- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
szpal17 #48651 üzenetére
Hát ha már megrendelted, akkor sok árváltozást nem csinálhatnak.
A rendelés is szerződés.
A listaár természetesen változhat, de ezért jó dolog az előrendelés.(#48652) Mr.Grincs: Apple cuccokkal sosem az áruk volt a bajom, mert kategórián belül a konkurencia is hasonló pozíciót foglal el (itt nem valami fusimisi játéklaptopra vagy valami neonos desktopra gondolok, hanem minőségi brand-ekre), viszont van egy bazi nagy különbség: a konkurencia minimum 2, de inkább 3+ év garanciát vállal ilyen árak mellett, míg az Apple csak 1-et, és ez maxigáz, főleg fél milkás cuccoknál.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #48647 üzenetére
Nyugi, tudom miről van szó, használtam már Mac-et (nem sokat persze).
A gépek dizájnja lenyűgöz, viszont az OS annyira nem, hogy kifizessem a felárat.Apró lépések. Most megteszem az elsőt szerintem egy iPhone4-el szeptemberben
szerk.: Ja, és a legfontosabb: még nem tudni, megy-e a Civ5 OSX alatt
-
Morden24
nagyúr
Én is így gondoltam, de mióta megvettem a boxot, kb. ez van. És én ezt egy 4890-el meg Phenom II 955-el mondom
Nyilván nem általános igazság, de azt tudom mondani, hogy (most már) jobban szeretek konzolon játszani, mint PC-n.Egyébként az eladásra: én pont ezt tervezem. Eladom az asztali gépet, és veszek valami márkás slim desktopot, vagy iMac-et (bár ez utóbbi nem különösebben vonz jelenleg). Netezni, dolgozni, kapcsolattartani kiváló, na meg Civilization-re. Másra nem kell
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #48637 üzenetére
Többi cuccból csak a DLC-k lennének érdekesek, de végülis annyira nem számít.
Ha formázom a boxot, akkor gondolom alapállapotra áll vissza, tehát mintha szűz bekapcsolás lenne, nem igaz?Csupán azért kérdeztem a PlatinumShop-ot, mert ingyenes házhozszállítással 65K az új doboz, ami nem rossz, rendeltem is egyet
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Két kérdésem lenne
Az első, hogy a PlatinumShop mennyire megbízható? Nincsenek rossz tapasztalatok, problémák?
A második az lenne, hogy ha egy Xboxról le akarom menteni a vinyó tartalmát, akkor az úgy történik, hogy összekötöm teszem azt a gépemmel, lementem az anyagot (az Xboxot formázom), aztán egy másik gépet szintén bedugok, és importálom? Vagy mégis mi a pontos menet?Köszönöm előre is
-
Morden24
nagyúr
válasz
karakpecze21 #47067 üzenetére
Na igen, ez a rövidség dolog kicsit bosszant. Zavvi-n most ~6000 forint, annyit szerintem köv hónapban meg fog érni nekem
(#47068) Djuree: Értem. Mondjuk nekem az a bajom, hogy szerintem nagyon kevés embert érdekel az ilyesmi itthon, szóval ha úgy döntök, hogy megveszem, akkor effektíve vakon vágok bele
Na mindegy, ezzel is várok, 8000-ért egyelőre sokallom. Rondább meg nem lesz 1-2 hónap alatt sem@All: Egyébként ti miről beszéltek, amikor arról van szó, hogy "meg kell bontani" valamilyen kábelt?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Djuree #47063 üzenetére
AvP kapcsán igazából tényleg csak a hangulat érdekel, ha megvan a parázós Élien-fíling, akkor mindenképpen megveszem.
Nekem a Nier képekről, videókról bejött, a tesztek alapján (vagy éppen azok ellenére) meg szintén valahogy nem ölődött ki az érdeklődés belőlem.
Miért annyira szar? Tényleg érdekelXBLA: Ahol pl. az egyébként ingyenes theme pack-et nem engedte régióra való hivatkozás miatt letölteni, ott gondolom a játékot sem fogja, mi...?
-
Morden24
nagyúr
Amúgy 3 gyors kérdés:
1. Van valakinek itt AvP-je? Szeretnék véleményeket hallani
2. Valaki bevállalta a Nier-t? Szintén ugyanaz, mint a felső.
3. Ha veszek MS pontkártyát, akkor minden gond nélkül tudok vásárolni marketplace-en néhány XBLA-cuccot?Na., egyelőre ennyi lenne
-
Morden24
nagyúr
válasz
lumpen_stex #47020 üzenetére
Köszi, nálam a low cost gaming azt jelenti, hogy olcsóbban vagy később vásárolok, nem azt, hogy lopok
A Fable 3-at én is várom.
-
Morden24
nagyúr
válasz
lumpen_stex #47016 üzenetére
Párdőz, bár próbáltam úgy írni, hogy a kommentemből kiderüljön: nekem megvan a Dragon Age PC-n (plusz történetesen az összes déelcé meg az Awakening is), ami érdekelt, az csupán annyi, hogy a konzolos változat milyen a PC-shez képest. De köszönöm.
Viszont nem értek veled egyet: én magasról teszek az online játékmódra RPG esetén (mai napig nem érdekel egy MMORPG sem, csak single player RPG-k). A Mass Effect 1-2 szerintem kifejezetten megéri az árát, a Dragon Age-dzsel kicsit kritikusabb vagyok, de ha a mai rpg-piacot nézem, akkor magas torony a híg fos tengerében a sok és durva hibája ellenére
-
Morden24
nagyúr
válasz
karakpecze21 #46993 üzenetére
A komát mindenképpen jelentsd!
-
Morden24
nagyúr
Srácok, van valakinek személyes tapasztalata a PC-s és Xboxos Dragon Age-dzsel?
Nekem PC-re van meg, de gondolkodtam, hogy esetleg megérné-e eladni (DA
+ Awakening), és inkább boxra beszerezni. Az ok annyi lenne, hogy mivel a Bioware cuccok ilyen folytatásos, előző játékból karaktert átimportálós saga-vá állnak össze, könnyen lehet, hogy teszem azt a Dragon Age 2-őt már inkább Xboxra venném meg (jobban szeretek konzolon játszani, amióta megvan a gép
), de ugye akkor bukom a jó kis importálós lehetőségemet, mivel egyelőre nincsen átjárás a PC és a konzol között.
Szóval röviden: van valami hibája/hátránya a DA-nak konzolon a PC-s verzióhoz képest?
-
Morden24
nagyúr
Srácok, a Forza 3-at hogyan lehet "újrakezdeni"?
-
Morden24
nagyúr
Apropo, kit kell megkérni, hogy passzintsa be az első hsz-be a gamercard-omat?
-
Morden24
nagyúr
válasz
FefeeX #46861 üzenetére
Egyelőre én is DD5.1-et állítottam be.
Nekem erősítőbe megy a hdmi + a toslink, és az erősítőből megy szintén hdmi a tévébeIgazából neten eddig nem találtam egyértelmű választ arra, hogy milyen előnye/hátránya van az egyiknek a másikhoz képest, ezért kérdeztem, hátha itt valaki tudja.
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Hangbeállítások közül a DD5.1-et vagy a DD with WMAPro-t érdemes választani?
-
Morden24
nagyúr
Én T-Mobile netet használok, azzal eddig nem volt gondom. PC-n Halo2 meg egy-két stratégia, boxon meg Forza 3, és nem volt eddig gond.
Hozzáteszem, nem stick-em, hanem egy W'n'W boxom van, ráadásként olyan helyen vagyok, ahol teljesen fullos a térerő is.
-
Morden24
nagyúr
Wifi routerből gondolom az N-est érdemes venni, igazam van?
-
Morden24
nagyúr
Üdv!
Ha valakinek van eredeti, tökéletes állapotban lévő Mass Effect első része, amitől szeretne megválni, az dobjon rám egy privit plíííz
-
Morden24
nagyúr
Ingyencirkusz ingyenbohóccal.
Király. Popcorn is van? -
Morden24
nagyúr
Na, Iceakos-nak köszönhetően mostantól én is Gold tag vagyok. Ha valakinek kedve van felvenni, bátran tegye, Halo3 és Forza3 meccsekben előszeretettel benne lennék valamikor
-
Morden24
nagyúr
Egyelőre speciel semmihez, de majd a Dante miatt kéne, mert lesz egy fizetős dlc, illetve Games For Windows LIVE-ban is fel akarom használni, mert a Fallout 3 DLC-kkel még nem játszottam.
Ja, meg Forza3-hoz is van pár pack.Egyelőre nem fogok pontot venni, mert amennyi kiadásom van most, örülök, hogy a Live-ot be tudom majd fizetni jövő héten
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok srácok!
Eszembe jutott, hogy én anno amcsi címet adtam meg a Live regisztrációmhoz (akkor még szó sem volt Xboxról, a Games for Windows Live miatt kelett).
Tehát nekem a contact information-nél United States van megadva (gondolom azt kell nézni).Az érdekelne, hogy akkor ha pl. pontkártyát rendelek, akkor nekem USA reghez valót kell rendelnem, igaz (így tűnik logikusnak)?
Lassan belerakhatnának egy rohadt címváltoztatási lehetőséget, mivel ha jól tudom, demokratikus államokban még mindig szabad akaratomból költözhetek oda, ahová akarok
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #43688 üzenetére
Sok értelme nincsen olyan magas áron adni egy kieget, aminek az egyetlen dolga a játékvásárlások számát megemelni.
A Natal feladata bevallottan az, hogy meghódítson olyan casual rétegeket is, amikre eredetileg a Nintendo is épített a Wii-vel.
Szóval kétlem, hogy 20K-nál drágább lesz - illetve majd kiderül, hogy milyen pack-ben jön ki (pl. Natal + játék)
-
Morden24
nagyúr
Ja, és persze egy kis Natal, hogy a lelkesedés fent legyen tartva
-
Morden24
nagyúr
Én is nagyon remélem, de ha a Live-ra úgy gondolok, mint egy szolgáltatás-csokorral, akkor a magyar helyzet tényleg közel nincsen ahhoz, hogy megérje bevezetni (kártyás vásárlás ugyebár, duplán szuper).
Mert ugye aki akar Live-olzni, az most is megoldja, ergo most is elkölti a pénzét. Kétlem, hogy van olyan patrióta, aki csak azért nem fizeti be a cuccot, mert nem jelölhet meg magyar címet.
Innentől fogva aki fizetőképes- és hajlandó, annak a nagyrésze már most is fizet.Ofkorsz ne legyen igazam, és legyen magyar Live záros időn belül (ja, és lehetőség lakcímváltoztatásra
).
-
Morden24
nagyúr
válasz
OddMan #43653 üzenetére
Hát pedig egyszerű a megoldás, ha a játékaid egyharmadára volt pénzed, akkor elvileg harmadannyi játékod kéne, hogy legyen, és máris 0% warezzal járultál hozzá az ország szánalmasságához.
A multizás meg pont azt adja hozzá ugyebár az adott játékhoz, hogy akár évekig is ellehetsz vele.
-
Morden24
nagyúr
Valaki számon tartja azt, hogy mennyi játékot szállítanak külföldi webshopok Magyarországra szerintetek?
A webshopon kívül gondolom senki, hacsak a webshop nem vesz részt valamilyen felmérésben. De egyébként tartok tőle, hogy ha a nagyobb webshopokat nézzük és összesítünk, az is töredéke csak a magyar szoftvervásárlásnak, és mivel ezutóbbi is kevés, a másik sem ér sokat.
A szürke gépek meg pont azért szürkék, mert utólag már senki nem számol velük
Egyébként ugye a lokalizáció költségei, a szerverek fenntartása, humánerő felvétele: nem mondom, hogy nagy szám, de sok pénzbe kerül, és valszeg elég hátul van a listájukon egy olyan ország, ahol a warez ellen már gyakorlatilag baltával kellene küzdeni.
De attól még jó lenne, ha végre megcsinálnák
Bár végülis sok hátránya nincsen ennek a külföldi címes marhaságnak, ha csak a multira gondolunk - bár annak is jobb lenne az optikája -, azért a kártyás vásálrás és a többi lehetőség eléggé hiányzik... nekem. Valszeg nem túl sokaknak. -
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Már rég vettem volna egy halom dlc-t meg oldie játékot (nem beszélve a Games for Windows Live kliensről), ha lehetne bankkártyával fizetni. Sőt, Live Gold-om is lenne már.
Az ember hirtelen felindulásból könnyebben veszeget dolgokat, mint ha rá kéne készülniePaypal-es dolgot majd megnézem szerintem (egy árva felesleges buznyák sincs most a kártyámon
).
-
Morden24
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Meg szeretném érdeklődni, hogy erről a komáról vannak-e tapasztalatok, mivel valamikor tervezek rendelni egy 12 hónapos gold kártyát, és szimpatikus volt az árazás.
Előre is köszi!
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Üdv!
A kérdésem annyi lenne, hogy magyar bankkártyával lehetséges-e befizetni a Live! Gold cumót (gondoltam, nyomok egy éves előfizut), vagy mindenképpen MS pontkártyát kell vennem?
A lakhely UK-re van állítva.
-
Morden24
nagyúr
A korábbi segítséget mindenkinek köszönöm szépen, rendeltem is magamnak egy Elite-et, ergo hamarosan csatlakozom az xboxos táborhoz
Még egy kérdésem lenne: nekem már van létrehozott Games for Windows Live-os accountom. Ezt össze lehet házasítani a boxszal, vagy egy új Live acc-ot kell majd létrehoznom?
Illetve még egy kérdés: PC-vel usb-kábelen, UTP-kábelen vagy wi-fin keresztül lehet összehozni az Xbox-ot?
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
A helyzet az, hogy valszeg Xbox vásárlásra adom a fejem, de mielőtt megteszem, lenne egy kérdésem.
Az én megoldásom úgy néz ki, hogy van egy fullHD monitor és egy 5.1-es házimozi rendszer. A monitor hdmi kábelen keresztül csatlakozna a boxhoz, ellenben akadt némi gondom a hanggal. Ezt ugye a legegyszerűbb toslink-en (optikai) lenne megoldani, ebben az esetben nem tudom, honnan és milyen átalakítót kéne vennem.
A másik esetben az RGB-nél kéne maradnom, amivel csak az a gond, hogy a gyárilag az Elite-hez adott átalakító kicsit vagy/vagy szagú, mert ha bedugok egy hdmi kábelt, akkor a másikat már nem tudom a mérete miatt.Szóval a tulajdonképpeni kérésem, hogy optikai megoldás esetén honnan és milyen átalakítót kéne vennem?
Elnézést a minden bizonnyal rendkívül láma kérdésért, de szűz vagyok Xbox-szempontból
Előre is köszi!
Aktív témák
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest