- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Úgy értem ha valami miatt útközbe kell feloldani és navit indítani mondjuk. Nekem nem akarta megszokni a napszemüveget. Volt hogy egyből oldott máskor meg egyáltalan nem. Csak a macera volt vele. Mivel más opciót a kódokon kívül nem kínál az apple így nekem addig míg nem teszik kijelző alá biztos felejtős bármelyik face id-s csodájuk.
-
janeszgol
félisten
Apple Pie videojat megneztem. Az ertesitesi redonyt lehuzva az a hatas maxosan ki lett dolgozva. Nezd meg a szelet, a vagott uveg ugyan igy viselkedik. Ezt nagyon eltalaltak.
A masik, ami tetszik, hogy 2D-s kepekbol 3D-s kepet csinal es ezt jo minosegben teszi. Legalabbis ket peldaban igy tett. -
janeszgol
félisten
Majdnem. 90%-ban igaza van vanye-nek. De pl a Google Chrome teljesen más verzión áll most Android 5-on, 8-on, meg mondjuk 10-en pl. Sőt Android 5-ön annyira elmaradott, hogy a laptapir be sem jön. Ezzel szemben a Mzoilla Firefox még mindig csutkára frissül Android 5-ön is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest