- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Tökéletesen jól gondolod.
Superman ne hasonlítsa semmihez a game-t (bár ez valamennyire lehetetlen), hanem írja le a tapasztalatait róla. Azért gondoltam rá, mert az autóversenyes topicban úgy láttam ''elég'' jól meg tudja ítélni, mennyire valósághű, esetleg arcade egy game, mik a hibái, és az előnyei. -
Viktor77
titán
Hát akkor hülyeséget írtak. Egyedül vagy a pályán (nem kizárt, lesz olyan versenytípus is ahol többen), az idő ellen mész.
A tuning az oké, van. A szakaszok különböző pénzt érnek, abból vehetsz jobb dolgokat az autóra, viszont nem mindig a legdrágább a legjobb! Én egy autóra megvettem a legjobb dolgokat, és annyira gyorsan mentem, hogy nem bírtam az úton tartani az autóm. Kis optikai tuning van, persze senki ne számítson egy NFSU-ra. Inkább csak új lökhárító, meg új szárny.
A versenyek persze kitalált pályákon zajlanak.
Ja, hozzátéve, a RBR sokkal inkább a valós WRC-hez lesz hasonló, ha ez alapján nézzük a dolgokat.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Mondom, valós autók vannak benne, csak más neveken. Impreza elméletileg lesz benne (a betateszt fórum oldalon, ahol jelszót kér, egy Impreza van), az én verziómban sajna még nincs.
Hát, arra mész amerre akarsz, de a nagy levágásoknál természetesen visszarak a pályára, de kicsit nagyobb a szabdság mint a Colinnál. Ja, és az időmérő checkpointokon muszáj átmenni, különben nem lesz érvényes időd.
A kormányzás meg sokkal-sokkal jobb mint a Colinban, és ha valaki szereti akkor a default opció az, hogy elég sokat kell tekerni a két végpont között. A MOMO-mat szinte teljesen kihasználja.
Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux haladóknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Minecraft
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest