- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Nincs valakinek egy eladó adatkábele amit elit gépéhez kapott hogy a winyoról winyora tudjon másolni?
Vagy kölcsönbe egy mondjuk aki dunaújvárosi is.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Ha meglévő winyomat cserélném nagyobbra hogyan lehet a profilomat megmenteni? Meg a hozzátartozó mentések meg add-on ok?
-
mergal
aktív tag
Nálam 1x 1x a GOW meg Euro 08 fagyott meg. Sztem belefér egy-két fagyi. A pc-is szokott fagyni ha úgy jön ki neki a lépés...
-
mergal
aktív tag
Van egy eladó Tomb raider Anniversary-m és egy Dark Sector-om. 5k/db
-
mergal
aktív tag
Láttátok azt a nagytudásut aki betette apróba hogy a kutyáját cserélné X360 ra?
Wazz az ilyet el kéne ásni!
-
mergal
aktív tag
Hüha Nba live 09 TeamXboxon 8.5 pontot kapott. Ennyire jó lett? Demo-t probáltam szépnek szép de annyira rövid hogy nem nagyon lehetett belemerülni.
Lehet idén a 2k9 marad alul? -
mergal
aktív tag
Egyébként már én is elmélkedtem azon hogy ezt a "jól" megtervezett Boxot mi van ha ki kéne takarítani? Mert bár nem a földön van de a porcica mindenütt ott van. A szgépem is állandóan tele van pedig 3-4 havonta kiporszívózom ha eszembe jut. Na mindegy microsoft biztos úgy gondolta hogy mindenkinél keringetik a levegőt hogy a por ne űljön le.
-
mergal
aktív tag
Sikerült!
-
mergal
aktív tag
#16682 valaki? Az idegesít hogy tök egyszerű az egész de valami miatt nem fogaja el a live ID-m. Bejelentkezésnél.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a router össze is jött elsőre a net a gépem meg a box között. Ez a live reg viszont nem akar sikerülni olvastam a faq alapján de nem megy. Ugye van létező live ID-m de nem fogadja el. Mi a gondja vele? Azt írja hogy: This W live ID alredy linked to an xbox live account. Használjak másikat.
De ha a másikat adom meg akkor meg mással küld el.Privibe írjon valaki valmi okosat. Köszi!
-
mergal
aktív tag
válasz
Djuree #16516 üzenetére
Jajj ne hari de nem birom ki.... általános 6.-os korom óta kosarazom szintén (most 24 éves vagyok meló mellett már csak boxon inkább). Az túlzás hogy ronda a graf, mert nem az. Az irányíthatósággal semmi gond nem volt. A 82 meccses bajnokságban kb még a 40. meccen is tapasztaltam új mozdulatokat, amit az EA kb 10 meccs után nem tud hozni. Ja és a kommentátorról csak annyit hogy az EA ban 2004 óta szinte ugyan az a duma.
Igaz elfogult vagyok mert mindig pc-nyomtam a live-ok ott meg iszonyat gagyik mind ezért is vettem anno boxot és a 2k-t. 8,6 és 5 pontra lett pontozva a 2k8 és live08 azért ennyi mellett már nem megy el az ember
Na de télleg ne veszzünk össze... -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Nem tudjátok lesz idén NBA 2k9? Elég keveset tudok róla. Hivatalos oldalon van egy október 19 talán USA-ban.
-
mergal
aktív tag
Okay. Köszönöm a válaszokat!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van aki chello-t és boxot oszt meg routerral? Ha van és tökéletesen műkszik mondjatok már pár routert, vásárlás elött állok de nem akarok vele befürdeni!
Köszi! -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó 256Mb memória kártyám! Érd. privibe! -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van egy eladó 256MB mem. kártyám. Posta van, személyesen meg Dunaújváros!
Érd. Priviben! -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van egy eladó 256MB mem. kártyám. Posta van, személyesen meg Dunaújváros!
Érd. Priviben! -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Ez az őszi frissítés ami utám lehet másolni a gamákat a winyora, arról lehet tudni hogy mekkora winyo kell neki? 20Gb elegendő lesz vajon?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van egy szép állapotú Bioshock-om eladó! Fémtokos. Dobjatok pü-t ha érdekel!
-
mergal
aktív tag
Van egy eladó Fémtokos Bioshockom 6500 Ft
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokára megjön a winyo az arcade-omhoz. Lenne itt két kérdésem.
1, Ugy átlehet másolni a mem kártyáról a winyora a mentéseket? Ebben majdnem biztos vagyok.2, Novemberig teljes körü gari van még a boxomra. Namost mivel a 256MB kártyát nem fogom használni eladnám. Ha beüt valami hiba amivel csere lenne akkor ez számít? Úgy értem ha elviszik akkor minden tartozékkal viszik és ezért nem adhatom el?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok vennék DOA 4 et még mindig. Lehetőleg posta vagy Dunaújváros.
-
mergal
aktív tag
Ezeket a dashboard frissítéseket nem lehet csak úgy letölteni és egy kiírt lemezről frissíteni? Nekem nincs neten a Box.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
DOA 4 et vennék akinek van jelezze!
Köszi! -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Nincs valakinek eladó Virtua Fighter5 vagy DOA 4?? Érdekelne valamelyik. VF5 jobban mint a DOA.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Lenne 2 kérdésem.
1, Ha nem használom netezésre a boxomat akkor is érdemes hozzá venni egy 20Gb winyot? (Olvastam hogy 1-2 játék használja pl gtaIV és elgondolkodtam ezen)2, Dark Sectorról mi a vélemény?
-
mergal
aktív tag
Van egy eladó szép állapotú Vegas2 angol tok füzet meg egy bonus lemez is van hozzá. Olcsó és jó árban adom! Posta is van. Írjatok pü-t! 6,5K az ára!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Most tényleg ennyire gyengék az új gamák?
Dark messiah elements: 4,8
Turok: 7
Turning point: 5
Conflict D. Ops: 6Vagy csak nagyon le vannak értékelve?
A Frontline Fuel of War milyen gama? Van benne szingli vagy olyan mint a BF2 ? -
mergal
aktív tag
Egyébként ha fektetve van a box akkor a tetején kapja a friss levegőt? Vagy az oldalán is?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap GOW al elkezdtem játszani és 10 perc után fagyott egyet. Utánna nyomtam még vele egy 45 percet gond nélkül.
Ez normális? Eddig nem volt ilyen egyszer sem!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van egy eladó szép állapotú The Darkness gamám. Akit érdekel privizzen!
-
mergal
aktív tag
Van egy eladó Halo3-am. Szép karcmentes mindene megvan! Érd. priviben!
-
mergal
aktív tag
Van egy keveset használ Assasins Creedem eladó! Privibe jöhet! Apróban hírdetem csere is érdekel!
-
mergal
aktív tag
válasz
Sirandrish #5683 üzenetére
Wazzeg nincs flashelve! 3x írom!
Spammer: Igen az a kábel jó hozzá. Nekem is ilyen volt a monitoromhoz X360-nál. Ha érdekel nekem van egy KVM switch-em hozzá baráti áron hogy ne kelljen húzkodni a vga kábeleket állandóan
-
mergal
aktív tag
válasz
Sirandrish #5650 üzenetére
Tudom hogy kell flash hozzá. Csak azt gondoltam hogy a demo-nál más a helyzet.
-
mergal
aktív tag
válasz
Sirandrish #5631 üzenetére
Nincs flashelve a gépem, de netre sincs kötve ezért gondoltam erre a demo dologra természetesen újraírhatóra, de akkor mindegy azt hittem ez nem számít wareznak!
-
mergal
aktív tag
Lehet nagy hülye kérdés, de olyan nincs hogy Demot leszedni és kiírni dvd-re? Vagy ez szigorúan csak live-on keresztül megy?
-
mergal
aktív tag
Hát én arcade-ot vennék pl. 576-ban 59k + vennék hozzá egy hdmi.hdmi kábelt 3,5k persze ha lcd-tvn nyomod aztán ha kell hozzá winyo vennék egyet használtan 18k kb.
Winyo sztem csak az XBOX 1-es gamek hez kell. Bár 360 van pár aminek nagy a mentése. De ha netről akarsz demokat leszedni akkor a Premiumot vedd meg vagy az Elitet. Inkább az elitet. -
mergal
aktív tag
válasz
sakeee82 #5569 üzenetére
Igen, bár ő nem akarja vagy még nem tudja. Bár sztem azért nagyon sok új eredeti játékot ki lehet fogni a netről szinte féláron alig használtan.
Jajj azt akartam már kérdezni régóta hogy: beregeltem az MS oldalán a garivel. Azt írta hogy 2008 december xx garis. Arcade a gép. Ugye ez most úgy van hogy 1 év teljeskörü gari+ még 2 év 3ledes?
-
mergal
aktív tag
Szia!
1, angol
2, lejátsza de csak a filmeket játékhoz kell a flash, vagyis nem kell csak anélkül nem megy.
3, sztem az 90-es
4, az arcade-nál jobban melegszik, mert az arcade legújabb kiadású box 175W-os táppal ami már 65nm ha jól tudom, de lehet az Elite is az már. Ezért meg kell nézned az elit dobozát vásárláskor hogy mekkora táp van benne! (Ezt célszerű mindegyiknél lecsekkolni)
Ha újonnan veszed a gépet akkor ne tegyél bele semmi hűtés mode.ot mert ugrik a gari. -
mergal
aktív tag
Hogy ha neten szeretnék játszani pl PGR3-al akkor a játék multiplayer menüjéből megtehetem ezt? Nincsen még netre kötve a box csak gondolkodom egy routeren! Vagy ez a neten játék ez a live-ról megy? Nem vok képbe!
-
mergal
aktív tag
Hát itt ebben a nagy PS3-X360 vitában összeszedtem azokat a gamákat amiket be szereznék szivesen! Tudom a kutyát nem érdekli de azért én egy kicsit megijedtem a mennyiségen!
Ami egyből kellene:
Alan Wake
GTA 4
SC Conviction
BIA Hells Highway
Condemned 2
Vegas 2
Turok
Dark M. ElementsAmin kicsit gondolkodnék:
Army of two
Dark Sector
Resident 5
The Club
Too Humanés akkor ezek még csak az akció FPS kategória volt. Kemény tavasz lesz sok helyre kell menni locsolkodni!
-
mergal
aktív tag
Hát asszem kicsit pihentetem az Assasin's-t. Második küldetés jönnek rám 8-an egyszerűen szép! Attól féltem belevágom a gamepadot az lcd-tvbe!
-
mergal
aktív tag
Sztem az NFS első underground-ja volt az utolsó jó NFS!
Crysis hát én azt sem bánnám ha nem jönne boxra. Pc-n végigvittem GTX-el és akkor döntöttem el hogy akkor Xbox lesz. A végén már alig vártam hogy vége legyen rohadtul unalomba fullad. A szuper ruha meg annyiban kifullad hogy láthatatlan álca- kilövöd aztán kész! Buta AI soha többé nem kell! -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Játszom az assasin's creed-el nemrég kezdtem. Tetszik meg minden, de nálatok is úgy volt hogy minden katona egyből ki akar nyírni? Mármint amikor a lóval megyek egyik helyről a másikra és az ilyen kisebb falvakban egyből ugranának rám.
A városokban nem csak ha feltünősködöm! -
mergal
aktív tag
Kipróbáltam a The darkness című játékot. Ez a 2. FPS-em. Tetszik nagyon, ez egy horror FPS ajánlom mindenkinek akinek szimpatikus ez a téma! Igaz még csak nagyon az elején vagyok!
-
mergal
aktív tag
Hát nem tudom én a COD3 al kezdtem kb 3-4 hete sok sok év pc után. Előszor megijedtem hogy hűha ez nehéz lesz. Azóta végignyomtam úgy hogy mellette 2 játékkal játszottam. Simán meg lehet tanulni joy-al is. Legalábbis én úgy voltam vele hogy min.18k-t max 25k-t nem adok ki egy átalakítóért! Szóval próbálni kell!
-
mergal
aktív tag
Nekem meg egy Kvm switchem pc-xbox közé hogy a vga kábelt ne kelljen huzigálni! Aprón fenn van ha valakit érdekel privizzen!
-
-
mergal
aktív tag
válasz
Devastator #4642 üzenetére
Ja van hozzá scart csatlakozó!
-
mergal
aktív tag
Hu ez a Rainbow 6 vegas2 ez jól fest!
Ja és akinek jó a Boxa ne fesse már az ördögöt a falra inkább játszon vele. Napok óta a ledes hiba a téma. Ez csak azért gond mert ti festitek az ördögöt aztán az én konzolom szarik be! -
mergal
aktív tag
Hogy ha egy játék nem indul el mert frissítést akar, akkor azt megoldhatom úgy hogy kiírom cd-re és onnan frissítem? Pl valaki írta itt az Assasin's Creed-nél hogy eredeti de amíg nem frissít nem indul.
Más a HL2 orangebox hogy van megoldva? Ott pc-n kell net mindneképp. Itt hogy működik? -
mergal
aktív tag
válasz
sakeee82 #4428 üzenetére
Persze jobb is félni ezektől a dolgoktól, de azért nem kell túlzásba vinni. Ott van rá a garancia nem? Engem ez azért megnyugtat. Egyébként sztem sokan vannak olyanok is akik nem igazán kímélik a gépüket, mondjuk ettől még az enyém is beszarhat!
576-ban vettem az arcade-om dec. elején ott 1év garit adtak.
Mondjuk azt nem tudom ha a 366.napon kapok egy ledet akkor szerelő, vagy az ms vállalja még a javítást? Szóval az 1éves gari az csak az 576-on keresztül megy utánna meg MS? -
mergal
aktív tag
Hogy ha egy játék nem indul el mert frissítést akar, akkor azt megoldhatom úgy hogy kiírom cd-re és onnan frissítem? Pl valaki írta itt az Assasin's Creed-nél hogy eredeti de amíg nem frissít nem indul.
Más a HL2 orangebox hogy van megoldva? Ott pc-n kell net mindneképp. Itt hogy működik? -
mergal
aktív tag
Arcade-om van ugyebár. Ha dvd filmet akarok nézni akkor is csak eredetit játszik le ugye?
-
mergal
aktív tag
Van egy eladó HD-vga kábelem sztereo hanggal. +van egy KVM switchem is hozzá eladó a kábelhúzkodás ellen, működik vele szépen! Privibe ha érdekel valakit.
-
mergal
aktív tag
Hát sokkal jobb mint monitoron tolni! Nagyon szép élénk. Vettem hdmi kábelt a tv-hez és nagyon faja. Igaz 4500 Ft volt de aranyozott meg gyorsba nállunk csal ennyiért találtam!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy lcd-tv-t. Samsung, rákötöttem a boxot vga kábelen a kapcsolon átnyomtam hogy pc és azt írta ki hogy nem támogatott üzemmód. Hogy csináljam meg? Eddig monitoron ment 1280x1024-ben!
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4220 üzenetére
De ehhez nem szükséges kimondottan MS által gyártott HDMi kábel igaz? [link] egy ilyen megfelelne?
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4215 üzenetére
És ha nem? Teszem azt HD kábellel.
-
mergal
aktív tag
Hogy ha lesz lcd tv-m.1366*768 felbontású hd ready-s. Akkor a boxon azt kell beállítanom hogy 720p igaz?
-
mergal
aktív tag
válasz
Bagira01 #4199 üzenetére
Amire kiváncsivagy nézd meg U-tube on! Én is sokmindent megnéztem vannak ingame videok és sokkal szebb mint a pc-n. Nekem Nba 2k8 van pc-n meg Nba live 08aztam hát ég és föld, de megnéztem a live08-at boxon is és az is ég és föld mint pc. Fifa szintén, meg a Cod3 van meg ami már nem mai darab de majdnem úgy fest mint egy mai FPS maxon.
Aktív témák
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest