- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
CRT vs TFT: szerintem elbeszélünk egymás mellett. Maradjunk abban, hogy vannak jó és rossz TFT-k, illetve vacak és kitűnő CRT-k
.
A tömegek tecnikai ismerete: továbbra is tartom, hogy kb. annyi ember tudja elmondani a Diamondtron képcső működésének lényegét mint ahány a PVA panelét.
Lehetőségek és igények: nem arra céloztam, hogy Neked nem lenne pénzed megvenni egy 19'' TFT-t, sajnálom ha félreérthető voltam. Teljesen világosan leírtad az érveidet, megértettem. Én meg bevallottam, hogy a kiváncsiság is hajtott az első TFT vásárlásánál (vagy mondhatjuk úgy is: jó érzésem volt tőle, hogy megvehettem)
Egyébként jópár TFT-t elitélő hozzászólás mögött érződik a ''nem engedhetem meg magamnak, nem használtam még huzamosabb ideig de biztos nem is olyan jó'' hozzáállás. Persze az ellenkezője (''ez egy valag pénzbe került, ne mond má', hogy az olcsó sz@rod egy lapon említhető vele'') is bőven előfordul.
De ez már csak egy ilyen világ.Ezért írtam, hogy egy talán jobb lenne összehasonlító teszteket idézni. Sajnos elhibázottan ezt ennek a cikknek topikjában tettem pedig a ''melyik a jobb'' topikba kellett volna a linkelésed után.
(figyelem, önkritika volt)
De legalább sikerült ezt a témát is felpörgetni, úgyis kiváncsi voltam a véleményetekre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest