- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Tökéletesen jól gondolod.
Superman ne hasonlítsa semmihez a game-t (bár ez valamennyire lehetetlen), hanem írja le a tapasztalatait róla. Azért gondoltam rá, mert az autóversenyes topicban úgy láttam ''elég'' jól meg tudja ítélni, mennyire valósághű, esetleg arcade egy game, mik a hibái, és az előnyei. -
Viktor77
titán
Hát akkor hülyeséget írtak. Egyedül vagy a pályán (nem kizárt, lesz olyan versenytípus is ahol többen), az idő ellen mész.
A tuning az oké, van. A szakaszok különböző pénzt érnek, abból vehetsz jobb dolgokat az autóra, viszont nem mindig a legdrágább a legjobb! Én egy autóra megvettem a legjobb dolgokat, és annyira gyorsan mentem, hogy nem bírtam az úton tartani az autóm. Kis optikai tuning van, persze senki ne számítson egy NFSU-ra. Inkább csak új lökhárító, meg új szárny.
A versenyek persze kitalált pályákon zajlanak.
Ja, hozzátéve, a RBR sokkal inkább a valós WRC-hez lesz hasonló, ha ez alapján nézzük a dolgokat.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Mondom, valós autók vannak benne, csak más neveken. Impreza elméletileg lesz benne (a betateszt fórum oldalon, ahol jelszót kér, egy Impreza van), az én verziómban sajna még nincs.
Hát, arra mész amerre akarsz, de a nagy levágásoknál természetesen visszarak a pályára, de kicsit nagyobb a szabdság mint a Colinnál. Ja, és az időmérő checkpointokon muszáj átmenni, különben nem lesz érvényes időd.
A kormányzás meg sokkal-sokkal jobb mint a Colinban, és ha valaki szereti akkor a default opció az, hogy elég sokat kell tekerni a két végpont között. A MOMO-mat szinte teljesen kihasználja.
Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest