- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malklar
tag
képzeld látom hogy azt idézted. enyhe irónia volt a dicséreteidben. "fantasztikus hangok, menü" stb. és nem csak dícsérni lehet de azért egy még megsem jelent játékot szidni ügyes dolog. mondom ha megvetted és nemlesz jó akkor szidhatod. kútba dobott pénz. nekem ha nemtetszik valami játék akkor nem nézek róla videókat pláne nem írok róla véleményt.
-
Barell
senior tag
Vicces ezt pont tőled hallani.
Ezt mondtad: Akkor gondolkozz el már rajta milyen szimulátor az amit gamepaddal lehet játszani.
Erre én mondtam hogy az RBR-t is lehet gamepddal játszani. Nem azt mondtam hogy nem szimulátor, csak feltételeztem a kedvedért. Gyakorlatilag te mondtad hogy az RBR nem szimulátor.
Az meg hogy te nemtudod irányítani esetleg az nem azt jelenti hogy akkor azt senki nem tudja.
-
Barell
senior tag
Analóggal irányítja, nemtudom feltűnt-e. Mellesleg akkor az RBR sem szimulátor. Azt is lehet Gamepaddal irányítani. De továbbra sem értem min vagy felháborodva. Nyilván kormánnyal sokkal élvezetesebb, jobban átadja a játékélményt mint egy gamepaddal de attól még mindig elképzelni sem tudom hogy miértne lehetne gamepaddal játszani?
A HSZ-ről meg annyit hogy látatlanban bármit lehet mondani bármiről... Ugyan ezt teszed jelenleg te is.
-
Barell
senior tag
Igen, analóggal. De amúgy sem tudom ez hogy jön ide hogy akkor már nem is szimulátor.
Mellesleg már több oldalon is közölték a hírt hogy nem várható élethű szimuláció mivel gondolnak az átlag felhasználókra is. Rengetegen azonnal letörlik mondjuk az RBR-t is ha kipróbálják vagy csak szimplán egyáltalán nem tudnak vele játszani. Ezt akarták elkerülni.bucu: PC-re is jön a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest