- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
válasz
Hun'reeth #49 üzenetére
Igen, mindjárt a második mondat :
''A 160 millió tranzisztorból álló chipet az ATI két módozatban gyártja: az X800 XT egy 16 futószalaggal rendelkező csúcs-GPU, míg az X800 Pro egy 12 futószalagos, lassabb órajelen üzemelő, némileg kisebb teljesítményre képes és ebből következően olcsóbb változat.''
Ok, akkor az a hír tényleg csak pletyka volt.
[Szerkesztve] -
putti
aktív tag
válasz
Hun'reeth #49 üzenetére
''Először is a cikk 2004.04.13. !!!! Nem 2001.''
Bocs! Félrenyomtam!
Legyen igazatok, mert ha lehet Pro-bol XT-t az kb 35-40e Ft-t jelent. Csak régebbről emlékeztem egy ilyen cikkre is. Persze nem kötekedni akarok vele, csak felhívni rá a figyelmet, nehogy valami gond legyen.
''Csak olvass figyelmesen.''
Ok! -
putti
aktív tag
Bocsánat én tévedtem!! Nem 40 millió tranzisztorral több az X800XT, hanem csak 10 millióval.
Bocs de még nem szúrtam be képet soha, most sem, inkább elmondom hogyan tudod megnézni :
Fórum/Vga és ott keresd meg 2001.04.13-as cikket
A cikk neve : Újabb részletek a Radeon X800 sorozatról. -
putti
aktív tag
Hát most arról van szó, hogy hogyan csináljunk X800 Pro-ból X800 XT-t. Ha csak a bios-ét frissítem az ok, de a technikai leírásokban azt olvastam, hogy az X800 120 millíó, míg az X800 XT 160 millió tranzisztorral rendelkezik. Gondolom ha csak egy biost upgradelek a kártyán az a 40 millió tranyó csak úgy nem fog működni(ha egyáltalán benne van) Erre értettem, de lehet hogy nincs igazam, azért kérdeztem.
-
putti
aktív tag
És a maradék 40 millió tranzisztor csak úgy beleépül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest