- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
d900t
senior tag
Igazad van, orbitális baromág. Mégis ez a helyzet.
Kevesen tudják, hogy maga a hp renew program és a hpoutlet feladata csak részben az elfekvő készletek kisöprése. Sokkal fontosabb feladata az olcsóbb konkurens márkák kibalanszírozása.
A leírás a hp által kiadott spec. és általában rosszabb, mint a valóság, mert attól félnek, hogy az outlet a nromál hp csatornától szippant el vásárlót. A Silver és a Bronz között például alapesetben semmi különbség sincs, csak míg az egyiket a HP fullra kistafírozza, addig a másikról még a COA-t is leszedik. Anno rákérdeztünk, hogy miért, akkor az volt a válasz, hogy piaci stratégia. A silvernek a Acerrel kéne konkurálni, a bronznak pedig a Gericommal és a Medionnal.
A felmész a hp.com-ra, ott az outlet fejezetben lényegesen rózsaszínebben festik le a termékek előtörténetét és nagyjából az a valóság. -
sbazsi
veterán
ezt egyébként én sem értem...
A hp adott esetben megvesz egy licenct egy gépre. Azt eladja, visszahozzák vmi gonddal, cserélik. Javítják, az előző vevő kapott egy másik gépet másik xpvel.
Új vevő megveszi, de nem kap hozzá oprendszert, meg kell vennie.
Na most hogy van ez, mihez ''jár'' az xp? A géphez? Az számlához, és az emberé lesz?
Jelen esetben eladtak 2 gépet, egy újat, és egy használtat, és 3 xp-t. (amennyiben az új user megveszi.
de komolyan, mi lesz az eredeti gép oprendszerével?
az a legszemetebb, hogy nem vehetek meg elég sok notebookot xp nélkül újonnan, mert benne van a csomagban. és ha már van egy xp pro licencem? (nyertem, régi gépből, kaptam, akármi...) -
moonman
titán
nemhogy tiltja, de OEM-et csak hardverrel lehet továbbadni. meg előtelepített rendszert nem is kell aktiválni, másik gépen meg nem lehet, így a matricát sem tudom, milyen alapon szedik le.
az én hp-m raktárkészletből visszavont darab volt, ergo 0 perces, adtak hozzá telepítőt és matrica is volt rajta.
Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest