor a live-ra csatlakozna, akkor visszadobja!
-
Xirtam
veterán
Kérdem,én jó uraim tőletek!Mért van az hogy egyik boxom sincs flashelve, mert minek!Nem updateli magát, se az új amin a régebbi dash van se az enyém az elite, amin a béta volt!Rányomtam netre őket de semmi!Enyém fel se megy Live-ra!
-
Xirtam
veterán
Csak érdekesség képen!
-
Xirtam
veterán
én a béta dash-al fel se tok menni live-ra!
-
Xirtam
veterán
Igen attól függetlenül, hogy felmásolod HDD-re kell a DVD! De én értem, hogy miért!Egyszerűen ez is marketing fogás!Mivel ha felmásolod HDD-re akkor fent lesz a game a boxodon és tudsz játszani, eközben a dvd-t kölcsön tudod adni másoknak=kevesebb játék fogy! Így meg ha te is játszani akarsz meg a spanod is neki is meg kell venni!
-
Xirtam
veterán
19.-e után felmehetek újra Live-ra,??Csak mert nekem fent van az új Dash! Kellet a hdd-ről futtatható gamek miatt!
-
Xirtam
veterán
válasz
nesh20 #19745 üzenetére
Hát, azt megnézném! Tudtommal és ez így van a boxok hw szempontból egyformák! 3 különböző boxon is láttam a ps-t futni és akadozott, nem holmi flashelt sz@ron! Teljesen látszódik, hogy 25 alá esik az fps! mert úgye az alatt észleljük akadozásnak...
De kölcsönkérhetem a boxod?
-
Xirtam
veterán
Azt se tessék elfelejteni, aki már látott élőben Ps3-at , hogy azon sokkalta több az fps lagg mint az Xboxon! Melleselg megerősített hír szerint igazoló linket nem tudok, de az MS 2009 felétől BL lejátszóval adja a boxokat!
-
Xirtam
veterán
Félreértések elkerülése végett mindenki írja, írta , hogy a Lite On meghajtós boxokat nem lehet lehetett flashelni!Na ez az ami nem igaz, mivel a Lite On meghajtok csak olvashatók ezért nem flashelik ezeket a gépeket de nem is meghajtót cserélnek, hanem chip van amit a box lapkájára raknak!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
180cm HD Ready JVC
Ez is egy álom!
Csak kár, hogy nővéreméké!
-
Xirtam
veterán
Srácok, biztos, ez a legjobb hely és idő erre??Tudtommal ez nem Xbox-al kapcsolatos téma!
-
Xirtam
veterán
pendrive-ről tudok zenét hallgatni a boxal??
-
Xirtam
veterán
Egy kis OFF!
Aki látta már annak nem szól, de aki szereti a MARVEL képregényeket annak figyelmébe ajánlom az " Incredible Hulk " ott ugyanis nagyon brutálisan néz ki 1080i-ben egyetlen egy olyan filmkockát nem láttam,a hol látszott volna , hogy animálva van szintúgy mint az Iron Man-nél sem!És az egészben a legjobb, hogy van összefüggés, a végén feltűnik Tony Stark és minden fegyveren Tony cégének a neve van!
-
Xirtam
veterán
Tessék! Segítség!
De legközelebb, ha írsz egy topickba olvasd el az első hsz-t ott van egy FAQ nevezetű link ott megtaláltad volna a kérdésedre a választ! -
Xirtam
veterán
Army-of-Two nagyon állat !!! Thx az esti game-t eddie17
-
Xirtam
veterán
válasz
(Kolombusz) #17885 üzenetére
Az egy dolog, de hív a kötelesség muszáj végigvinnem!
-
Xirtam
veterán
Valakinek eladó, Dragon Ball Z Brust Limit nincs véletlen???!
-
Xirtam
veterán
Offline profilomról az Xbox Live-s online profilomra a mentéseket átudom valahogy, tenni??Mert így ha fent vok live-n minden gamet újra kell kezdenem!
-
Xirtam
veterán
Jelentem, végre sikerült regisztrálnom, mindent jól csináltam csak az Xbox Live nem üzemelt!
XXvarricXX megtaláltok! Végre!!
-
Xirtam
veterán
válasz
spammer #17734 üzenetére
Hmm ez az amit én nem értek! Annyi mindent köszönhet a világ a magyar embereknek rengeteg programozó dolgozik a Microsoftnál! Meg évente legalább 4-5X jönnek programozókat választani Magyarországról! Én bízom , benne , hogy elöbb utóbb mi is kapunk elérést! Mellesleg Intelnél szintén nem értem a dolgokat egy magyar ember alapította a céget " Gróf András " és mégis , mi magyarok kapjuk a legdrágábban az Intel cuccait! Na mindegy én vagyok a naív biztos!
-
Xirtam
veterán
Kérdésem, valahogy az interneten nem tudok magamnak XboxLive fiókot létrehozni? Amivel utána az Xboxomon tudok játszani??? Mert ez akár, hogy erőltetem nem akarja az igazságot!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Azóta, nekem se! Csak elsőnek, amikor összeszoktak! Azóta egy páratlan páros!
Mellesleg hétvégén 5 doboz Red Bull + egész hétvégén 1 liter kávé mellett sikerült 35 óra hosszát beletolnom az Xboxomba! Miután Eddie17 (" bátyám ") rámszólt, hogy ebbe bele is lehet halni! Aztán aludtam!
-
Xirtam
veterán
válasz
tiv83us #17611 üzenetére
Igen, kifagy! Minden oké, amikor van az a szisztéma hogy Accept / Decline ott rámegyek az Accept-re ugye hogy létrehozza a fiókomat! Bedobja alulra a boxom a töltési jelét! ( közében xbox állítva körülötte bogyók villognak! És megfagy, semmire nem reagál ennyi! 50X próbálkoztam! Megnéztem a box network beállításait ott mindegyikhez azt írta hogy zsoké!
segítsetek valahogy pls!
-
Xirtam
veterán
Srácok, vagy én vagyok szerencsétlen, béna vagy nem tudom! Egyszerűen nem tudok regisztrálni Live-ra úgy csináltam ahogy levan írva a hivatalos oldalon. stb. de vagy azt írja ki hogy rossz az e-mail cím vagy kifagy! Ez hogy van?
-
Xirtam
veterán
Srácok, mért van hogy nemtudok regizni a Live-ra??? Beírtam mindent úgy ahogy kell, aztán azt mondja nem vagyok elég idős, adjam meg szüleim Windowslive ID azonosítóját! most mi van???
-
Xirtam
veterán
Frissítéseknél miket szokot frissíteni? Kerestem a microsoft oldalán de nem találtam! Gondolok itt hogy dashboardot, vagy az olvasó programját, vagy szebb megjelenést?Ha tudjátok pls válaszoljatok! THX
-
Xirtam
veterán
Ez a Star Wars Force Unleashed egy istencsászár játék! Nekem nagyon tetszik, igaz, kár, hogy védekezés közben nem lehet menni! De a hangulat az ott van , kicsit monoton, de aki szereti a Star Wars-t annak szerintem kötelező darab!
-
Xirtam
veterán
Egy kérdés, mennék fel a Live-ra regizném magam de ő updatelni akar engedjem neki??
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, végre hazaértem és kibontottam a Microsoft Xbox 360™ Elite-m! Köszönöm a sok segítséget és minden mást!
-
Xirtam
veterán
Új dashboard cikk! Itt
-
Xirtam
veterán
válasz
eddie17 #17506 üzenetére
Egészséggel használd drága barátom!
Kaptál hozzá ilyet? Ha igen, az egyiket kölcsön kérném! Xbox360™ kellék
-
Xirtam
veterán
válasz
tiv83us #17409 üzenetére
Én, is remélem! A BioWare kitett magáért, nem tudom de a K.O.T.O.R sorozattal játszottál?Vagy szereted , egyáltalán a Star Wars univerzumot? Ha igen, vagy bárki mást és érdekli a BioWare most csinál egy K.O.T.O.R MMO-t igazság szerint egy K.O.T.O.R III jobb lett volna, hiszen a II-nek elégé érdekes volt a befejezése! De életemben nem találkoztam még olyan játékkal mint a Mass Effect, én nagyon beletudtam élni magam, legjobb jelenet amikor megkapod a hajódat felmész és beszédet mondasz, annyira felcsigázott!
Így van heihachi kinek a pap kinek a papné nekem a lánya!
-
Xirtam
veterán
válasz
tiv83us #17404 üzenetére
Így, van nagyon is jó! Még jó, hogy trilógia és lesz film is belőle, remélem minimum olyan jól sikerül mint az Iron Man mert az nekem nagyon bejött!
Egy olyan, kérdésem lenne, hogy megveszem a Mass Effectet Xbox360™ -ra akkor a kiegészítőt honnan tudom letölteni?? Gondolom az XboxLive-n de ott hol?? Köszönöm a segítséged tiv83us!
-
Xirtam
veterán
Láttom megy a Warez
Mellesleg most hétvégén , vagy jövöhét kedden, megjönn az Xbox360 Elit-em ! Alig várom hogy veletek nyomhassam!
-
Xirtam
veterán
Lassan nyugovóra térek!Jó8 nektek és kellemes és jó hét kezdést!Sziasztok!
-
Xirtam
veterán
Srácok, valaki biztos foglalkozott már ilyennel! Na ezt hogy csinálta a srác? igazából engem csak a bekapcs gomb érdekelne, hogy az hogy világít kéken!
[link]
-
Xirtam
veterán
eddie17 problémád megoldva, és az enyém is mikor indulunk? A megoldás!
-
Xirtam
veterán
Srácok, vélemény? + valószínűség hogy ettől tényleg megjavul! Többet nem mondok nézzétek meg aztán kérem az észrevételeket!
-
Xirtam
veterán
válasz
eddie17 #17278 üzenetére
Te még a jobbik esetben , vagy! Megvan rá a pénzed ! Én meg napok óta csak osztok,szorzók, hogy mit hogyan csináljak, hogy meglegyen az Xbox360™
De azt hiszem, megvan a haditervem!
Remélem minél hamarabb részese lehetek ennek a világnak!
Mellesleg nálam is úgy van , hogy én gépem UTP kábellel kommunikál a routerrel a földszinten lévő 3 gép meg Wifi-vel!
-
Xirtam
veterán
válasz
burgatshow #17259 üzenetére
Értem! Köszi a válaszodat!
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest