Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
CRT vs TFT: szerintem elbeszélünk egymás mellett. Maradjunk abban, hogy vannak jó és rossz TFT-k, illetve vacak és kitűnő CRT-k
.
A tömegek tecnikai ismerete: továbbra is tartom, hogy kb. annyi ember tudja elmondani a Diamondtron képcső működésének lényegét mint ahány a PVA panelét.
Lehetőségek és igények: nem arra céloztam, hogy Neked nem lenne pénzed megvenni egy 19'' TFT-t, sajnálom ha félreérthető voltam. Teljesen világosan leírtad az érveidet, megértettem. Én meg bevallottam, hogy a kiváncsiság is hajtott az első TFT vásárlásánál (vagy mondhatjuk úgy is: jó érzésem volt tőle, hogy megvehettem
)
Egyébként jópár TFT-t elitélő hozzászólás mögött érződik a ''nem engedhetem meg magamnak, nem használtam még huzamosabb ideig de biztos nem is olyan jó'' hozzáállás. Persze az ellenkezője (''ez egy valag pénzbe került, ne mond má', hogy az olcsó sz@rod egy lapon említhető vele'') is bőven előfordul.
De ez már csak egy ilyen világ.
Ezért írtam, hogy egy talán jobb lenne összehasonlító teszteket idézni. Sajnos elhibázottan ezt ennek a cikknek topikjában tettem pedig a ''melyik a jobb'' topikba kellett volna a linkelésed után.
(figyelem, önkritika volt
)
De legalább sikerült ezt a témát is felpörgetni, úgyis kiváncsi voltam a véleményetekre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN! Asus - ROG Swift PG279QE 2560x1440,165Hz,Harweres G-SYNC!
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.