Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Kétlem, hogy bárki hülyézne.
Minden szavad igaz a PC-s verzióra is. Ronda, irányíthatatlan, és szörnyűek a hangok. És nem azért irányíthatatlan mert olyan nagyon szimulátor lenne. Nem. Azért mert rosszul van megírva az egész. Ha elindul az autó hátulja valamerre, már nem szeded össze, nincs az az isten. Látszik, hogy így van leprogramozva. Kanyarodni sehogy nem lehet, a sima fék blokkol, azért csúszol le az útról, a kézifék meg nagyon berántja az autót, aminek meg megpördülés a vége. Rádaásul lassan reagál minden mozdulatra, ha meg reagál, akkor túlzóan, amit megint csak nem lehet korrigálni.
Szimeseknek marad az RBR, arcade-osoknak meg a Dirt, Sega, vagy a Microsoft (igen, még ez az ezeréves játék is mérföldekkel jobb).
-
heihachi
addikt
Jah és még valami, ezt muszáj minden PH!-s véleményírásnál kiírni, mert különben bajok vannak általában
Szóval ez az én saját véleményem. Nem kell vele egyet érteni. Lehet, hogy csak én vagyok béna ehhez a játékhoz, simán elfogadom. Csak könyörgöm, akinek más a véleménye az ne hülyézéssel kezdje. Köszi.
-
BalaNce87
addikt
Nagyjából én is így gondolom van átmenet a két stílus között és én pont azt szeretem, ahogy már írtam colin 2-vel elég sokat toltuk akkoriban playstationon, és ott meg nem is volt ilyen nyomásérzékelős gombja a joy-nak hanem ott x-el adtad a gázt és teljesen jól lehetett vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest