Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nekem ők vannak meg úgy, hogy első nap óta játszottam mint F2P és ugye 2025 elején kezdtem venni a 5$ passt viszont játékon kívüli dolgokkal én sem foglalkozom mert utálom.
Max a keyeket váltom be ha esetleg kapunk vagy postolja valaki..

Van még Yinlin meg Jinhsi csak ők nem fértek rá az 1 képre, Xiangli meg kakukktojás mert őt ingyen kaptam még amikor bejött azzal az eventel még elsőnek.
Fegyverek meg ezek vannak meg:
Én is csak 2 gachát játszom aktívan de ahhoz képest ez semmi, ott szinte mindenem megvan és soha nem kell azon agyalnom hogy most kit skipeljek meg egyebek.. Sztem engem ott kényeztettek el.
-
nonsen5e
veterán
Na nekem se lunite, se battle pass, ki sem maxolok mindent és játékon kívül hozzáérni sem vagyok hajlandó.
Szerencsére elég nagy az alap roll mennyiség, amit sima játékkal is össze lehet szedni. Aztán természetesen én is skippelek sokat.1.X:
Jiyan
Yinlin
Changli
Zhezhi
Xiangli Yao
Shorekeeper (az egyetlen a kimaradtakból aki kéne)2.X:
Phoebe
Brant
Zani
Cantarella
Ciaccona
Lupa
Qiuyuan
Galbrena
AugustaSzóval azért sok kimaradt itt is tavaly, aztán most meg back to back Chisa, Lynae, Mornye és Aemeath is kell, szóval a sok idő alatt összegyűjtött cucc szépen el fog tűnni.
Ja igen, a mostani ~250 rollomból olyan 70 az korallban van bankban, de úgysem szoktam dupeokat venni belőlük, szóval effektíve roll.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest